Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gépipar képes leírás - Szakipar.tlap.hu
részletek »

Gépipar - Szakipar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakipar.tlap.hu » Gépipar
Keresés
Találatok száma - 23 db
Villanymotorok javítása - karbantartása

Villanymotorok javítása - karbantartása

Agisys Kft.-t 1995-ben alapították a hajtás- és keveréstechnikában jártas mérnökök. Gyári alkatrészekből, gyári technológiával, célgépek felhasználásával, képzett munkatársak, korszerű körülmények között szerelik a termékeket. a szervizháttér biztosított. Azonnal tudunk pótalkatrészt vagy egyenértékű alternatívát ajánlani. Néhány napon belül, de ha kell, akár 24 óra alatt a raktározott alkatrészekből összeszereljük a megrendelt hajtóműveket. Nem Önöknek kell raktározniuk, alkatrészek, termékek azonnal elérhetőek. Mérnökeink fejlett tervező rendszereket, alkalmaznak, testreszabott konstrukciókat alkotunk. Tapasztalatainkkal, termékeinkkel a az Önök munkája hatékony és biztonságos, cégünk felkészültségével önök mögött áll. ISO 9001:2000 szabvány szerinti auditált működésünk biztosítja, hogy termékeink életpályája követhető, ellenőrizhető legyen. Soron kívüli megrendelés esetén, mire ideér, a termék elkészül. Helyszíni szerelést és házhoz szállítást is vállalunk. A kiszolgálás gyors és rugalmas, a szakmai tanácsadás folyamatos. Nagyon fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatokat, területi képviselőink személyesen is rendelkezésükre állnak. A zárt láncú vállalatirányítási rendszerünknek köszönhetően, az ügyintézés gördülékeny és megbízható, alkalmat ad az optimális megoldás biztosítására.

Többféle hidraulikus emelő

Többféle hidraulikus emelő

A Starex Pro Kft. anyagmozgató gépek terén a legjobbat nyújtja vásárlóinak. Különböző teljesítményű munkagépek széles választékát kínálja az érdeklődőknek. Árulnak többek között traktorokat, targoncákat, sok más mezőgazdasági munkagépet és alkatrészt. Forgalmaznak dízeles, gázüzemű és elektromos targoncákat is. A kiváló minőségű HECHA targoncákat forgalmazzák. Ezek a targoncák egyre elterjedtebbek világszerte is, mert mind kényelmi, mind munka szempontjából sok pluszt nyújtanak elődjeikkel szemben. A cég Gödöllőn található, jól megközelíthető helyen.

Saválló - rozsdamentes anyagok megmunkálása

Saválló - rozsdamentes anyagok megmunkálása

Saválló, rozsdamentes anyagok megmunkálása élelmiszeripari gépek gyártása, karbantartása,kereskedelme tartályok adása-vétele. Cégünk 2000-ben alakult családi vállalkozásként , melyen belül élelmiszeripari gépek gyártásával, javításával, forgalmazásával, valamint saválló,rozsdamentes anyagok megmunkálásával foglalkozunk. Kezdetben egy kis garázsműhelyben dolgoztunk, amiből mára egy jól felszerelt műhelybe költöztünk és partnereink is magas színvonalú műhelyekben dolgoznak. Mára az éves árbevétel meghaladja a 90millió Forintot és 3 alkalmazottat foglalkoztat. 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező műszaki vezetőnk tudását felhasználva cégünk az ország számos konzervgyárában és élelmiszer feldolgozó üzemében végzett jelentős munkákat, valamint több külföldi ország piacán is jelen vagyunk. Céljaink közé tartozik, hogy ügyfeleinket felkészülten és a legmagasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni, elképzeléseiket megvalósítani. Technológiai vonalak, egyedi gépek, berendezések tervezése, kivitelezése. Konzervipari, élelmiszeripari gépek gyártása, javítása, karbantartása, élelmiszeripari gépgyártás, gépkereskedelem. Vákuum dobozzáró gépek tervezése, gyártása, javítása, átszerszámozása , doboz zárógépekhez zárógörgők készítése. Záróhevederek forgalmazása kis és nagy tételben.Élelmiszeripari és egyéb ipari gép, gépalkatrész gyártás és karbantartás.

Olajipari - vegyipari berendezések forgalmazása

Olajipari - vegyipari berendezések forgalmazása

A Minen Kereskedelmi és Műszaki Szolgáltató Kft. több mint 10 éve az olajipar, vegyipar és erőmű technológia területén alkalmazandó különféle berendezéseket szerelvényeket, és rendszer elemeket forgalmazza, melyek igazodnak ezen területek emelt színvonalú, beruházási, korszerűsítési, építési és karbantartási igényeihez. Vállalkozásunk fő iránya a tervezők, üzemeltetők és karbantartók számára a fejlett műszaki technológia megismertetése, terjesztése és értékesítése, az európai minőségügyi és biztonságtechnikai követelmények biztosítása mellett. Ezen tevékenységünk megvalósításához több mint 20 éves olajipari karbantartási és kivitelezői gyakorlattal rendelkező mérnöki kollektívával, kiterjedt európai kapcsolati rendszerrel, és fiatal, energikus munkatársakkal rendelkezünk. Vállalkozásunk szakmai felkészültsége mellett az Önök igényének legmegfelelőbb kielégítése érdekében az üzleti partnereink problémamegoldó támogatását is fel tudjuk ajánlani, mely lehetőség birtokában mind a tervezés, mind a megvalósítás szakaszában ajánljuk megkeresésünket. Ennek megerősítéseként figyelmükbe ajánljuk, hogy együttműködési megállapodás alapján az általunk megajánlott termékek szerelésére, üzembe helyezésére igényük szerint biztosítani tudunk szakcéget. Valamint referenciaanyagot a fenti termékekre és szolgáltatásokra.

Minőségi szerszámgépek forgalmazása - importálása

Minőségi szerszámgépek forgalmazása - importálása

Cégünk 1991-ben alapított Dextra ipari, kereskedelmi kft.. célkitűzése a jó minőségű szerszámgépek forgalmazása kedvező áron. Ezért alakítottunk ki kapcsolatokat tajvani szerszámgép gyárakkal. Tajvan, mint az ötödik legnagyobb szerszámgép exportőr ország, széleskörű elismerésnek örvend a fejlett ipari országokban, mint megbízható szállító. Szerszámgépek forgalmazása, technológiai fejlesztés, szakértői tanácsadás.

Metabo ipari kéziszerszámok webáruháza

Metabo ipari kéziszerszámok webáruháza

Elektromos és kerti webáruház. Metabo, Makita, Hitachi elektromos, benzines, akkumulátoros kéziszerszámok, kerti gépek. A webshop különlegessége a gépekhez a hozzá tartozó tartozékokat is megjeleníti, az ügyfél biztos lehet benne, hogy a géphez használható az adott tartozék. Ezen kívül csomagokat is készíthet ahol a gépet használható tartozékokkal együtt vásárolhatja meg. A Technoform Kft magyar tulajdonú több mint 20 éve működő kft. Fő tevékenységi köre a Makita, Hitachi, Metabo kéziszerszámok értékesítése, szervizelése.

Légtechnikai rendszerek gyártása, kivitelezése

Légtechnikai rendszerek gyártása, kivitelezése

A légtechnikai rendszerek kiépítését általában komfort vagy technológiai céllal valósítják meg. A külső nyílászáróval nem rendelkező helyiségekben keletkezett szennyezett levegő koncentrációjának elvezetése, hígítása, vagy friss kezelt levegővel történő ellátása a feladata. Megfelelő légtechnika kiépítésével tökéletes szellőzés valósítható meg, amivel biztosítható a friss és tiszta levegő a helyiségekben, ráadásul környezetét is egészségesebbé teheti. Cégünk ezen rendszerek gyártásával, kivitelezésével és forgalmazásával foglalkozik egy stabil és összeszokott, komoly szakmai felkészültséggel rendelkező gárdával a háta mögött.

Kompresszorok és alkatrészek

Kompresszorok és alkatrészek

A BTK Kft. fő profilja a magas minőségű dugattyús kompresszorok és csavarkompresszorok, valamint az ezekhez kapcsolódó berendezések - szárítók, szűrők, légtartályok, szabályzók, tömlők forgalmazása, továbbá levegős hálózatok kiépítése. Termékkínálatunkban kiemelt helyet foglalnak el a sűrített levegővel működő kapcsozók és szegezők, illetve egyéb levegős szerszámok és tartozékok. Cégünk termékei széles körben képviseltetik magukat a a következő szakterületeken: asztalosipar, autóipar, bútoripar, élelmiszeripar, építőipar, fémipar, gépgyártás, kozmetikai ipar, nyomdaipar, vegyipar és sok más egyéb területen.

Ipari kéziszerszámok webáruháza

Ipari kéziszerszámok webáruháza

Elektromos és kerti webáruház. Makita, Hitachi elektromos, benzines, akkumulátoros kéziszerszámok, kerti gépek. A weboldal különlegessége a gépekhez a hozzá tartozó tartozékokat is megjeleníti, az ügyfél biztos lehet benne, hogy a géphez használható az adott tartozék. Ezen kívül csomagokat is készíthet ahol a gépet használható tartozékokkal együtt vásárolhatja meg. A Technoform kft a Makita, Hitachi gépek garanciális márkaszervize. Már több mint 20 éve működő magyar tulajdonosi háttérrel működő Kft

Hirdetés
Ipari hírek a GyártásTrend oldalán

Ipari hírek a GyártásTrend oldalán

A GyártásTrend gazdasági rovata napi rendszerességgel ír a hazai és nemzetközi iparvállalatokat érintő gazdasági eseményekről, hírekről, gazdasági elemzésekről és egyes döntések hátteréről. A gépipar és autóipar, ipari gazdaság, CAD, CAMP, PLM, ipari informatika, ipari logisztika, fenntartható fejlődés, kutatás-fejlesztés legfrissebb szakmai hírei, állásajánlatok a Gyártástrend portálon.

Hűtőházak - hűtőkamrák készítése

Hűtőházak - hűtőkamrák készítése

A tatabányai székhelyű, magyar tulajdonú LHG Kft 1989-ben kezdte meg működését, s az elmúlt közel húsz esztendő alatt hűtött és hűtetlen üzletberendezések értékesítésére szakosodott. Cégünk az egyre erősödő hazai kereskedelmi láncok, illetve befektetők által fémjelzett piaci szegmensben a piacvezető cégek egyike lett. Ehhez az alapot külföldi - főként olasz - és hazai partnereink által szállított, továbbá a saját kivitelezésben készített kiváló minőségű berendezések és magas színvonalú szolgáltatások biztosítják. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink részére, mely magába foglalja az üzletek felmérését, látványtervvel kiegészített ajánlat készítését, megbízható szakmai odafigyeléssel és tanácsadással. Szerződéskötést követően a berendezések kiszállításán túl vállaljuk a kivitelezési munkálatok, helyszíni szerelések, beüzemelések, hűtéstechnológiai szerelések kivitelezését is. Az ország vezető pénzintézetekkel együttműködve a legkedvezőbb finanszírozási megoldásokat tudjuk ajánlani, illetve vállaljuk a pályázni kívánó ügyfeleink számára a pályázati kiírásoknak megfelelő ajánlati dokumentáció elkészítését. A cég fő célja, hogy vásárlói elégedettek legyenek, és mindenkor megfeleljen a magas szintű elvárásoknak, alátámasztva ezt egy folyamatos, kölcsönös együttműködésen alapuló kapcsolattal. Az LHG Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfelei részére.

Hexa Szerszámgépjavítás

Hexa Szerszámgépjavítás

Cégünk, a Hexa Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft. fő profilja a legkülönbözőbb szerszámgépek teljes körű felújítása és javítása. Profi munkatársaink szakszerűen újítják fel elavult, rozsdás, vagy hibás gépeit, hogy újra használhatóak legyenek, és az eddig porfogóként használatos eszközei újra értékessé és időtállóvá váljanak! Emellett szinte bármilyen gép tervezését és legyártását is vállaljuk! Tekintse meg internetes oldalunkat részletes tevékenységeinkért, részleteinkért és elérhetőségeinkért!

Hajtóművek

Hajtóművek

Minőségi, nagy teljesítményű hajtóművek széles választéka a Motor Systems Kft. kínálatában. A hajtóművek az ipar különböző területeire kínálnak megoldást. Ha a vásárló nem biztos abban, hogy melyik terméket szeretné megvásárolni, akkor a Motor Systems mérnökei segítenek a választásban. A hajtóműveken kívül villanymotorokat és frekvenciaváltókat is árulnak. Szervizükben több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakember garantálják a meghibásodott gépek javítását. Irodájuk a XXI. kerületben a Mensfeld Péter utcában található.

Gép-Partner

Gép-Partner

A Gép-Partner Kft. vezetősége közel 1 évtizede tevékenykedik az épületbontás, bányászat, osztályozás, kőtörés, betontörés és a hulladékkezelés területén. Elsősorban munkagépek, mobil törőgépek és mobil osztályozógépek bérbeadásával, értékesítésével foglalkozunk. Természetesen rendelkezésre állnak kotrógépek, homlokrakodó gépek, és egyéb földmunkagépek egyaránt. 2010 óta komplett kivitelezési munkákat is vállalunk. Munkáink között szerepel földmunka, épületbontás, vasútépítés, osztályozás, betontörés, kőtörés, darálás, hulladékkezelés egyaránt. Partnereink, szakembereink és a rendelkezésünkre álló, a piacon biztosan egyedülálló géppark, lehetőséget nyújt szinte bármilyen igény kielégítésére, kiemelt hangsúllyal kő, kavics, egyéb nyersanyag osztályozására, törésére illetve az inert hulladékra, közismertebb nevén építési, bontási hulladékra. Célunk, teljes körűen kiszolgálni a földmunkával, bontással, bányászattal, rekultivációval és hasonló területekkel foglalkozó ügyfeleinket, partnereinket. Gép-Partner Kft. H-1222 Budapest, Zakariás József u. 10.

Genius Webáruház

Genius Webáruház

A webáruház a következő márkákat forgalmazza többek között: Genius, Beta, Makita, Ellient Tools, Licota. A hangsúly a minőségi szerszámokon, és a vásárlóink elégedettségén van. Az ország egész területén vállalunk postázást! Látogasson el weboldalunkra, és csemegézzen verhetetlen árú termékeink közül!

Fogaskerékgyártás Modul Bt

Fogaskerékgyártás Modul Bt

Cégünk 1991 óta foglalkozik elsősorban fogaskerékgyártással. Szakembereink 40 éve a szakmában dolgozó tapasztalt emberek. Készítünk egyedi igények szerinti fogaskerekeket, vagy szériagyártást. Gépalkatrészeket forgácsolt technológiával. Terv, vagy minta alapján is el tudjuk készíteni az ön számára megfelelő fogaskerekeket, kiváló minőségben és kedvező áron. Vállaljuk egyedi gépek gyártását, esztergálási, köszörülési, ékpálya vésési és marási munkák elvégzését. Műhelyünk Budapest 4. kerületében található. Keressen elérhetőségeinken, ha megfelelő munkára van szüksége.

Finisher alkatrészek földmunkagépekhez

Finisher alkatrészek földmunkagépekhez

Az FG-Tech Kft. 2002 óta foglalkozik finisher és fölmunkagép alkatrészeinek forgalmazásával. Termékpalettánk, ügyfeleink és beszállítóink száma folyamatosan bővül. Munkatársaink és cégünk megbízhatósága, valamint a kiváló ár-érték arány miatt vásárlóink hosszútávú ügyfeleink maradnak, és szívesen keresnek fel minket, illetve vásárolnak tőlünk finisher és földmunkagép alkatrészeket igény esetén. A kopóalkatérsz kereskedelemmel párhuzamosan kedvezményesen kínálunk új és használt munkagépeket is. Nálunk márka függetlenül, szinte az összes típusú útépítőgép és földmunkagép alkatrészeit megtalálja. 6000 Kecskemét, Boróka u. 61.

Tuti menü