Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Generálkivitelezők - szakipar képes leírás - Szakipar.tlap.hu
részletek »

Generálkivitelezők - szakipar - Szakipar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakipar.tlap.hu » Generálkivitelezők - szakipar
Keresés
Találatok száma - 18 db
Teljeskörű lakásépítés - családiházak építése

Teljeskörű lakásépítés - családiházak építése

A Renovép-98 Kft-t jómagam Jóna Gábor és Dér Sándor alapítottuk 1998. március 16-án Renovép 98 Bt. néven elsősorban magasépítési feladatok elvégzésére. Azóta mind a ketten aktívan részt veszünk a vállalat gazdasági életében. A cégalapítás évében főleg családi házak és kis volumenű projektek megvalósításában vettünk részt. Ezt az időszakot elsősorban a tőkeszegénység és a viszonylag nagyszámú, de alacsonyabb gazdasági értéket képviselő megrendelés jellemezte. A kezdetektől nagy gondot fordítunk a műszaki fejlesztésekre azért, hogy meg tudjunk felelni a nagyobb tőkét és műszaki-szakmai felkészültséget igénylő megrendelések adta feladatoknak is. Az első 1-2 évet négy-öt fős alkalmazotti létszámmal és szerényen növekvő gazdasági mutatókkal zártuk. A társaság történetében az első jelentősebb áttörést a 2001. év hozta, amikor is az előző évi forgalmunk közel megkétszereződött. Az ebben az évben elért eredményt és a 2002-re várható forgalmat látva döntöttünk úgy, hogy a cégformát megváltoztatjuk és Kft-t alapítottunk. 2002. július 2-án jegyezte be a cégbíróság a RENOVÉP - 98 Kft-t. Gazdasági mutatóink folyamatos növekedésről árulkodnak. Célunk ezen fejlődés fenntartása, illetve a folyamatos innováció.

Passzívház építés - kivitelezés

Passzívház építés - kivitelezés

Új ház építése nagy kihívás. Számos szempontot mérlegelni kell ahhoz, hogy egy harmonikus, biztonságos otthont teremtsünk. Gondos tervezés szükséges új házunk tájolásának, kialakításának, felszereltségének meghatározásához. A cél egy olyan egységes rendszer kialakítása, ami tökéletesen igazodik a leendő lakók életmódjához, elvárásaihoz. Mindezt úgy célszerű megtenni, hogy új házunk fenntartási költségei se terheljék meg nagyon a pénztárcánkat. Passzívház tökéletes otthont biztosít, amely az energiatakarékosságával kisebb mértékben terheli környezetünket, mint egy hagyományos ház, ezzel együtt a fenntartási költségei is jóval alacsonyabbak. Oldalunkon összegyűjtöttünk minden hasznos információt a passzívházról. 1. A passzívházak fűtési és hűtési energiaigénye egy régebbi épület fűtési energiaigényének 6-10, egy újnak pedig átlagban 12-15 százaléka. Rezsiköltsége tehát arányaiban még ennél is alacsonyabb. 2. A passzív házakban, mivel sehol sincsenek rések és vastag a szigetelés, a falak hőmérséklete állandó és nincs huzat. 3. A passzívházakat gép szellőzteti, ez pormentesen tartja a levegőt, nem engedi a túlzott mértékű párásodást, és garantálja az egészséghez szükséges mennyiségű friss levegőt. 4. A passzívház nyáron sem melegeszik fel túlságosan, és ehhez nincs szükség aktív hűtési rendszerre.

Otthonfelújítás

Otthonfelújítás

Vállalkozásom az építőipar számos tevékenységével foglalkozik.Németországban, Kaposváron és környékén, Somogyban de az ország más területein is rendelkezünk referenciával. Kiváló szakembereinknek köszönhetően akár az alaptól a tetőig felújítjuk otthonát, nyaralóját, raktárhelyiségét.Iparilétesítmények, közintézmények felújítását is vállaljuk. A szobafestés, mázoláson kívül foglalkozunk még gipszkartonozással, homlokzati hőszigeteléssel, burkolással, kőműves munkával, fa- és műanyag nyílászárók cseréjével, térkövezéssel, ácsmunkával, tetőfedéssel, tervezéssel, generálkivitelezéssel. Ezek mellett foglalkozunk még árokásással, árok és erszcsatorna tisztítással, kézi földmunkával. Munkáinkat rövid határidővel, kedvező áron vállaljuk, garanciával. Kérje ingyenes* árajánlatunkat e-maiben, telefonon a hét bármely napján. Tel: 30/464-1142 , 30/284-2937 Dobos László Kaposvár

Napkollektor beépítés - kapu autómatizálás

Napkollektor beépítés - kapu autómatizálás

Liber György József vagyok, az LNA Group Kft ügyvezetője. Több, mint 8 év klímaszerelői és kompresszor szervizelési tapasztalattal állok ügyfeleink és érdeklődőink rendelkezésére. Idén megszereztem a kék kártyás hűtő- és klímaszerelői végzettséget is, így magas szintű szakismerettel tudok segíteni a klímák kiválasztásában, tanácsadásban is. Válasszon minket, ha klímát keres, akár hűtésre, akár fűtésre. Ingyenes szaktanácsadás, segítség a megfelelő készülék kiválasztásához, igazodva az egyedi kívánságokhoz, helyszíni felmérés, akár hétvégén is! Időben gondoljon a nyárra, sőt, fűtsön klímával! Ma ez már nem luxus, de kényelmes, tiszta és takarékos megoldás. Napkollektor rendszerek telepítése: egyre gyorsabb megtérülés! A mai modern napkollektoros szettek a háztartási meleg víz igény kb. 2/3-ad részét elő tudják állítani. Ha a fűtési rendszerre is rákötik, ma már ott is jelentős megtakarítást tudnak elérni. Villanyszerelési tevékenységünk a lakossági igények teljes körét lefedi: hibaelhárítás, biztosítótáblák cseréje, házak, lakások új szerelése, felújítása, világítás felújítása. Kapu automatizálás: a kapuk motoros távirányítással történő vezérléséhez nyújtunk különböző termékeket. Gyönyörű kovácsoltvas korlátok, kerítéselemek közül válogathat! A fűtési igény majd 1/3 része, a melegvíz igény körülbelül 3/4 része lefedhető napenergiával.

Lakóépületek teljeskörű kivitelezése - szerkezetépítése

Lakóépületek teljeskörű kivitelezése - szerkezetépítése

Cégünk 1991-ben alakult családi kisvállalkozás, Szabó Balázs okleveles építőmérnök vezetésével. Építőipari kivitelezések, alapozások és kisebb mélyépítési munkák elvégzésére szakosodtunk. Örömmel vállalkozunk családi házak, néhány lakásos lakóépületek komplett építésére, azon belüli részfeladatok elvégzésére, megrendelői igény szerinti generál kivitelezésben. Szerencsénkre nemcsak szokványos épületek kivitelezésére kapunk megbízásokat, hanem évtizedes munkánk alatt jól megtervezett, igényes családi házak építésével is büszkélkedhetünk. Prosperáló kisvállalkozás, amely évente 3-4 családi ház teljes kivitelezését, ezen kívül magánerős családi házak építésének műszaki irányítását vállalja. Igény szerint a szakipari munkák elvégzésére - mint a villanyszerelés, festés, vagy a hidegburkolás - régóta jól működő alvállalkozói kapcsolataink vannak.

Lakásfelújítás - lakásátépítés

Lakásfelújítás - lakásátépítés

Több jó kőműves is Budapest területén dolgozik, de ha Önnek egy olyan kőműves munkájára van szüksége, aki nem csak jól, de kedvező áron is dolgozik, érdemes ellátogatnia a portálunkra! Sok kőműves van Budapest területén is, aki alkoholt fogyaszt munkaidőben, de a mi embereink nem! Vegye fel velünk a kapcsolatot honlapunkon, a mi munkánkkal meg lesz elégedve! Nem! Mivel mi Önnek minőségi munkát végzünk, ezért a gyorsan szó fel sem merül! Persze nem egy napig teszünk egy nm-t, hanem a munka megkezdése előtt, nem sajnáljuk az időt a pontos kimérésre! De amennyiben olyan elképzelése van ami a szerkezet állékonyságát gyengíti, és statikailag Nem állja meg a helyét, azt nem vállaljuk! (példa: sokan úgy vannak a kerítésekkel, hogy nem kell nagy alap csak egy pár centi(csak egy kerítés), Ez Nem így van! A kerítésnek is ugyanolyan alapra van szüksége, mintha egy háznak az alapját csinálnánk!

Lakásátépítés - lakásbővítés

Lakásátépítés - lakásbővítés

A Tribos Bt az összes szükséges engedéllyel rendelkező cég, amely a lakásfelújítás, illetve lakások átépítésének minden formáját vállalni tudja. Önkormányzati és öröklakások, illetve családi házak, társasházak, panellakások és belvárosi bérházak felújítására egyaránt van lehetőség. Munkáink között szerepel megkezdett és félbemaradt felújítások befejezése illetve teljes lakásfelújítás. Mivel székhelyünk Budapesten van, ezért munkáinkat is a fővárosban és vonzáskörzetében végezzük. Valamennyi munkánkat a cég vezetője személyesen ellenőrzi és irányítja. Ha minket választ, nem kell majd különböző szakemberekkel egyenként egyeztetni és kialkudni egy megfelelő árat. Teljes lakásfelújítását egy vezetés irányítása alatt végezzük szakszerűen, gyorsan és precízen, garantáltan a legjobb minőségben. Munkánkra 100 %-ban garanciát vállalunk, a megrendelő teljes megelégedéséig. Elköteleztük magunkat a kiváló munkára, valamint arra, hogy továbbra is kiemelkedő szerepet tölthessünk be a lakásfelújítással foglalkozó cégek között oly módon, hogy folyamatosan képezzük magunkat és felhasználjuk a legújabb technológiákat, technikákat, alapanyagokat. Kérem tekintse meg honlapunkat is!

Könnyűszerkezetes rönkházak - gerendaházak építése

Könnyűszerkezetes rönkházak - gerendaházak építése

Társaságunk könnyűszerkezetes, gerenda és rönkházak, valamint hagyományos téglaépületek építésével, napelemek,napkollektorok,szélgenerátorok , hőszivattyús rendszerek kiépítésével, telepítésével,szervizelésével foglakozik teljes vertikumban. Könnyűszerkezetes házak, faházak, rönkházak, gerendaházak, kerti házak,nyaralók,tervezésével,generálkivit elezésével foglalkozó kft. Telepítünk pelletes fűtésrendszereket,értékesítünk pelletet. Megbízhatóság, precizitás,pontos elszámolás. Hitelügyintézés,szaktanácsadás, kiviteli terv készítés, látványterv készítése. Minden esetben tételes költségvetést készítünk, így a megrendelőnk minden esetben tisztában lehet azzal, mit is kap a pénzéért. Fontos megjegyezni, hogy a megrendelők mindent utólag fizetnek, a vállakozási szerződésben rögzített ütemtervnek megfelelően. Gerendaházak vonatkozásában ez változhat, tekintettel arra, hogy a házak egyediek, és legyártást követően nem minden esetben lehetne értékesíteni más megrendelőknek. A házak kivitelezését minden esetben a megrendel˜ igényei szerinti készültségi szintig végezzük el. A legfontosabb: garanciát csak legalább szerkezetkész házra vállalunk. A könnyˆszerkezetes házakra is ugyanaz a tˆzállósági el˜írás, mint a hagyományos építésˆ épületekre, csak itt adalékanyagokkal biztosítják a megfelel˜ védelmet.

Könnyűszekezetes házak - téglaházak építése

Könnyűszekezetes házak - téglaházak építése

Teljes körű hitelügyintézéssel, ingatlanközvetítéssel, állunk ügyfeleink rendelkezésére Sopronban és Mosonmagyaróváron is. Vállaljuk könnyűszerkezetes és téglaházak teljes kivitelezését tervezéssel, alapozással, kulcsrakészen, árgaranciával a legkedvezőbb áron. 17 éves tapasztalattal rendelkező cégünk saját fafeldolgozó és nyílászáró üzemmel, alvállalkozók bevonása nélkül tudja biztosítani kedvező árainkat megrendelőink számára. Folyamatosan bővülő ingatlan kínálatunkat megtekinthetik az Eladó Ingatlanok rovatunkban. Megbízóink részére keresünk eladó Családi házakat, lakásokat, panellakásokat, építési telkeket, külterületi telkeket, üzlethelységeket, irodákat, műhelyeket, garázsokat.

Hirdetés
Klímatechnikai - légtechnikai szerelés

Klímatechnikai - légtechnikai szerelés

Kecskeméti székhelyű vállalkozásunk 2003 óta működik, fő tevékenységünk az épületgépészeti tervezés és kivitelezés. Szolgáltatásunk körébe tartozik a víz-, gáz-, központi fűtés-, épületvillamossági, klímatechnikai, valamint légtechnikai szerelés. Napkollektoros és hőszivattyús energiatakarékos rendszerek kiépítése.Komoly tapasztalatokkal rendelkezünk áruházak, csarnokok, közintézmények, családi házak komplett épületgépészeti tervezésében, kivitelezésében. Minden igényt kielégítő, alap és csúcstechnikájú berendezések árusítása a legjobb árakon. Személyes, helyszíni felmérés alapján és ügyfelünk igényeinek figyelembevételével segítünk kiválsztani a megfelelő készüléket, beszerezzük és házhoz szállítjuk. Tiz márkaképviselettel állunk kapcsolatban, ezáltal mondhatjuk, hogy szinte a teljes klímaválaszték rendelkezésünkre áll. A klímatechnikai berendezések típusától és méretétől függetlenül legyen az mobil-, ablak- mono, dual, multisplit klíma készülék, légcsatornás berendezés, folyadékhűtő, fan-coil, felszerelése, beüzemelése, teljeskörű kivitelezése, minden szükséges anyaggal végezzük. Telepítésre 2 év telepítési garanciát biztosítunk.A garanciaidő lejárta után biztosítjuk a tartalék alkatrész ellátást.

Generálkivitelezés - gépi vakolás

Generálkivitelezés - gépi vakolás

Ránk nyugodtan építhet! Minőségi munka, betartott határidők, teljes körű garanciák. Acélszerkezetű épületek, generál kivitelezés, estrich beton, gépi vakolás, kovácsoltvas kerítések, kapuk, korlátok, acélszerkezetű lépcsők, korlátok, kapuk, homlokzati állvány és zsalurendszerek bérbeadása. Cégünk 2003. óta folyamatosan működő és bővülő építőipari vállalkozás, mely elsősorban acélszerkezetű épületek (acélcsarnok) gyártásával és építésével, családi házak és társasházak generál kivitelezésével, valamint egyéb építőipari- és lakatosipari szolgáltatásokkal és termékekkel áll az Ön rendelkezésére. Az acélszerkezetű épület (acélcsarnok) kiváló megoldást jelentenek az Ön cégének, hiszen a legkülönbözőbb egyedi igények alapján is gyorsan felépíthetőek, időtállóak, így üzemcsarnokok, raktárépületek építéséhez megfelelő választás. Az acélcsarnokok szerkezeteinek gyártása saját üzemünkben történik, a kivitelezési munkálatokat megfelelő számú, magasan képzett szakembereink végzik. Az épületek vázszerkezetéhez, homlokzatburkolásához, tetőfedéséhez szükséges munkákat generálkivitelezőként vagy társvállalkozóként is vállaljuk. Az Ön igénye szerint mázolással, festéssel, horganyzással biztosítjuk a szerkezet felületvédelmét. Az acélszerkezetű épületek burkolását, szigetelését szintén saját kapacitásunkkal végezzük el.

EUDEAL Plusz Kft.- Minden, ami építőipar!

EUDEAL Plusz Kft.- Minden, ami építőipar!

Az EUDEAL Plusz Kft. vállalja generál kivitelezéssel történő építőipari megrendelések, kivitelezések kulcsrakész megvalósítását, épületek, családi házak, társasházak építésének, bontásának műszaki ellenőrzését, felelős műszaki vezetését, a legkorszerűbb környezetbarát technológiákat és anyagokat alkalmazva. Mély- és magasépítési tevékenységi körben az alábbiakat végzi: Földmunkák, Sík- és mélyalapozások, Közműépítések, Útépítések, Műtárgyak építése, Szerkezetépítések, Kulcsrakész kivitelezések, Bonyolítások, Épületgépészeti kivitelezések, Épületvillamosság kivitelezések, Tanácsadás, Tervezés

Építőipari tervezés - kivitelezés

Építőipari tervezés - kivitelezés

A MVF Kht. támogatásával a Széchenyi Vállalkozásfejlesztési Program keretén belül elkészült cégünk honlapja. Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelt bennünket. Cégünk és szolgáltatásaink ismertetését a következő oldalakon megtalálja. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, készséggel állunk rendelkezésére. Szolgáltatásunk palettája széles: vállaljuk a magas színvonalú tervezési, kivitelezési feladatok elvégzését a családi házaktól a műemléki épületeken keresztül az ipari épületekig.Számunkra minden megbízatás egyformán fontos, legyen az új épületek építése vagy régiek felújítása! ISO minősítésünk garancia a minőségre. Minőségpolitika: A BAU-TRADE Kft. vezetése kinyilvánítja a minőség iránti hosszú távú elkötelezettségét, amelyet működése és eredményessége alappillérének tekint. A módszeres, folyamatos minőségfejlesztést, a megbízóink megelégedettségének növelését, a hibák megelőzését, szolgáltatásaink javítását, valamint minőségirányítási rendszerünk folyamatos tökéletesítését napi feladatunknak tekintjük, a vezetés és végrehajtás minden területén. Arra törekszünk, hogy megrendelőink megbízható partnernek tekintsék társaságunkat, melyet egy korrekt kapcsolatra alapozva, a megrendelői igényeknek megfelelő, kiváló minőségű szolgáltatás nyújtásával kívánunk megvalósítani, és folyamatosan fejleszteni.Ennek érdekében 1999-ben bevezettük az ISO minőségirányítási rendszert.

Családi házépítés - lakásfelújítás

Családi házépítés - lakásfelújítás

Cégünk egyik fő profilja családi házak, társasházak, iroda és üzletházak generál kivitelezése. A kivitelezésen kívül számos olyan munkát vállalunk, amely szorosan kapcsolódik a kivitelezési munkákhoz. Megrendeléseket, az ország egész területén vállalunk. Megrendelőink igényeit igyekszünk rugalmasan kezelni, ezért a munkákat főként ajánlások útján szerezzük. Megtervezzük és felépítjük házát és biztonságos védelmet nyújtunk, de cégének arculatát is megtervezzük és biztosítjuk távőrzését. Weboldal, webáruház készítése, amely megfelel az internet és a felhasználók által támasztott alapvető követelményeknek, és hatékonyan segítik partnereinek céljaik elérésében. Alapelvünk az ügyfelekkel való szoros munkakapcsolat kiépítése, a folyamatos együttműködés, kölcsönös megbízás, valamint a magas szakmai színvonalon történő kiszolgálás. Cégünk alapelve az ügyfelekkel való szoros munkakapcsolat kiépítése, a folyamatos együttműködés, kölcsönös megbízás, valamint a magas szakmai színvonalon történő kiszolgálása, első osztályú kivitelezés. A szakmai elvárások maximális figyelembevétele mellett igyekszünk tájékoztatni ügyfeleinket a folyamatosan változó hatósági előírások módosításáról, határidők betartásáról.

Családi házak építése - lakások felújítása

Családi házak építése - lakások felújítása

Az alábbi bemutatkozó információs anyagunkkal szeretnénk elérni, hogy társaságunk építőipari tevékenységéről, minőségi munkavégzéséről, gazdasági stabilitásáról és fejlődéséről leendő megrendelőink és partnereink képet kapjanak. Vállalkozási stratégiánk szerint minőségi munkánkat az átlagos építőipari árviszonyokhoz képest mérsékelt árszinten szolgáltatjuk, ezért megrendelőink között tisztelhetünk önkormányzatokat, önkormányzati vagyonkezelőket, gazdálkodó szervezeteke, társasházak, állami hivatalokat, oktatási-, és nevelési intézményeket, továbbá jelen vannak a gazdaságilag számottevő magánvállalkozói beruházók és magánszemélyek is. Teljes mértékben hazai tulajdonú vállalkozás, amely elkötelezte magát a hosszú távon is értéket képviselő magas színvonalú, modern projektek megvalósítása és a már meglévő épített környezet értékeinek megtartása mellett. Szándékunk, kisvállalati szemléletű megrendelő orientált értékeket megtartva, nagyvállalati léptékű szolgáltatást nyújtani.Ehhez nyújt garanciát a családi vállalkozás keretein belül tartott tulajdonosi kör, ami kiegészül a naprakész, kreatív szakembergárdával, mind az előkészítés, lebonyolítás és a kivitelezés szintjén. Feladatunknak tarjuk a megrendelő igényén túl, rugalmas és költséghatékony megoldásokat alkalmazni.

Családi házak - épületek építészeti tervezése

Családi házak - épületek építészeti tervezése

2003 Archi-W Bt megalakulása családi vállalkozásként - két ember közös célokkal és az alkotás örömével Következtek a tanulás, a munka, és a fejlődés évei, sok kisebb- és nagyobb tervezési munka kapcsán szerzett rengeteg tapasztalattal. Kis irodánk ellenére széles tervezési portfólióval rendelkezünk (családi házaktól a műemlék épületekig), mert cégünk napi szinten más építész irodákkal dolgozott karöltve szoros vállalkozásban. Irodánk cca 7 éves működése során társtervezőként megtervezett épületei bizonyítják a folyamatos megbízói bizalmat, ezzel szakmai megbízhatóságunkat igazolva. 2010 V2 Építésziroda Kft. alakulása. A továbblépés, és az önállósodás éve az energiahatékonyság jegyében A társasági forma váltását, a V2 Építésziroda megalakítását az időközben jelentkező megbízói igények kiszolgálása tette szükségessé. A célok és az elvek megmaradtak, de a jövőkép átalakult, a kitűzött irányvonal a fokozott energiahatékonyság. Irányvonalunk és célunk továbbra is az, hogy állandó szak- és társtervező kollégáinkkal együttműködve megbízóink igényeit minél magasabb szinten kielégítsük, az építészeti igényesség megtartása mellett. Társtervezőinkkel a több éves múltra visszanyúló szakmai és baráti együttműködés és az ők önálló szakmai tevékenysége is mind garancia munkáink sikerességére. Egy passzívházban jobb a levegő minősége, mint egy hagyományos épületben.

Családi ház építés - lakásfelújítás

Családi ház építés - lakásfelújítás

Családi vállalkozásunkat 1996-ban több évtizedes építőipari tapasztalattal a hátunk mögött alapítottuk. Az azóta eltelt több mint egy évtized alatt felhalmozódott vállalkozói környezetben szerzett tapasztalat biztosítja megrendelőink számára a magas színvonalú építőipari szolgáltatások igénybevételét. Profilunkba házépítés, családi ház építés, építőipari kivitelezés, üzemek felújítása, lakásfelújítás, üdülők, nyaralók tervezése és generálkivitelezése, valamint önkormányzati, ipari és egyéb beruházások fővállalkozói kivitelezése, épület felújítás, üzlethelyiség-, iroda-, és lakásfelújítás tartozik. Vállaljuk részmunkák készítését is a kőműves munkáktól kezdve az épületgépészet kiépítésén, burkoláson, festésen, ácsmunkákon át a műszaki ellenőrzés és felelős műszaki vezetői munkákig. Kiterjedt kapcsolatrendszerünk, felkészültségünk, partnereink és szakembereink lehetővé teszik nagyobb kivitelezési munkák megvalósítását is. Tevékenységünk a tervezéstől kezdődően a szakhatósági engedélyeztetésen keresztül a kivitelezéseken át a kulcsrakész átadásig tart, igény szerint. A Géti Bt. nem multinacionális cég. Legfőbb előnyünk a családias hangulat, a minőségi munkavégzés, rugalmasság, gyorsaság és szakértelem - elérhető áron. Saját munkavállalói létszám mellett együttműködő partneri kapacitásunk lehetővé teszi a legkülönfélébb megrendelői igények gyors és rugalmas kiszolgálását.

Tuti menü