Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakipar linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Szakipar képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: szakipar.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 372 db
Zöldhullám kaputechnika kivitelezés

Zöldhullám kaputechnika kivitelezés

Professzionális és kiváló minőségű garázskapuk, gyorskapuk, sorompók és biztonsági rácsok a lehető legnagyobb választékban, az Alarm &Automatic System Kft.-től. A kaputechnika területén cégünk teljes körű szolgáltatást végez (beszerzés, beépítés, szerelés, automatizálás, karbantartás), a munkánk végzése során pedig a legfontosabb szempont számunka a minőség és a vásárlók elégedettsége. Amennyiben Önnek üzletében, raktárában, vagy akár otthonában szüksége van minőségi kaputechnikára, vagy akadálymentesítésre, keressen minket bizalommal. Bemutatótermünkben szinte minden termékünk működés közben is megtekinthető és kipróbálható. 2330 Dunaharaszti Fő út 44.

Zárszerelés - zárcsere gyors kiszállással.

Zárszerelés - zárcsere gyors kiszállással.

Zárszerelés Zárszerelés szolgáltatásunk segít Önnek minden olyan problémát megoldani ami kapcsolatban áll a zárakkal és az ajtókkal. Szolgáltatásaink bejárati ajtók ( fa, fém, műanyag ) sérülésmentes nyitására, zárak cseréjére és szerelésére specializálódott. Kollégáink igyekezek a legrövidebb idő alatt ott lenni a megadott címen és megoldani a problémát. Amiben segítségünket kérheti: Zárcsere Zárszerelés Ajtónyi tás Zárnyitás Zárak cseréje Zárak telepítése Szalag zárak szerelése Hevederzár szerelés Hevederzár betét csere Vezér kulcsos rendszerek telepítése, cseréje. Betörés utáni helyre állítás stb. Hívhat minket hétvégén és ünnepnapokon is. Munkáinkat Budapesten és vonzáskörzetében tudjuk vállalni. ( Érd, Budaörs, Gyál, Törökbálint, Szentendre, Dunakeszi, Budakeszi, Solymár, Vecsés, Szigetszentmiklós)

Zárszerelés - zárcsere

Zárszerelés - zárcsere

Zárszerelés Budapesten és környékén. Minden olyan szolgáltatást megtalál nálunk amit egy zárszerelés, biztonsági rendszerek szerelése, zárszervizelés esetén igénybe lehet venni. Több zár szerelésénél kedvezményt tudunk biztosítani. A zárszerelés komoly szakmai tudást igényel, amit csak idővel lehet elsajátítani. Ezért szükséges a több éves szakmai tapasztalat, például sokan nem tudják, hogy hogyan kell egy zárnyelvet megfordítani. Komolyabb zár szerkezetekben jobbos- balos zárakat lehet felszerelni. Ez mit is jelent? Az ön ajtaja jobbról nyílik befele, nem lehet egy balos zárat felszerelni. sokan megveszik a zárakat, amit méretileg ugyanolyanak találnak mint a régit és mégsem jól működik. Ezért is van ránk szükség. Zárszerelési problémáikat próbáljuk lelkiismeretesen, probléma mentesen, garanciával elvégezni. Általában az országok fővárosában a legnagyobb a bűnőzés sajnos nálunk Budapesten is így van ez, probáljuk óvni, védeni vagyonunkat, vagyon tárgyainkat, lakásunkat. Győződjünk meg arról, hogy ajtónk illetve záraink elég biztonságossak-e. Nem elég a jól működő zár, annak biztonságosnak is kell lennie. A biztonságos jó zár a megelőzést is szolgálja. A betörő nem szívesen bíbelődik egy nehezen nyitható zárral. Általában ez nagy zajjal jár és komoly felkészültséget igényel. Mindenhol igyekeznek megtalálni a leggyengébb ajtót, amin gyorsan és halkan juthatnak be.

Zárszerelés - zárcsere

Zárszerelés - zárcsere

Legyen szó lakóházról, irodáról, nyaralóról, a zárszerelés jelentősége nagyon magas. A biztonság szempontból elkerülhetettlen a zárszerelés jelentősége. Zárszerelés elkerülése nem ajánlatos, mert a biztonságunk mulhat rajta. Zárszerelés gyors szervizünk éjjel és nappal a rendelkezésükre áll Budapesten és közvetlen közelében élők részére. Zárszereléssel foglalkozó szakembereink non-stop gyorsan és precízen megoldják önnek minden zárszerelés és minden zárral kapcsolatos munkákat garancia vállalással és lehető legkedvezőbb árakon. Ne habozzon felvenni a kapcsolatot szakembereinkkel ha önnek is zárszerelés vagy betörésvédelemmel kapcsolatos problémái adódnának. A nyílászárók Biztonságtechnika szempontból kettő fontos jellemzője van. Az első az alapanyagok amiből a nyílászárókat készítik, a második jellemző a zár illetve a zárszerelés mínősége. Ez a kettő dolog akadályozza meg, hogy a lakásunkba betudnak-e jutni az illetéktelenek vagy sem. A zár mínősége illetve a zárszerelés és a nyílászárók alapanyaga. Zárszerelés egy olyan biztonságtechnikai eszköz beépítését jelenti, ami meggátolja, hogy az illetéktelenek bejuthassanak lakásunkba. Például egy szalagzár nem javítható csak cserélhető. Zárszerelés munkáinkra garanciát vállalunk. Sok olyan helyen dolgoztunk, ahol a tulajdonos megkérte a szomszédott, oldja meg a zárszerelési problémáit, ez általában ideglenesen sikerül.

Zárszerelés - Zarcsere

Zárszerelés - Zarcsere

Akár azonnali segítségre van szüksége, akár teljes zárcseréket igényel lakásában, hozzánk bizalommal fordulhat. Keressen meg minket, s tudja biztonságban szeretteit biztonságos zárak által. Mi azért vagyunk, hogy megkíméljük Önt a kellemetlenségektől. Főbb tevékenységeink: zárcsere, zárnyitás, zárszerelés, zárjavítás, biztonsági zárcsere, kódkártyás zárcsere, elektromos zárak cseréje. A bejárati és beléptető rendszerek elektromos zárjának cseréjét esetenkénti helyszíni kialakítását is vállaljuk. Ezen kívül komplett távnyitós rendszerek kiépítését is vállaljuk kertkapukra vagy garázsajtókra.

Zárszerelés - ajtónyitás

Zárszerelés - ajtónyitás

Ajtónyitás,zárnyitás során igyekszünk a legkevesebb kárt tenni, költséghatékonyan dolgozni. Nem az ajtó fog sérülni, egyedül a zár, zárbetét. Zárszerelés, Speciális zárak szerelése /cseréje /javítása, Többponton záródó biztonsági zárak zárszerelése /cseréje /javítása Hogy az ön otthona biztonságban legyen. Sokan azt gondolják,hogy kinyitni egy véletlen becsapódott ajtót, kiszedni a zárból egy véletlenül beletört kulcsot, nem nehéz zárszelő szakembereknek , Az zárszerelés,zárnyitás nem számít egyszerű lakatos munkának! Speciális eszközöket és leginkább kifinomult szaktudást igényel! Elsődleges cél mindig az, hogy a zárat és az ajtót sérülés-mentesen, vagy minimális anyagi kár okozásával tudjuk kinyitni. Egyedül álló szakértelemmel roncsolás mentesen nyitjuk a legtöbb zártípust. Minden féle és fajta zár nyitását, ajtónyitást vállaljuk a nap 24 órájában, hétvégén és ünnepnapokon is! Amint új lakásba költöztünk, esetleg elutaztunk és rábíztuk valakire a lakásunkat, ne hagyjuk a régi zárakat a helyükön. Első dolgunk legyen, hogy lecseréljük a zárakat. Ez még akkor sem indokolatlan, ha vadonatúj lakás első tulajdonosai vagyunk. Ha módunk van rá szerezzük be magunknak a zárakat, ugyanis így biztosak lehetünk benne, hogy nem jutott el senkihez egy extra kulcs vagy annak másolata. A legjobb megoldás, ha a lakásvásárlás után a Zárakat azonnal lecserélik!

Zárnyitás

Zárnyitás

Zárnyitás Budapesten profiktól, szakszerűen, garanciákkal éjjel nappal. Ha már megtörtént a baj, mindenképpen bízza szakemberre, hogy kinyisson egy olyan zárat, amivel amúgy nem boldogulna. Hevederzárak, speciális, biztonsági zárak sem okoznak gondot, pontosan és precízen, rongálás nélkül nyitjuk ki az ajtaját.

Zárjavítás - Zárszerelés

Zárjavítás - Zárszerelés

A zárszerelés mint szakma nagyon bonyolult. Szinte minden kolléga zárszerelőnek tartja magát, holott ez a munka nagyon sokrétű, és nagy szaktudást igényel, ami csak sokéves tapasztalattal, becsületes munkával érhető el. A zárszerelés fogalmában tulajdonképpen az összes zártípus, páncélajtó, bejárati ajtó, belső ajtó, erkély ajtó stb. tartozik. Rengeteg alkatrészt, zárakat, zárbetéteket, zártesteket igényel a javítás, és mi rendelkezünk ezekkel. Különösen a régi, mart fogazású kulcsokkal működő záraknál, gyakori hogy a kulcs tolla átfordítás közben megakad, beszorul a retesz lamellái közé, és eltörik. Mivel a mart tollú kulcsos zárak elavultak, a csere alkalmával olyan hengerzárat kell beszerezni, amelybe már jó minőségű, fúrás, törés és letapogatás ellen is védett hengerzárbetétet lehet szerelni. Ilyekor azonban azonnal felmerül a kérdés, hogy milyen hengerzárbetétet válasszunk. Ezt részben a régi zár kivésett fészkének a méretei, részben pedig a kilincs és a zárbetét középpontja közötti távolság alapján dönthetjük el. A magyar szabvány alapján a méret általában 60 mm, ám léteznek ettől eltérő méretű zárak is. Ez a méret azért lényeges, mert így kevés módosítást kell az ajtón elvégezni. Ugyanilyen fontos, hogy a zártest homloklapjától mérve hová esik a kilincs , mert ez a vásárláskor lényeges a régi zár kilincs és kulcsnyílásának a távolsága.

Zárjavítás - zárcsere

Zárjavítás - zárcsere

Zárszerelés (zárak, zárbetétek, kiegészítők beépítése a biztosítók előírásainak és a biztonsági követelményeknek megfelelően) Zárszerelés - az általános szerelések mellett - segélyszolgálatként is működik. Emiatt a hét minden napján, éjjel-nappal hívhatóak vagyunk. Minden ügyfelünk biztos lehet abban, hogy magas színvonalú szolgáltatást kap. Átfogó szolgáltatást nyújtunk az év 365 napján, 24 órán keresztül. Ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy szakszerűen elvégzett munkát kapnak megfizethető áron! Kivel ne fordult volna elő már legalább egyszer, hogy beletört a zárba a kulcs vagy hirtelen már nem engedelmeskedett a jó öreg ajtózár? Ismerős, nem...? A zárszerelés nem minden esetben tűnik egyszerű lakatosmunkának, kifinomult műszaki érzék és a szakmában való jártasság kell hozzá. Tele van a lakásunk értékekkel, megér pár ezer forintot egy élet munkája, 'legalább' annyit a nyugalmunk . Ne várja meg míg betörnek otthonába. zárszerelés minden napján, ünnepnapokon, hétvégén, éjszaka, nappal, Budapesten és Pest megye területén. zárszerelés a megrendelő igénye szerint. Cégünk működési elve partnereink és a mi számunkra is előnyős. Azon dolgozunk, hogy minőségi és igényes szolgáltatást nyújtsunk a megrendelőinknek! Minden ügyfelünk biztos lehet abban, hogy magas színvonalú szolgáltatást kap.

Hirdetés
Zárexpressz - Zárcsere

Zárexpressz - Zárcsere

Non-stop zárcsere Budapesten és környékén. Látogasson el honlapomra, és tekintse meg biztonságtechnikai szolgáltatásaink sokszínűségét! Úgy érzi, hogy családját, otthonát, értékeit nem tudja biztonságban? Kollégáink a lehető legrövidebb időn belül szakszerű segítséget nyújtanak Önnek! Elege van már abból, hogy mindig elromlik a zár, kizárja-bezárja magát? Szakembereink mindent megtesznek, hogy sérülésmentesen nyissák ki ajtaját! Hívjon: 06 20 444 99. Zárjavítás Budapesten és környékén, éjjel-nappal.

Zárcsere, Zárszerelés, Zárszerelő

Zárcsere, Zárszerelés, Zárszerelő

Zárcsere esetén Válasszon zárszerelő által ajánlott zárat, a zárcsere során. Betörés utáni helyreállítás, zárjavítás és zárcsere során, korszerűbb, biztonsági zárat ajánlunk önnek. Ajtónyitás: becsapódott vagy beletört a kulcsa vagy ha ellopták a kulcsait, mi segítünk Önnek. Hevederzárak javítása és cseréje a helyszínen.

Zárcsere, zárszerelés

Zárcsere, zárszerelés

Önnek nem feltétlenül kell megvárni, míg lakását feltörik, és megfosztják megérdemelt javaitól. Ezt a veszteséget és bosszúságot meg lehet előzni, ha idejében fordul zárszerelés megoldáshoz, és professzionális, naprakész biztonsági zárra cserélteti elavult zárrendszerét. Zárcsere, zárszerelés, Budapesten és vonzáskörzetében vállaljuk gyors kiszállással ügyeleti jelleggel. Hívását várjuk hétvégén és ünnepnapokon is. Non-stop 0630/ 596 36 80 és a 06-20-943-3640 telefonszámokon.

Zárcsere, Zárcsere non-stop

Zárcsere, Zárcsere non-stop

Zárcsere Szakember Egy zárcsere szakember szinte minden problémát tud orvosolni ami egy zárnál felvetődhet. Legyen szó zárjavításról vagy betörés utáni helyreállításról. Speciális szerszámok és több éves tapasztalat áll rendelkezésre. Gyors hibafelmérés után biztosított a minőségi munka és árajánlat készítés az ügyfelek igényei szerint. Ha meghibásodott zárja mindenképpen szakember segítségét kérje így elkerülhető a további kár növelése. Ajtónyitás, Zárszerelés Ajtónyitási és zárszerelési probléma esetén forduljon szakemberhez aki kárfelmérés után kijívtja zárproblémáját. Zárnyitásban és biztonsági zárszerelésben is rendelkezésére állunk amit precízen hajtunk végre ajánlatkérés történhet telefonon vagy email-ben egyaránt. Ha elveszett vagy ellopták kulcsát mi segítünk mielőbb bejutni otthonába ajtajának a legkisebb kárt okozva.

Zárcsere Budapest

Zárcsere Budapest

Zárcsere Budapesten és Pesten kiszállási díj nélkül ügyeleti jelleggel. Zárcsere esetén hívja bizalommal mester szakembereinket. Garantáljuk, hogy nem fog csalódni! Zárcsere korrekt áron díjtalan kiszállással és munka felméréssel. Zárcsere és zárszerelés, zárjavítás és zárszerelő, zárszervíz és zárnyitás valamint ajtónyitás roncsolásmentesen Profi mester szakemberek által garanciával! ha elveszett a kulcsa? betörtek otthonába? vagy csak simán zárat szeretne cseréltetni hívja a non- stop elérhető zárcsere csapatunkat az minden napján. nap 24 órájában. Szakembereink garancia vállalással dolgoznak budapesten és pesten is. valamint a munkafelmérés díja is szintén 0-ft. Hívja most szakembereinket, biztonságtechnikai megoldások a pfori csapattól. www.zarcsere-budapest.hu éjjel- nappal.

Zaccariotto és Balhus konyhabútorok

Zaccariotto és Balhus konyhabútorok

Mi és munkatársaink, az Amfi konyhánál elsődlegesen egyedi konyhabútorok megtervezésével és elkészítésével foglalkozunk. Ugyanakkor üzletünkben fel is szerelheti a konyháját, ugyanis konyhagépek és konyafelszerelések is megtalálhatók kínálatunkban. Konyhabútor márkák: Zaccariotto (olasz) Balhus (magyar) Konyhagépek és konyhafelszerelés: Blanco, Siemens, K itshenAid, Electrolux, Miele, stb. A kész bútorát természetesen ki is szállítjuk Önnek.

Woodmaster Faipari Szerszámok Áruháza

Woodmaster Faipari Szerszámok Áruháza

Mivel foglalkozunk? Faiparban szerzett több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Csapatunk új, gyári, ipari minőségű faipari szerszámok, gépek és kiegészítők értékesítésével foglalkozik. Woodmaster termékeink mellett számos más márka magas precizitású, legkorszerűbb, egyenesen a gyárból érkező termékei forgalmazásával igyekszünk a legkülönbözőbb vásárlói igényeknek eleget tenni. Kinek ajánljuk termékeinket? Minden famegmunkálás iránt érdeklődőnek, kis és közepes műhelyeknek, restaurátoroknak, díszletgyártóknak, bútorgyártóknak, tanműhelyeknek, ácsoknak és asztalosoknak.

Weboldalkészítés - webreklám

Weboldalkészítés - webreklám

Vállalok egyedi weboldalak készítését, akár hozott fotóból is. A minőség és egyediség elérhető áron juthat el önhöz. Szolgálatásaim közül kiemelném a webmarketinget, grafikai tervezést, webreklámok készítését és , ha szüksége va oldala optimalizálására vagy fejlesztésére, akkor is nyugodtan keressen meg ajánlatkérő levelével vagy hívásával. Biztosíthatom ,hogy piacképes és elérhető árakon dolgozok. Kedvezményeim elősegítik induló vállakozások internetes megejenését. Tekintse meg weboldalam és keressen meg bizalommal! Üdvözlettel: Nikos Design.

Tuti menü