Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb kivitelezők, szakemberek - szakipar képes leírás - Szakipar.tlap.hu
részletek »

Egyéb kivitelezők, szakemberek - szakipar - Szakipar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakipar.tlap.hu » Egyéb kivitelezők, szakemberek - szakipar
Keresés
Találatok száma - 85 db
Zöldhullám kaputechnika kivitelezés

Zöldhullám kaputechnika kivitelezés

Professzionális és kiváló minőségű garázskapuk, gyorskapuk, sorompók és biztonsági rácsok a lehető legnagyobb választékban, az Alarm &Automatic System Kft.-től. A kaputechnika területén cégünk teljes körű szolgáltatást végez (beszerzés, beépítés, szerelés, automatizálás, karbantartás), a munkánk végzése során pedig a legfontosabb szempont számunka a minőség és a vásárlók elégedettsége. Amennyiben Önnek üzletében, raktárában, vagy akár otthonában szüksége van minőségi kaputechnikára, vagy akadálymentesítésre, keressen minket bizalommal. Bemutatótermünkben szinte minden termékünk működés közben is megtekinthető és kipróbálható. 2330 Dunaharaszti Fő út 44.

Zárszerelés - zárcsere gyors kiszállással.

Zárszerelés - zárcsere gyors kiszállással.

Zárszerelés Zárszerelés szolgáltatásunk segít Önnek minden olyan problémát megoldani ami kapcsolatban áll a zárakkal és az ajtókkal. Szolgáltatásaink bejárati ajtók ( fa, fém, műanyag ) sérülésmentes nyitására, zárak cseréjére és szerelésére specializálódott. Kollégáink igyekezek a legrövidebb idő alatt ott lenni a megadott címen és megoldani a problémát. Amiben segítségünket kérheti: Zárcsere Zárszerelés Ajtónyi tás Zárnyitás Zárak cseréje Zárak telepítése Szalag zárak szerelése Hevederzár szerelés Hevederzár betét csere Vezér kulcsos rendszerek telepítése, cseréje. Betörés utáni helyre állítás stb. Hívhat minket hétvégén és ünnepnapokon is. Munkáinkat Budapesten és vonzáskörzetében tudjuk vállalni. ( Érd, Budaörs, Gyál, Törökbálint, Szentendre, Dunakeszi, Budakeszi, Solymár, Vecsés, Szigetszentmiklós)

Zárszerelés - zárcsere

Zárszerelés - zárcsere

Legyen szó lakóházról, irodáról, nyaralóról, a zárszerelés jelentősége nagyon magas. A biztonság szempontból elkerülhetettlen a zárszerelés jelentősége. Zárszerelés elkerülése nem ajánlatos, mert a biztonságunk mulhat rajta. Zárszerelés gyors szervizünk éjjel és nappal a rendelkezésükre áll Budapesten és közvetlen közelében élők részére. Zárszereléssel foglalkozó szakembereink non-stop gyorsan és precízen megoldják önnek minden zárszerelés és minden zárral kapcsolatos munkákat garancia vállalással és lehető legkedvezőbb árakon. Ne habozzon felvenni a kapcsolatot szakembereinkkel ha önnek is zárszerelés vagy betörésvédelemmel kapcsolatos problémái adódnának. A nyílászárók Biztonságtechnika szempontból kettő fontos jellemzője van. Az első az alapanyagok amiből a nyílászárókat készítik, a második jellemző a zár illetve a zárszerelés mínősége. Ez a kettő dolog akadályozza meg, hogy a lakásunkba betudnak-e jutni az illetéktelenek vagy sem. A zár mínősége illetve a zárszerelés és a nyílászárók alapanyaga. Zárszerelés egy olyan biztonságtechnikai eszköz beépítését jelenti, ami meggátolja, hogy az illetéktelenek bejuthassanak lakásunkba. Például egy szalagzár nem javítható csak cserélhető. Zárszerelés munkáinkra garanciát vállalunk. Sok olyan helyen dolgoztunk, ahol a tulajdonos megkérte a szomszédott, oldja meg a zárszerelési problémáit, ez általában ideglenesen sikerül.

Zárszerelés - Zarcsere

Zárszerelés - Zarcsere

Akár azonnali segítségre van szüksége, akár teljes zárcseréket igényel lakásában, hozzánk bizalommal fordulhat. Keressen meg minket, s tudja biztonságban szeretteit biztonságos zárak által. Mi azért vagyunk, hogy megkíméljük Önt a kellemetlenségektől. Főbb tevékenységeink: zárcsere, zárnyitás, zárszerelés, zárjavítás, biztonsági zárcsere, kódkártyás zárcsere, elektromos zárak cseréje. A bejárati és beléptető rendszerek elektromos zárjának cseréjét esetenkénti helyszíni kialakítását is vállaljuk. Ezen kívül komplett távnyitós rendszerek kiépítését is vállaljuk kertkapukra vagy garázsajtókra.

Zárnyitás

Zárnyitás

Zárnyitás Budapesten profiktól, szakszerűen, garanciákkal éjjel nappal. Ha már megtörtént a baj, mindenképpen bízza szakemberre, hogy kinyisson egy olyan zárat, amivel amúgy nem boldogulna. Hevederzárak, speciális, biztonsági zárak sem okoznak gondot, pontosan és precízen, rongálás nélkül nyitjuk ki az ajtaját.

Zárjavítás - Zárszerelés

Zárjavítás - Zárszerelés

A zárszerelés mint szakma nagyon bonyolult. Szinte minden kolléga zárszerelőnek tartja magát, holott ez a munka nagyon sokrétű, és nagy szaktudást igényel, ami csak sokéves tapasztalattal, becsületes munkával érhető el. A zárszerelés fogalmában tulajdonképpen az összes zártípus, páncélajtó, bejárati ajtó, belső ajtó, erkély ajtó stb. tartozik. Rengeteg alkatrészt, zárakat, zárbetéteket, zártesteket igényel a javítás, és mi rendelkezünk ezekkel. Különösen a régi, mart fogazású kulcsokkal működő záraknál, gyakori hogy a kulcs tolla átfordítás közben megakad, beszorul a retesz lamellái közé, és eltörik. Mivel a mart tollú kulcsos zárak elavultak, a csere alkalmával olyan hengerzárat kell beszerezni, amelybe már jó minőségű, fúrás, törés és letapogatás ellen is védett hengerzárbetétet lehet szerelni. Ilyekor azonban azonnal felmerül a kérdés, hogy milyen hengerzárbetétet válasszunk. Ezt részben a régi zár kivésett fészkének a méretei, részben pedig a kilincs és a zárbetét középpontja közötti távolság alapján dönthetjük el. A magyar szabvány alapján a méret általában 60 mm, ám léteznek ettől eltérő méretű zárak is. Ez a méret azért lényeges, mert így kevés módosítást kell az ajtón elvégezni. Ugyanilyen fontos, hogy a zártest homloklapjától mérve hová esik a kilincs , mert ez a vásárláskor lényeges a régi zár kilincs és kulcsnyílásának a távolsága.

Zárjavítás - zárcsere

Zárjavítás - zárcsere

Zárszerelés (zárak, zárbetétek, kiegészítők beépítése a biztosítók előírásainak és a biztonsági követelményeknek megfelelően) Zárszerelés - az általános szerelések mellett - segélyszolgálatként is működik. Emiatt a hét minden napján, éjjel-nappal hívhatóak vagyunk. Minden ügyfelünk biztos lehet abban, hogy magas színvonalú szolgáltatást kap. Átfogó szolgáltatást nyújtunk az év 365 napján, 24 órán keresztül. Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy szakszerűen elvégzett munkát kapnak megfizethető áron! Kivel ne fordult volna elő már legalább egyszer, hogy beletört a zárba a kulcs vagy hirtelen már nem engedelmeskedett a jó öreg ajtózár? Ismerős, nem...? A zárszerelés nem minden esetben tűnik egyszerű lakatosmunkának, kifinomult műszaki érzék és a szakmában való jártasság kell hozzá. Tele van a lakásunk értékekkel, megér pár ezer forintot egy élet munkája, 'legalább' annyit a nyugalmunk . Ne várja meg míg betörnek otthonába. zárszerelés minden napján, ünnepnapokon, hétvégén, éjszaka, nappal, Budapesten és Pest megye területén. zárszerelés a megrendelő igénye szerint. Cégünk működési elve partnereink és a mi számunkra is előnyős. Azon dolgozunk, hogy minőségi és igényes szolgáltatást nyújtsunk a megrendelőinknek! Minden ügyfelünk biztos lehet abban, hogy magas színvonalú szolgáltatást kap.

Zárexpressz - Zárcsere

Zárexpressz - Zárcsere

Non-stop zárcsere Budapesten és környékén. Látogasson el honlapomra, és tekintse meg biztonságtechnikai szolgáltatásaink sokszínűségét! Úgy érzi, hogy családját, otthonát, értékeit nem tudja biztonságban? Kollégáink a lehető legrövidebb időn belül szakszerű segítséget nyújtanak Önnek! Elege van már abból, hogy mindig elromlik a zár, kizárja-bezárja magát? Szakembereink mindent megtesznek, hogy sérülésmentesen nyissák ki ajtaját! Hívjon: 06 20 444 99. Zárjavítás Budapesten és környékén, éjjel-nappal.

Zárcsere, Zárszerelés, Zárszerelő

Zárcsere, Zárszerelés, Zárszerelő

Zárcsere esetén Válasszon zárszerelő által ajánlott zárat, a zárcsere során. Betörés utáni helyreállítás, zárjavítás és zárcsere során, korszerűbb, biztonsági zárat ajánlunk önnek. Ajtónyitás: becsapódott vagy beletört a kulcsa vagy ha ellopták a kulcsait, mi segítünk Önnek. Hevederzárak javítása és cseréje a helyszínen.

Hirdetés
Zárcsere, zárszerelés

Zárcsere, zárszerelés

Önnek nem feltétlenül kell megvárni, míg lakását feltörik, és megfosztják megérdemelt javaitól. Ezt a veszteséget és bosszúságot meg lehet előzni, ha idejében fordul zárszerelés megoldáshoz, és professzionális, naprakész biztonsági zárra cserélteti elavult zárrendszerét. Zárcsere, zárszerelés, Budapesten és vonzáskörzetében vállaljuk gyors kiszállással ügyeleti jelleggel. Hívását várjuk hétvégén és ünnepnapokon is. Non-stop 0630/ 596 36 80 és a 06-20-943-3640 telefonszámokon.

Zárcsere, Zárcsere non-stop

Zárcsere, Zárcsere non-stop

Zárcsere Szakember Egy zárcsere szakember szinte minden problémát tud orvosolni ami egy zárnál felvetődhet. Legyen szó zárjavításról vagy betörés utáni helyreállításról. Speciális szerszámok és több éves tapasztalat áll rendelkezésre. Gyors hibafelmérés után biztosított a minőségi munka és árajánlat készítés az ügyfelek igényei szerint. Ha meghibásodott zárja mindenképpen szakember segítségét kérje így elkerülhető a további kár növelése. Ajtónyitás, Zárszerelés Ajtónyitási és zárszerelési probléma esetén forduljon szakemberhez aki kárfelmérés után kijívtja zárproblémáját. Zárnyitásban és biztonsági zárszerelésben is rendelkezésére állunk amit precízen hajtunk végre ajánlatkérés történhet telefonon vagy email-ben egyaránt. Ha elveszett vagy ellopták kulcsát mi segítünk mielőbb bejutni otthonába ajtajának a legkisebb kárt okozva.

Vízszerelés - duguláselhárítás

Vízszerelés - duguláselhárítás

Szeretne új házába,lakásába minél korszerűbb, gazdaságosabb víz, gáz és fűtésberendezést?! Otthonában megrongálódtak a vezetékek? Vagy csak egyszerűen szeretné biztonságosabbá tenni lakását?Felszerelt szakembereink bármikor szívesen állnak a rendelkezésére a következő tevékenységekben: bojler csere, -tisztítás, csapcsere, fűtés szerelés,-légtelenítés, radiátor csere, mosógép bekötés, víz szerelés, valamint csőtörés esetén is!Ha fontos önnek a minőség, megbízhatóság, pontosság, akkor hívjon minket bátran!

Villámzárnyitó specialisták Budapesten

Villámzárnyitó specialisták Budapesten

Beragadt? Beletörte? Vagy csak egyszerűen nem nyílik? Legyen bármi gond a zárral, mi megoldjuk. Zárszerelés ha meghibásodna ha újat szeretne, zárnyitás ha beragadna vagy elvesztette volna a kulcsát, zárcsere ha károsodna szelvény vagy esetleges betörés utáni csere azonnal. Hívjon minket bizalommal Újpest és Zugló környékén akár 5-10 perces kiszállási idővel. Természetesen egész Budapesten díjmentes kiszállás, sürgősség esetén éjjel is hívható. Hívjon zárszerviz specialista szakértőinket bizalommal.

Viacolor lerakás - térburkolás - burkoló munkák

Viacolor lerakás - térburkolás - burkoló munkák

Nauzer Zoltánnak hívnak, fiatal, agilis, józan életű építőipari szakember. Eredeti szakmámat tekintve épületburkolóként végeztem 1990 - ben a XIV. kerületi Bokányi Dezső Ipari Szakmunkásképző Intézetben. Szakmámban 15 évig dolgoztam, de pár éve magával ragadott a TÉRKÖVEK VILÁGA, melyben azóta is aktívan tevékenykedem. A TÉRKÖVEZÉSSEL kapcsolatos pályafutásomat Budapesten a XV.-kerületi RÉPSZOLG Kht.-nál kezdtem, mint alkalmazott, de éreztem magamban annyi ambíciót, hogy kilépjek az akkori cég alkalmazásából és saját céget alapítsak. Munkámat tekintve tiszta, precíz, megfontolt jellemű emberként ismernek és e tulajdonságokat a beosztottjaimtól is maximálisan elvárom és megkövetelem. Jelenleg is, aktívan részt veszek a kivitelezés fizikai részében is, mert szeretem a TÉRKÖVEK nyújtotta alkotói tevékenységet, amely visszatükrözi a kezem munkáját és jóleső érzéssel tölt el a megrendelő elégedettsége az elkészült munka átadásakor.

Üvegkorlát készítés garanciával

Üvegkorlát készítés garanciával

Minőségi üvegkorlát készítés rövid határidővel, kedvezményesen. Üvegkorlát szerelékekből német és olasz gyártmányút használunk, hogy a maximális minőség mellett a tartósságot is garantálni tudjuk. 30 év garanciát vállalunk minden általunk elkészített üvegkorlát szerkezetre, függetlenül attól, hogy az házon kívül vagy házon belül kerül felszerelésre. Munkánk során a minőségére fektetjük a legnagyobb hangsúlyt, melyet műszaki színvonalunknak köszönhetően garantálunk és tartunk fenn. Ha felkeltettük érdeklődését, akkor látogasson el weboldalunkra, ahol bővebb tájékoztatást kaphat szolgáltatásainkról és megtekintheti referenciáinkat is! 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 4.

Tűzvédelmi időszakos felülvizsgálat

Tűzvédelmi időszakos felülvizsgálat

Vállaljuk az időszakos tűzvédelmi szabványossági felülvizsgálat elvégzését, azaz a kisfeszültségű villamos berendezések időszakos ellenőrzését. Ez a fajta tűzvédelmi felülvizsgálat arról ad minősítést, hogy a villamos berendezések állaga a használat alatt nem romlott nem öregedett annyira, amely veszélyeztetné a biztonságot, esetleg tüzet okozhatna. Az ellenőrzés az üzem bejárásából, a villamos elosztók, kábelek, vezetékek, a villamos kötések, és az összes villamos berendezés átvizsgálásából áll, tűzvédelmi és villamos szabványossági szempontok alapján. 1083 Budapest Tömő u 40.

TotalGames Kkt. - duguláselhárítás

TotalGames Kkt. - duguláselhárítás

Duguláselhárítás, csatornavizsgálat és csőtörés elhárítás éttermeknek, közületeknek, és mindenkinek, akinek szüksége van rá hétvégén és ünnepnapokon is. A mosdó, lefolyó, wc eldugulása nagy problémát okozhat egy háztartásban, hiszen a tisztálkodás, a főzés és étkezés utáni edénytisztítás elengedhetetlen része mindennapjainknak, ezek felfüggesztése csak ideig-óráig lehetséges. Duguláselhárító szolgáltatásunk ezeket a problémákat szünteti meg korszerű gépek segítségével, falbontás nélkül. Amennyiben Ön is szeretne gyors és tiszta duguláselhárítási szolgáltatást, állunk rendelkezésére Budapest egész területén és vonzáskörzetében ingyenes kiszállással. 1104 Budapest Mádi utca 165.

Tuti menü