Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gépszerelők - szakipar képes leírás - Szakipar.tlap.hu
részletek »

Gépszerelők - szakipar - Szakipar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakipar.tlap.hu » Gépszerelők - szakipar
Keresés
Találatok száma - 5 db
Speciális gépszerelés - gyártósor telepítés

Speciális gépszerelés - gyártósor telepítés

Üdvözöljük Honlapunkon! Cégünk több éves szakmai tapasztalattal, képzett, megbízható technikusokkal és szakemberekkel áll az Önök rendelkezésére. A speciális gépszerelés, gyártósor telepítés, költöztetés, javítás, karbantartás mellett szoftveres megoldásokkal is foglalkozunk, a telepítéstől a rendszer kialakításáig. A raktártechnika, logisztika terén komplex megoldásokat kínálunk üzleti partnereink segítségével. Személyre szabott megoldásokkal tesszük versenyképesebbé, hatékonyabbá megbízóinkat, teljes körűen megvizsgálva a piaci és a partneri igényeket.

Hidraulikus emelőszerkezetek javítása - forgalmazása

Hidraulikus emelőszerkezetek javítása - forgalmazása

Cégünk első vezetője idősebb Gyurák János már az előző munkahelyén is a Hidraulika világában a Hungaro hidraulika szerviz ipari szövetkezet csoport vezetőjeként tevékenykedett. Ezt követően megalapította az Épex szövetkezetet, ahol az emelő és a hidraulika mellett későbbiekben a Pneumatika is szerepet kapott. Ezek után oktató műhely lettünk ahol a hidraulika és az emelő minden formáját el lehetett sajátítani a gyakorlatban, és ennek eredményeként még a mai napig van olyan munkatársunk aki nálunk tanult. 1991-ben alakultunk Kft-vé és most 2009-ben azt valjuk amit 30 éven keresztül követtünk a hidraulika és az emelő világában, azaz hogy 'mi legyünk a leggyorsabbak, legolcsóbbak, és a legprecízebbek'..

Háztartási gépek javítása - üzembehelyezése

Háztartási gépek javítása - üzembehelyezése

Háztarási gép szerelő mester vagyok, 32 éve dolgozom a szakmámban, és ügyfeleim elégedettsége a bizonyíték arra hogy jól csinálom a munkám. Jelszavaim a megbízhatóság és a pontosság! Szolgáltatásaim! - mosógépek, - elektromos tűzhelyek, - villanybojlerek, - kombinált tűzhelyek garancián túli javítását. Egyébszolgáltatásaink! A háztartási gépek karbantartása, beszerlése, üzembehelyezése, anód vizsgálata, vízkőtelenítése és zárlat javítása, a fentebbi területeken állok a lakosság szolgálatába. Mosógép szervíz: Whirpool automata mosógép, Ignis automata mosógép, Indezit automata mosógép, Gorenje automata mosógép, Beko automata mosógép, Favor automata mosógép, Hajdu automata mosógép, Energomat automata mosógép, Minimat automata mosógép, Candy automata mosógép, Ariston automata mosógép, Zerowatt automata mosógép. Villanybojler szervíz: Minden típus ezen belül, Hajdu villanybojler, Ariston villanybojler, Junior villanybojler, Isea villanybojler. Villanytűzhely: Elekthermax villanytűzhely, Gorenje villanytűzhely, Bosch villanytűzhely, Simens villanytűzhely, Beko villanytűzhely, Simens villanytűzhely. Kombinált tűzhely: Mora kombinált tűzhely, Fagor kombinált tűzhely, Elektrolux kombinált tűzhely, Siemens kombinált tűzhely, Gorenje kombinált tűzhely.

Gázmérők és tüzeléstechnikai alkatrészek

Gázmérők és tüzeléstechnikai alkatrészek

A Carlsson kft. fő tevékenysége gázmérők és tüzeléstechnikai alkatrészek kereskedelme. Kizárólagos magyarországi képviselete a Dungs és GWF cégeknek. A hiteles mérésekhez alkalmazott turbinás gázmérők főbb jellemzői: ? A sebességen alapuló mérési elv ? Hitelesítésre kötelezett mérések elszámolására alkalmas ? Mérő nagyság: G16-tól G400ig ? Üzemi nyomás maximum 6 bar ? Nyomásérzékelő csatlakozási lehetőség beépítve ? A számlálószerkezet gázmentes térben elhelyezve ? Nagyfokú mérés stabilitás és üzembiztonság ? Hőmérsékleti tartományok: o Gázhőmérséklet: -10?C - 60?C o Környezeti hőmérséklet: : -20?C - 70?C ? A mérő rendelkezik a nemzetközi és a Magyarországon előírt szükséges engedélyekkel

Autópályák - gyorsforgalmi utak építése

Autópályák - gyorsforgalmi utak építése

Kizárólagosan magyar tulajdonban lév˜ Társaságunk fél évszázados múltra tekinthet vissza a magyar gazdaságban. Ez a nagyvállalat igen komoly, évtizedes tradíciókkal rendelkezik a magyarországi - stratégiailag fontos - iparágak megteremtésében. A vegyipari, az olaj- és gázipari, az er˜mˆvi fejlesztésekben mint beruházó, gyártó, szerel˜, generáljavító, f˜vállalkozó vett részt, s ezzel a hazai beruházási piac egyik legfontosabb szerepl˜jévé vált. A Társaság tevékenysége a rendszerváltást és a privatizációt is magában foglaló elmúlt évtizedben természetesen jelent˜sen átalakult. Piacainkat kiszélesítettük: az ipari létesítmények mellett ma már az infrastrukturális, a környezetvédelmi és a kereskedelmi célú beruházások területén is jelent˜s referenciákat tudunk felmutatni, s a kötöttpályás közlekedéshez kapcsolódó fejlesztésekben is szerepet vállalunk. Társaságunk ugyanakkor meg˜rizte azt a képességét, hogy a beruházási piacokon komplex szolgáltatásokat kínál. Munkatársaink, az egyes feladatokra szakosodott részlegeink, ill. érdekeltségeink és alvállalkozóink a beruházási javaslatok elkészítését˜l, a kiviteli terveken, az építési, szerelési kivitelezési munkákon keresztül, a lebonyolításig, az üzembehelyezésig minden munkafázist képesek a napjainkban már elvárt magas szinten megvalósítani.

Tuti menü