Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Szakipar.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Szakipar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakipar.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 58 db
Vegyipar

Vegyipar

vegyipar.tlap.hu, Vegyipar, Linkgyűjtemény a vegyipar ágazatairól, termékeiről, a vegyipari kutatás-fejlesztésről. A vegyipar pont az az ágazat, amelynek rengeteg sok mindent köszönhettünk a napi felhasználásaink során. Gyógyszereket, festékeket, autógumikat, körömlakkot, zacskókat, és még sorolhatnám a többnél-több dolgot. Ezen az oldalon megpróbáltuk rendszerezni, összegyűjteni, a lehető legszélesebb körben, azokat a dolgokat, amivel a vegyipar foglalkozik, gyárt, készít. Kellemes böngészést kívánunk az oldalon! ...

Útépítés

Útépítés

Útépítéssel foglalkozó cégek gyűjteménye. Megtudhatja hogy Magyarországon mely vállalatok foglalkoznak beton és aszfaltkészítéssel. Az útépítés és a természetvédelem kapcsolatát is megismerheti. A forgalomtechnikáról is sok mindent megtudhat. További kellemes böngészést kíván mindenkinek az oldal szerkesztője!

Tüzép

Tüzép

Magyarország tüzépei az ország egész területéről. Cserép - Cement - Faanyag - Tégla - Szerszámok - Kölcsönzők Segítséget nyújt otthona felújításában, szépítésében! Minden ami építés! Magyarország tüzép telephelyei

Tetőfedő, kivitelezők

Tetőfedő, kivitelezők

Tetőfedő. A tetőfedő a ház koronáját, a tetőt tartja karban. Tevékenységei a bontás, javítás, karbantartás és a tetőfedés. A tető vagy tetőzet az épület, építmény belsejét védő réteg. A tető régebbi nyelvhasználatunk szerint haj, hajazat, héjazat, héjalás, fedél. Tulajdonképpen a legrégebbi és legfontosabb épületszerkezeti elem. A legkezdetlegesebb emberi hajlékok valójában csak tetőzetből álltak. Tetőfedő anyagok bemutatása, ismertetése. Az oldalon megtalálhatók még tetőfedő kivitelezők és kereskedések.

Térkő

Térkő

A térkőről röviden: A térkőből készült burkolat praktikus, és rendkívül előnyős. A térkő előregyártott, nagy szilárdságú, fagyálló, méretpontos termék. A csapadékvíz könnyedén elvezetődik a fugák között. A burkolat roncsolás nélkül felbontható, és visszaállítható. A felbontott térkő száz százalékban újra lerakható. Alapanyaga a beton. A különböző színárnyalatokat porfesték hozzáadásával érik el.

Teherautó

Teherautó

Minden ami teherautóval kapcsolatos. Fuvarozással, szállítással, alkatrészekkel, gumikkal, felépítményekkel, bérléssel, gyártással, forgalmazással kapcsolatos oldalak gyűjtője a tererauto.tlap.hu. Segít az oldal mindazoknak, akik a teherautóval kapcsolatos dolgokat keresik.

Tégla

Tégla

A téglát mint építőanyagot az építőipar számos területén alkalmazzák. Különösen kedvelt falazó agyaga a családi ház, a társasházi lakások építésének. A köznyelvben a tégla név, nem csak az égetett kerámia falazóelemnek a neve, hanem számos egyéb építőipari anyagnak. Ilyenek például az üvegtégla, vályogtégla, samott tégla, klinker tégla, burkoló tégla, beton tégla.

Szép leszel

Szép leszel

Ezen az oldalon megtalálod azokat a dolgokat és eszközöket, amellyel szépségedet erősítheted. Kozmetikák, fodrászatok, műköröm, manikűr, pedikűr és egyéb szépüléssel kapcsolatos oldalak között böngészhetsz.

Robogó

Robogó

A robogo.tlap.hu segít azoknak az embereknek, akik a robogóval, robogókkal kapcsolatban keresnek segítséget, legyen az robogók gyártasa, robogók értékesítése, robogók tuningolása, robogók bontása, robogó alkatrészek beszerzése.

Hirdetés
Polisztirol - Hungarocell

Polisztirol - Hungarocell

A polisztirol (hungarocell) felhasználását mutatjuk be, melyet igen sokrétűen tudunk alkalmazni. Az ember nem is gondolná, mi mindenre jó ez az anyag. A polisztirol, más néven hungarocell nagyon közkedvelt építőanyag. Sok területen alkalmazzák pl.: csomagolóanyag, bútoripar, épületdíszítés és egyéb dekorációk. A polisztirol jellemzői: - könnyen mozgatható, szállítható - rugalmas - festhető - könnyű vele dolgozni - párás helyen is alkalmazható - környezetbarát, mert a polisztirol újrahasznosítható.

Munkaruházat, védőfelszerelés

Munkaruházat, védőfelszerelés

A munkaruha.tlap.hu linkgyűjtemény, tematikusan összefoglalja a munkaruházati termékeket, védőfelszereléseket, védőeszközöket, munkaruha nagykereskedőket, munkaruházati kiskereskedőket, formaruházatokat, orvosi munkaruházati gyártókat és egyéb munkaruházati gyártókat.

Magyarországi szálláshelyek

Magyarországi szálláshelyek

Ezen az oldalon Magyarország legkedveltebb és legkiemeltebb szálláshelyeinek illetve hoteleknek , apartmanoknak tematikus, megyék szerint csoportosított gyűjteményét találhatja meg. Itt kedvére, igényének megfelelően tud keresgélni. Kellemes utazást és pihenést kívánok!

Légtechnika

Légtechnika

Azért készült el a legtechnika.tlap.hu, hogy segítsen azoknak az embereknek, akik légtechnikai elemeket gyártó, telepítő, forgalmazó cégeket keresnek, földrajzi elhelyezkedéseik szerint. Így az oldal által könnyebben rátalálnak a számukra legkedvezőbb lehetőségekre.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás

Lakásfelújítás, családi ház felújítás

A lakásfelújítás linkgyűjtemény a lakásfelújítás, családi ház felújítás munkáival, problémáival kapcsolatosan kínál megoldást, olyan formában, hogy igyekszik tematikusan összegyűjteni azokat a weboldalakat amelyek az Ön segítségére lehetnek. Megtalálja a teljes lakásfelújítással foglalkozó cégeket, kőműves, burkoló, villanyszerelő, vízszerelő, gázszerelő, fűtésszerelő, lakberendező szakembereket.

Lakás-kultúra

Lakás-kultúra

Lakáskultúra oldalak, barkácstippek, kreatív ötletek, bútorok, kiegészítők, hozzávalók, dekorációs tárgyak, függönyök, párnák, terítők, szobanövények, kaspók, virágtartók, világítási eszközök és még sok egyéb minden, ami érdekes lehet. Az oldal elsősorban a lakásdíszítés iránt érdeklődő nőknek, és a barkácsoló férfiaknak kínál tájékozódási lehetőséget. De mindenki haszonnal keresheti fel az ajánlott oldalakat, akit érdekel a lakberendezés, házat épít, lakásfelújításba kezd, vagy csak szereti a szép lakókörnyezetet. Kellemes böngészést kívánok!

Lak-berendező

Lak-berendező

Akik otthonuk kialakításához, átalakításához lakberendező segítségét szeretnék igénybevenni, oldalunkon megtalálhatják az ehhez megfelelő, hozzájuk legközelebb eső lakberendezőket. Természetesen azoknak is hasznos segítséget szeretnénk nyújtani, akik a lakberendezést mint foglalkozást, szakmát szerertnék elsajátítani.

Kőműves

Kőműves

A komuves.tlap.hu oldalon megtalál mindent, ami a kőműves mesterséggel, építőanyagokkal, kőműves szerszámokkal kapcsolatos. Budapesti és vidéki kőművesekkel ismerkedhet meg, veheti fel a kapcsolatot. Tudnivalókat, információkat, tanácsokat tartalmazó kőműves mesterek honlapjai között válogathat, megtudhatja, hol vásárolhatóak meg a kőműves mesterséghez szükséges építőanyagok, szerszámok, és ha szüksége van kőműves mesterre az oldalon található mesteremberek közül kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.

Tuti menü