Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb ipar - szakipar képes leírás - Szakipar.tlap.hu
részletek »

Egyéb ipar - szakipar - Szakipar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakipar.tlap.hu » Egyéb ipar - szakipar
Keresés
Találatok száma - 62 db
Zárszerelés - zárcsere

Zárszerelés - zárcsere

Zárszerelés Budapesten és környékén. Minden olyan szolgáltatást megtalál nálunk amit egy zárszerelés, biztonsági rendszerek szerelése, zárszervizelés esetén igénybe lehet venni. Több zár szerelésénél kedvezményt tudunk biztosítani. A zárszerelés komoly szakmai tudást igényel, amit csak idővel lehet elsajátítani. Ezért szükséges a több éves szakmai tapasztalat, például sokan nem tudják, hogy hogyan kell egy zárnyelvet megfordítani. Komolyabb zár szerkezetekben jobbos- balos zárakat lehet felszerelni. Ez mit is jelent? Az ön ajtaja jobbról nyílik befele, nem lehet egy balos zárat felszerelni. sokan megveszik a zárakat, amit méretileg ugyanolyanak találnak mint a régit és mégsem jól működik. Ezért is van ránk szükség. Zárszerelési problémáikat próbáljuk lelkiismeretesen, probléma mentesen, garanciával elvégezni. Általában az országok fővárosában a legnagyobb a bűnőzés sajnos nálunk Budapesten is így van ez, probáljuk óvni, védeni vagyonunkat, vagyon tárgyainkat, lakásunkat. Győződjünk meg arról, hogy ajtónk illetve záraink elég biztonságossak-e. Nem elég a jól működő zár, annak biztonságosnak is kell lennie. A biztonságos jó zár a megelőzést is szolgálja. A betörő nem szívesen bíbelődik egy nehezen nyitható zárral. Általában ez nagy zajjal jár és komoly felkészültséget igényel. Mindenhol igyekeznek megtalálni a leggyengébb ajtót, amin gyorsan és halkan juthatnak be.

Zárszerelés - ajtónyitás

Zárszerelés - ajtónyitás

Ajtónyitás,zárnyitás során igyekszünk a legkevesebb kárt tenni, költséghatékonyan dolgozni. Nem az ajtó fog sérülni, egyedül a zár, zárbetét. Zárszerelés, Speciális zárak szerelése /cseréje /javítása, Többponton záródó biztonsági zárak zárszerelése /cseréje /javítása Hogy az ön otthona biztonságban legyen. Sokan azt gondolják,hogy kinyitni egy véletlen becsapódott ajtót, kiszedni a zárból egy véletlenül beletört kulcsot, nem nehéz zárszelő szakembereknek , Az zárszerelés,zárnyitás nem számít egyszerű lakatos munkának! Speciális eszközöket és leginkább kifinomult szaktudást igényel! Elsődleges cél mindig az, hogy a zárat és az ajtót sérülés-mentesen, vagy minimális anyagi kár okozásával tudjuk kinyitni. Egyedül álló szakértelemmel roncsolás mentesen nyitjuk a legtöbb zártípust. Minden féle és fajta zár nyitását, ajtónyitást vállaljuk a nap 24 órájában, hétvégén és ünnepnapokon is! Amint új lakásba költöztünk, esetleg elutaztunk és rábíztuk valakire a lakásunkat, ne hagyjuk a régi zárakat a helyükön. Első dolgunk legyen, hogy lecseréljük a zárakat. Ez még akkor sem indokolatlan, ha vadonatúj lakás első tulajdonosai vagyunk. Ha módunk van rá szerezzük be magunknak a zárakat, ugyanis így biztosak lehetünk benne, hogy nem jutott el senkihez egy extra kulcs vagy annak másolata. A legjobb megoldás, ha a lakásvásárlás után a Zárakat azonnal lecserélik!

Weboldalkészítés - webreklám

Weboldalkészítés - webreklám

Vállalok egyedi weboldalak készítését, akár hozott fotóból is. A minőség és egyediség elérhető áron juthat el önhöz. Szolgálatásaim közül kiemelném a webmarketinget, grafikai tervezést, webreklámok készítését és , ha szüksége va oldala optimalizálására vagy fejlesztésére, akkor is nyugodtan keressen meg ajánlatkérő levelével vagy hívásával. Biztosíthatom ,hogy piacképes és elérhető árakon dolgozok. Kedvezményeim elősegítik induló vállakozások internetes megejenését. Tekintse meg weboldalam és keressen meg bizalommal! Üdvözlettel: Nikos Design.

Vírus és spam szűrés - hálózatépítés

Vírus és spam szűrés - hálózatépítés

Segítségünkkel mindig a legoptimálisabb időpontban hajthat végre frissítéseket, átállásokat, és folyamatosan tájékoztatjuk az IT szektor azon újdonságairól, melyek segítségével még hatékonyabbá teheti működését, melyek kivitelezésében is állunk rendelkezésükre. Átvesszük Öntől a teljes informatikai eszközparkjának kezelését, és szükség esetén akár több szakemberünkkel üzemeltetjük azt. Előre egyeztetett óraszám alapján jelen vagyunk telephelyén/telephelyien így rögtön megoldást nyújtunk informatikai problémáira. Javaslatot teszünk a fejlesztésekre, és kivitelezzük azokat. Ha kell betanítjuk alkalmazottaikat egy adott program használatára, beszerezzük és üzembe helyezzük az új munkaállomásokat vagy csak egy toner-t cserélünk nyomtatójában. Szükség esetén a nap 24 órájában rendelkezésre állunk a központi rendszergazda - helpdesk telefonszámunkon. Cégünk azoknak a kis- és középvállalkozásoknak (elsősorban Budapesten és Miskolcon) szeretne segítséget nyújtani, akik szeretnének gondoskodni informatikai rendszereik stabil, folyamatos és biztonságos működéséről, de nem engedhetik meg maguknak egy főállású rendszergazda alkalmazását. Tudjuk, hogy milyen informatikai problémákkal küzdenek, ismerjük a leghatékonyabb megoldásokat. Kipróbált, gyors és bevált rendszergazda megoldásokkal látjuk el Önt, amilyeneket magunk is használunk munkánk során.

Vendéglátás - Zalakaros

Vendéglátás - Zalakaros

Szeretné kipihenni a munka fáradalmait? Lazítana egyet? Akkor Önnek Zalakarosra van szüksége! Az úszás, a lovaglás és egyéb aktív pihenések során megéhezünk, megszomjazunk. Ez nincs másképp Zalakaroson sem. Nem tudod, hogy hol tudnád csillapítani szomjúságod, éhséged? Keresd fel honlapunk és Mi segítünk Neked! Cukrászdák, éttermek és borozók várnak Zalakaroson!

Üzleti intelligencia - vállalatirányítási rendszer

Üzleti intelligencia - vállalatirányítási rendszer

Egyedi problémája van? Nem tudja hogy milyen adatokat tartalmaz majd a zárás? Elveszett a számok között? Válassza Ön is a Next Software Kft. egyedi szoftvereit! Cégre szabott vállalatirányítási rendszer, ERP, ügyviteli szoftver, üzleti intelligencia bolthálózatoknak, több telephelyes cégeknek, egyedi nyilvántartási igényű árucikkek forgalmazóinak és Önnek is! Vállalatirányítási fegyvertárunk teljes rálátást biztosít Önnek arra, mi történik a cégnél, mert ügyvitelirendszerünk minden szinten támogatja a cég ügyviteli tevékenységét - a logisztikától kezdve a termelésen át a felső vezetés tervező, ellenőrző és értékelő munkájáig. Egy integrált vállalatirányítási szoftver szoros kapcsolatot teremt az egyes területek között. Az integrált vállalatirányítási rendszer a cégen belüli folyamatok tranzakcióinak valós idejű, egységes és integrált kezelését teszi lehetővé. Tehát Ön folyamatosan képben lehet, nem csak a havi zárásokat követő valahányadik napon kaphat jelentést az egyes mutatószámokról! Az üzleti intelligenciával bíró vállalatirányítási rendszer ellenőrző pontjai különleges biztonságot nyújtanak! Ön folyamatosan követheti a fontos mérőszámok alakulását. A beépített üzleti intelligencia pedig kritikus helyzetben riasztólövést ad le! Az üzleti intelligencia rendszerre épített döntéstámogató rendszer biztosítja, hogy a piac kihívásaira megfelelő időben, hatékony választ tudjon

Üzemorvosi vizsgálat - munkaegészségügy

Üzemorvosi vizsgálat - munkaegészségügy

Honlapunkon keresztül szeretnénk Önöknek bemutatni a DokSza Egészségügyi Alapellátó Betéti Társaság szolgáltatásait, és az általunk nyújtott lehetőségeket. Cégünk teljes körű családorvosi és foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) szolgáltatást nyújt mindazoknak, akik minket választanak. Foglalkozás egészségügy, üzemorvos? A doksza megbízható megoldást nyújt a menedzserszűrésekre, munkaegészségügyi szűrésekre, így kollégái képet kaphatnak egészségügyi állapotukról. A szűrések telefonos bejelentkezés szerint történnek, fixált időben. A hét minden egyes napján várja a DokSza Egészségügyi Alapellátó ügyfeleit problémáikkal. Mód van a munkáltató telephelyén történő, mobilvizsgálatokra, még hétvégi időpontokba is! Figyeljen oda egészségére! A foglalkozás-egészségügyi szolgálatok működését a telephely szerint illetékes Ántsz engedélyezi és ellenőrzi. Minden munkaügyi ellenőrzés szerves része a dolgozók alkalmassági vizsgálatának megtörténtét igazoló dokumentumok vizsgálata. A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás szervezéséről és működéséről, az alkalmazottak kategóriák szerinti besorolásáról a 89/1995 (VII. 14) sz. kormányrendelet intézkedik. Előírja, hogy a munkáltatók munkavállalóik számára kötelesek foglalkozás-egészségügyi ellátást biztosítani, a jogszabályban leírtak szerint.

Ülőgarnitúrák gyártása - értékesítése

Ülőgarnitúrák gyártása - értékesítése

Cégünk 15 éves tapasztalattal vállalja magánszemélyek, cégek, belsőépítészek megrendelései alapján igény szerinti egyedi ülőgarnitúrák gyártását, belsőépítészeti tervek komplett megvalósítását, hajók, autók, buszok és más járművek kárpitozását, valamint különböző kárpitozott bútor elkészítését, felújítását.

Ügyviteli rendszer - informatikai támogatás

Ügyviteli rendszer - informatikai támogatás

Vezetői információs rendszerek, vállalatirányítási és ügyviteli rendszerek a SzámorgDatától! Tartsa biztonságba adatait, kérje rendszerüzemeltetési, rendszerfelügyeleti szolgáltatásunkat! Több cége, telephelye van? Nehéz kezelnie a sok adatot? A megoldás a SzámorgData konszolidált ügyviteli rendszere, megoldása! Szerezzen naprakész információkat cége életéről az ügyvitel segítségével! Fedezze fel például, hogy melyek azok területek, ahol indokolatlanul magasak a költségek, vagy végtelenül hosszú a megtérülés. A tudás hatalom, mely a VIR-ADAT ügyviteli szoftver segítségével nyereségessé teheti vállalkozását! Webes ügyviteli megoldásunkkal, szoftvereinkkel mostantól bármelyik céges adatához bármikor, bárhonnan hozzájuthat. Üzleti út, szabadság, vagy betegség? Ne adja ki a vezetést a kezéből, hisz ügyviteli szoftverünk segítségével Ön minden pillanatban tudhatja, hogy mi történik cégében! Üzleti tárgyalás a partner irodájában? Csatlakozzon fel az adatokat elérő rendszerre, és adjon azonnal választ a felmerülő kérdésekre! Mostantól nem kell órákat töltenie azzal, hogy minden lehetséges kérdésre előre felkészülve riportok hadát nyomtatja ki és viszi magával, hisz egyetlen gombnyomással válaszolhat partnere összes kérdésére!

Hirdetés
Turbós és kondenzációs kémény

Turbós és kondenzációs kémény

Új kéményre van szüksége, vagy meglévő kéményét újíttatná fel? Ha minket választ, rekordgyorsasággal elvégezzük a munkát, miközben szakértelmünk a garancia arra, hogy hosszú évek elteltével is üzembiztosan működik majd a kéménye. A kéménybélelést és a szerelt kémény kivitelezését akár 1 nap alatt elvégezzük! A kínálatunkban szerepel még turbós és kondenzációs kémény, a különleges FuranFlex kéménybélelés technológia, és ipari, valamint gyűjtökémények kialakítása is. Kéménymarással, kéménymagasítással és tetőjárda építésével is nyugodtan megbízhat bennünket!

Tisza Ajtó - műanyag ajtó, műanyag ablak

Tisza Ajtó - műanyag ajtó, műanyag ablak

A Tisza Ajtó Kft. hosszú évek óta mdf alapanyagú ajtók és egyéb nyílászárók gyártásával és forgalmazásával vált országosan elismertté. Ugyanazon technológiával készült minőségi műanyag ajtó és ablak kínálat a Tisza Ajtónál! Előnyük, hogy garantáltan vetemedés mentesek, vízállóak, illetve hő-és hangszigetelők. További kiemelt termékeink: műanyag bejárati ajtó, beltéri ajtó, műanyag tolóajtó. Látogasson el weboldalunkra, ahol a ?virtuális bemutatóterem? opció alatt megtervezheti és megrendelheti egyedi elképzelésű műanyag ajtóját. Cím: 4028 Debrecen, Laktanya utca 8.

Telefonbolt - telefonközpont

Telefonbolt - telefonközpont

Professzionális analóg, ISDN és IP telefonközpont megoldások az Ön Cégének! Modernizálja és tegye hatékonyabbá a cégen belüli és kívüli kommunikációt! Az ügyvitel leegyszerűsödik, a költségek csökkennek, vállalkozásának imázsa növekszik. Alkalmazottai és ügyfelei is meg fogják köszönni Önnek, ha ilyen modern telefonközpontokat és telefon alközpontokat kezd el használni. Tekintse meg analóg és digitális telefonközpont, vezetékes és vezeték nélküli dect telefon ajánlatainkat a bal oldali menüben, vagy kérjen egyedi árajánlatot saját igényeire szabva az árajánlat varázsló ikonra kattintva! Telefon alközponti bemutatótermünkben, irodánkban panasonic, agfeo, aeg, swissvoice, ascom, quante, elmeg, siemens, hagenuk alközpont és telefonszerviz is működik. Az Argó Tel Telekommunikációs Szolgáltató Kft 2006-ban alakult és azt a célt tűzte ki maga elé, hogy megmutatja az ügyfeleknek, hogy telefonos és telefonos cégek munkái között mekkora különbség van! Válassza cégünket kommunikációs igényeinek megoldására! Telefon alközpont telepítésével alközpontok forgalmazásával és szervízelésével foglalkozunk. Cégünk a telefon és számítógép hálózat aktív és passzív elemeinek installálásával a kész rendszer átadásáig és annak betanításával együtt minden munkafolyamatot elvégez. Technikai csoportunk jól felkészült sok tanfolyamot megjárt hálózat szerelőkből és programozókból áll!

Szórólapok - plakátok nyomtatása

Szórólapok - plakátok nyomtatása

A Pdf Nyomdaipari Kft. 100 %-os magyar magántulajdonban álló, komoly múlttal és referenciákkal, valamint megbízható gépparkkal rendelkező vállalkozás. A fejlődésünk és cégünk titka a gyors, pontos, és minőségi nyomdai termékek értékarányos áron történő előállítása. Igyekszünk minden ügyfelünk számára komplex szolgáltatás csomagot nyújtani. A nyomda mellet kiegészítő tevékenységként cégünk ajándéktárgy és A4-es papír forgalmazással is foglalkozik. Vállalati arculattervezés: - Logó, színvilág, betűtípus, formák, marketing elemek kidolgozása. - Plakátok, szórólapok, prospektusok, névjegyek, formanyomtatványok, irkafűzött kiadványok, könyvek, illetve minden egyéb íves offszet technológiát igénylő nyomdai anyagok kivitelezése A2 méretig. Cégünk titka a gyors, pontos, és minőségi nyomdai termékek értékarányos áron történő előállítása. A vállakozás méretéből és munkatársaink személyiségéből adódó családiasságot és rugalmasságot alkalmazzuk az Ügyfeleinkkel történő kommunikáció során is. Fiatalokból álló csapatunk, kellő tapasztalattal, kreativitással, szakmai tudással rendelkezik, hogy az Ön Cége álmait, elképzeléseit valóra váltsa! Célunk, hogy az általunk kidolgozott grafikai tervek, az elkészített nyomdai anyagok, mind az ár, mind a minőség vonatkozásában hosszútávon elnyerjék Ügyfeleink elégedettségét, mindazonáltal hozzájáruljanak Ügyfeleink nyereségének növekedéséhez!

Szilikontömlők - szilikongumik gyártása

Szilikontömlők - szilikongumik gyártása

Szilikongumi termékek gyártása, szilikonfeldolgozás : fő gyártmánycsoportok: - szilikoncső és szilikontömlő termékek - szilikonzsinór tömítések - szilikongumi tömítő profilok - szilikonlap és szilikongumi lemez termékek - szilikon hőfüggöny és 1200 mm széles szilikongumi roll termékek - ablakszigetelő szilikongumi o profilok, szilikon szigetelések - szilikon szivacs, zárt cellás habszerkezetű szilikon gumi szalagok, zsinórok - szilikongumi műszaki formacikkek, alakos formadarabok - szilikon gumi csövek és szilikongumi tömők

Szilikon csövek - extrudált termékek gyártása

Szilikon csövek - extrudált termékek gyártása

Cégünk 2010 februárjában alakult új vállalkozás, 100 %-ban magyar tőkével, három magyar tulajdonossal. A vállalkozás ugyan új, de szakembereink 10-15 év szakmai tapasztalatát, szaktudását, piaci, vevői és termékismeretét hozták magukkal a Kén utcai telephelyre. Profilunk a meleg technológiákkal, préseléssel, extrúzióval feldolgozható szilikonkaucsukok termékköre, melyből egyedül a szilikonfröccsöntés kivétel. Bízvást állíthatjuk: otthon vagyunk az ipar és egészségügy, a nagy és kisfogyasztók megfogalmazódó igényei, problémái, feladatai megoldásában. Szándékaink szerint teljes szolgáltatást kívánunk nyújtani partnereinknek az anyagválasztástól, a gyártmány és szerszámtervezésen keresztül egészen a késztermékgyártásig, mindent egy helyen. Alapanyagaink és segédanyagaink Európa egyik tradicionális és egyben egyik legnagyobb gyártójától, a Német Wacker Chemie AG-től származnak. Miért használjunk szilikongumit, amikor a mai világban olyan sok kiváló elasztomer áll rendelkezésünkre? Az elsődleges ok a megbízhatóság. Nemcsak a szokásos feltételek között, hanem szélsőséges körülmények között is stabil tulajdonságú anyaggal dolgozhatunk. Jellemzője a hosszú élettertam, a szélsőséges hőmérsékleti tartomány, rugalmassága nagy hidegben és melegben is állandó. Kiválóan tűri a napfényt, az UV sugárzást. Elektromosan kiváló szigetelő de vezetővé is tehető. Nagyon jól színezhető.

Szerszámok forgalmazása - számítógépes színkeverés

Szerszámok forgalmazása - számítógépes színkeverés

Cégünket 1992-ben, családi vállalkozás keretében alapítottuk. Mára egy 300 m2-es európai színvonalú tágas, klimatizált festékbolt várja Balatonfüreden a város központjában, tágas, klimatizált festékbolt várja nem csak a szakembereket, de a lakásukat építő-szépítő érdeklődőket saját parkolóval és óriási árukészlettel. Veszprém megye egyik legjelentősebb festék forgalmazójaként közvetlen kapcsolatban vagyunk a magyarországi piacon jelenlévő festékgyártókkal. A színkeverést az egyedi színeket-árnyalatokat kedvelőknek ajánljuk. Színskáláinkról több mint 80000 színárnyalatot tudunk kikeverni három színkeverőgéppel. Üzletünkben a Schuller által forgalmazott festő és kőműves szerszámok széles skáláját kínáljuk vásárlóinknak. A piaci igényekhez igazodva termékkínálatunkban bő választékban szerepelnek a háztartási tisztítószerek is. A lakásdekoráció tekintetében is próbálunk megfelelni az egyre növekvő igényeknek. Fal és csempematricák, bordűrök, rozetták, díszlécek különböző módon történő bemutatásával igyekszünk ötleteket adni otthonuk hangulatosabbá tételéhez. Foglalkozunk komplett hőszigetelő rendszerek értékesítésével, melyek közül a német Düfa, valamint a magyar Polifarbe termékeit raktárkészletről, az egyéb rendszereket pedig rendelés alapján kínáljuk. A festőszerszámok nemzetközi piacán számos gyártó verseng, melyek közül a német és a magyar piac vezetője a Schuller cég.

SAP bevezetés - rendszerintegráció

SAP bevezetés - rendszerintegráció

Minden egyes középvállalat egyedi kihívásokkal néz szembe. Ha az Ön cége is hasonló cipőben jár, keressen fel minket bátran! Vállalatirányítási rendszer-megoldásainkat úgy állítjuk össze, hogy méret és költség szempontjából egyaránt optimálisan illeszkedjenek az adott vállalat jellegéhez és tevékenységéhez. Szolgáltatásaink között megtalálja a gyártás optimalizálást, a dokumentum menedzsmentet, folyamat optimalizálást, stb.. Látogasson el oldalunkra és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tuti menü