Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kivitelezők építőipar - szakipar képes leírás - Szakipar.tlap.hu
részletek »

Kivitelezők építőipar - szakipar - Szakipar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakipar.tlap.hu » Kivitelezők építőipar - szakipar
Keresés
Találatok száma - 48 db
Zárcsere Budapest

Zárcsere Budapest

Zárcsere Budapesten és Pesten kiszállási díj nélkül ügyeleti jelleggel. Zárcsere esetén hívja bizalommal mester szakembereinket. Garantáljuk, hogy nem fog csalódni! Zárcsere korrekt áron díjtalan kiszállással és munka felméréssel. Zárcsere és zárszerelés, zárjavítás és zárszerelő, zárszervíz és zárnyitás valamint ajtónyitás roncsolásmentesen Profi mester szakemberek által garanciával! ha elveszett a kulcsa? betörtek otthonába? vagy csak simán zárat szeretne cseréltetni hívja a non- stop elérhető zárcsere csapatunkat az minden napján. nap 24 órájában. Szakembereink garancia vállalással dolgoznak budapesten és pesten is. valamint a munkafelmérés díja is szintén 0-ft. Hívja most szakembereinket, biztonságtechnikai megoldások a pfori csapattól. www.zarcsere-budapest.hu éjjel- nappal.

Vízszigetelés, talajnedvesség elleni szigetelés, mechanikai szigetelés

Vízszigetelés, talajnedvesség elleni szigetelés, mechanikai szigetelés

Vízszigetelés, talajnedvesség elleni szigetelés, mechanikai szigetelés, pára- és radongázszigetelés esetében kínálunk professzionális megoldásokat. Cégünk rövid határidővel és többféle technológiával dolgozik. Ennek köszönhetően több árszinten és eltérő minőségi követelményeknek eleget téve tudunk alkalmazkodni vevőink igényeihez. Vízszigetelési munkáink között megtalálhatóak tüzivíztározók, oltóvíztározók, lapostetők, zöldtetők, pincék, esővíz-gyűjtők és az otthoni kerti tavak is. Technológiáink ennek megfelelően az egészen kis méretektől, nagy, több ezer négyzetméteres projektekig jól skálázhatóak.

Villanyszerelés - riasztószerelés

Villanyszerelés - riasztószerelés

Villanyszerelés, riasztó szerelés, központi porszívó, elektromos fűtés szerelés garanciával! Munkáink során kizárólag minőségi anyagokkal és minőségi szerszámokkal dolgozunk, a megrendelő igényeinek megfelelően. Maximálisan segítjük ügyfeleinket elképzeléseik megvalósításaiban, és nem utolsó sorban mindig a megadott határidőre teljesítünk. Munkáinkra minden esetben teljes körű garanciát vállalunk, melyeket az érvényben lévő szabványok betartásával teljesítünk. Sok év alatt összegyűjtött tapasztalatra és gyakorlatra alapozva 2005-ben alakult cégünk, magánvállalkozásból. Fő tevékenységi körünk az épület villanyszerelés, de sikeres és eredményes munkáink közé tartozik még a központi porszívó, elektromos fűtés és riasztó rendszer kiépítése is. Munkáink során kizárólag minőségi anyagokkal és minőségi szerszámokkal dolgozunk, a megrendelő igényeinek megfelelően. Maximálisan segítjük ügyfeleinket elképzeléseik megvalósításaiban, és nem utolsó sorban mindig a megadott határidőre teljesítünk. Munkáinkra minden esetben teljes körű garanciát vállalunk, melyeket az érvényben lévő szabványok betartásával teljesítünk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tekintse meg honlapunk többi részét is, ahol több hasznos információt talál háza, lakása villanyszereléséhez. Az Ajánlatkérés menüpont alatt szívesen válaszolok kérdéseire e-mailben, de telefonon is elérhető vagyok.

Villanyszerelés - gyorsszolgálat

Villanyszerelés - gyorsszolgálat

Villanyszerelés Gyorsszolgálat 0-24 h Gyorsszolgálat, hibaelhárítás: Kiégett a biztosítótábla?Nincs villany? Elment az áram a konnektorból? Vibrál a lámpa? Ráz a mosógép? Villanyszerelés: Kisebb felújítástól a teljes generál kivitelezésig vállaljuk az elektromos hálózat kiépítését Elműs ügyintézéssel. Ha szeretné gyorsan szakszerűen megfelelő felszereléssel megoldani villanyszerelési gondjait, akkor bennünk megtalálta emberét! Még ma megkapja ajánlatát részletezve, kidolgozva, határidővel.

Tetőcserép.org

Tetőcserép.org

Szolgáltatásunkkal, több mint 10 éve szállítunk kerámia és beton tetőcserepeket, családok, vállalkozási telephelyek, és intézmények részére. Nemcsak alapanyagok, hanem a precíz és szakszerű tető-szerkezetépítést is igényelhetnek megrendelőink a szállítással, amellyel nemcsak időt spórolhatnak, de garanciás körülmények között telepíthetőek az új tetőcserepek, ráadásul a túlrendelt mennyiséget azonnal visszaszállítható. Mediterrántól a modern változatokig, széles választékban kínáljuk tetőcserepeinket!

Térkövezés - térburkolás - térkő lerakás - Térkőmester

Térkövezés - térburkolás - térkő lerakás - Térkőmester

Engedje meg, hogy bemutatkozzam, és pár szót ejtsek magamról, tanulmányaimról, munkahelyeimről, valamint a térkő, dísztégla, téglakő, díszkő burkolatokkal való kapcsolatom kialakulásáról. Nauzer Zoltán vagyok, agilis, józan életű, térkövező, térburkoló, díszburkoló, kertépítő, kőműves-burkoló szakember, a Térkőmester cég alapítója. Egy alföldi kisvárosból, Törökszentmiklósról származom, s méltán vagyok büszke a vidéki mentalitásomra, szorgalmamra, tenni akarásomra. A Térkőmester cég tevékenységei: térburkolás, térkövezés, térkő és viacolor lerakás, kőkerítés építés, kerítésburkolás, kertépítés, dísztámfal építés, kertkiegészítők és kerti kődíszek építése, díszburkolás. A Térkőmester tevékenységi területei Budapest és Pest megye, de Országos szinten is szívesen vállalunk munkát. Főleg magán ingatlanok (házak, lakások, nyaralók, hétvégi házak) udvar, kert, kerítés, járda, út, utca, park, parkoló, autó és garázs bejáró térkövezése, térburkolása, térkő lerakása, díszburkolása, építése a specialitásunk. Munkánk során az Ön otthonát próbáljuk szebbé, otthonosabbá, lakhatóbbá tenni térkő, viacolor, díszkő burkolatépítési tevékenységünkkel. A Térkőmester mindig, mindenkor segíti Megrendelőit a munkavégzéssel kapcsolatos építőanyag beszerzés (térkő, szegélykő, beton, sóder, cement, stb..) lebonyolításában, illetve a lehető legkedvezőbb árfekvésű építőanyagok felkutatásában.

Térkő forgalmazás - külső hőszigetelés

Térkő forgalmazás - külső hőszigetelés

Ha térkövezni, hőszigetelni akarsz, vagy ingatlanod akarod eladni, vagy esetleg venni szeretnél, akkor jó helyen jársz. Vállalkozásomat 2008 márciusában indítottam édesapámmal karöltve, családi vállalkozásként. Önállóvá válásunk előtt is az építőiparban dolgoztunk, így sokéves munkatapasztalatra tettünk szert. Ügyfeleink minél magasabb szintű kiszolgálása érdekében folyamatosan fejlődik a vállalkozás mind technikailag mind szakmailag új technikák, technológiák elsajátításával, gépparkunk, eszközeink folyamatos bővítésével. Fő tevékenységi köröm a térkövezés, vállalom továbbá családi házak külső hőszigetelését, valamint ingatlanok közvetítését, értékesítését, vételét.

Szigetelés - utólagos vízszigetelés

Szigetelés - utólagos vízszigetelés

Utólagos vízszigetelés: Az épületszerkezetek utólagos vízszigetelése olyan vízszigetelő-anyagok és szigetelési technológiák alkalmazásával történik, amely teljes értékű szigetelést eredményez. Ha egy épület falait és szerkezeteit utólag szigeteljük víz ellen, akkor el tudjuk érni, hogy megszűnjenek azok a jelenségek, amelyek az épület állagát és használhatóságát rontják, a benne élők komfortérzetét gyengítik. További tevékenységi köreink: épületek falszigetelése, hőszigetelése, hangszigetelése, teraszok-erkélyek szigetelése, pinceszigetelése, épületek hő- és hangszigetelése, lakásfelújítás, épületek tervezése, szigetelési tervek készítése, generálkivitelezés.

Soki Plusz Kft - ha kéményre van szüksége!

Soki Plusz Kft - ha kéményre van szüksége!

Kéménymarás, kéményfúrás és kéménybélelés egy igazán szakértő csapattól! Ha kéményről van szó, mi nem ismerünk lehetetlen feladatot. Ha kell, tetőjárdát építünk, bélelünk és magasítunk. Nincs menthetetlen eset! Furanflex technológiás kéménybélelésünk akár a legreménytelenebb helyzetben is megoldás!Gond van a kéményével? Keressen bennünket! Kéménybélelés, szerelt kémények kialakítása, magasítás, tisztítás, szigetelés ? minden az Ön biztonságáért! Úgy gondolja, hogy régi kéménye már menthetetlen? Engedje, hogy megjavítsuk! A furanfelx technikával végzett kéménybélelés még az igazán nehéz esetekben is jó megoldás. Hívjon minket akkor is, ha tetőjárdára van szüksége, ha eladáskor kéményseprői szakvéleményt szeretne kérni, ha turbós, ha ipari, ha szerelt, ha Leier vagy Schiedel kéménye van.

Hirdetés
Salétromos - nedves épületek szigetelése

Salétromos - nedves épületek szigetelése

A Kerék ∓mp;Kerék Bt. több éves tapasztalattal végzi salétromos, vizes, nedves épületek, pincék utólagos szigetelését, valamint betonrepedések magasnyomású injektálását. Vízszigetelés Penetron segítségével - A Penetron termékeket a potenciálisan víznek vagy vegyi hatásnak kitett, és emiatt állandó vízzárást és védelmet igénylő betonon vagy blokkszerkezeteken célszerű alkalmazni. Falszerkezet szigetelése vízszintes injektálással káros nedvesedési folyamatok megakadályozására magas nyomású injektálásával létrehozott szigetelési rendszerek. Vízbetörés elleni szigetelés: Repedések szinte minden építményen keletkeznek, melyek kijavítására és káros következményeinek kiküszöbölésére gyakran csak az injektálási eljárás jelenti az egyetlen megoldást. Salétromos, vizes, nedves épületek utólagos szigetelése. A falazatok pórus szerkezetéből adódó kapilláris vízáramlás, az esetleges káros nedvesedési folyamatok megakadályozására vízszintes vízzár szükséges. A hagyományos vágási, sajtolási, elektromagnetikus és gravitációs injektálási rendszerek mellett egyre inkább előtérbe kerülnek az akrilátgél magas nyomású injektálásával létrehozott szigetelési rendszerek. Az injektálás mind a tulajdonos, mind a tervező szempontjából rendkívül fontos témakör. Repedések szinte minden építményen keletkeznek, melyek kijavítására csak az injektálási eljárás jelenti az egyetlen megoldást.

Riasztók - érzékelők telepítése

Riasztók - érzékelők telepítése

Cégünk két évtizede foglalkozik riasztó szereléssel és telepítéssel. Ezalatt az idő alatt megismertük az összes magyarországi rendszert. Így ha Ön cégünket választja nemcsak elhivatott de tapasztalt riasztós szakembereket kap. Referenciáink között magánszemélyektől a leg szigorúbb biztonsági követelményeket igénylő intézmények is megtalálhatóak. Nekik már bizonyítottunk, kérjen árajánlatot és a felmérés során meggyőződhet szakértelmünkről. Riasztó szerelés, gyorsan, precízen, tisztán, szakemberekkel. Kollégáinkkal sok éve dolgozunk együtt azon, hogy ügyfeleink részére magas minőségű, hosszútávon működő szolgáltatást építsünk. Ennek megfelelően valamennyi kollégánk, képzett, gyakorlott biztonságtechnikai szakember. Árajánlat készítésünk az egész országban díjmentes ahogy a kiépített rendszer használatának közérthető oktatása is.

Riasztó szerelés- tűzjelző rendszer karbantartás

Riasztó szerelés- tűzjelző rendszer karbantartás

Kollégáinkkal valamennyi épületvillamossági feladatot elvégzünk. Az Ön elképzelései és a terület sajátosságai alapján 20 éves tapasztalatunkkal megtervezzük, kivitelezzük a kívánt rendszert. Miben számíthat ránk? Riasztó, lakásriasztó, villanyszerelés, beléptető rendszer telepítés munkaidő nyilvántartással, biztonsági kamera, telefon hálózat, hangosítás, tűzjelző rendszer, számítógép hálózat (cat5, cat6, ftp, optikai), stb. Több csapattal az egész országban végzünk tervezést, kivitelezést, karbantartást.

Palatető felújítás, szigetelés országosan

Palatető felújítás, szigetelés országosan

Ön vagy családja küzd az elöregedett, rossz állapotú palatetőjével? Esetleg felújíttatná háztetőjét, melyre gyors, olcsó és esztétikus megoldást keres? Ha szakszerű, gyors és olcsó megoldást keres, akkor jó helyen jár. Cégünk palatető felújítást, szigetelést vállal bitumenes zsindellyel, bontás nélkül, vagy palatető festést Iso Paint tetőbevonattal, garanciával. Szolgáltatásainkat bárhol az országban igénybe veheti, melyet ingyenes felmérés és árajánlat készítés előz meg. Ezen kívül lapostető szigeteléssel, tetőfestéssel és lemeztető készítéssel is foglalkozunk. Látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti szolgáltatásainkat és referenciáinkat! 4031 Debrecen Derék utca 139 sz. 3/9

Műanyag nyílászárók - bejárati ajtók

Műanyag nyílászárók - bejárati ajtók

Ma Magyarországon körülbelül 1500 cég foglalkozik műanyag nyílászáró forgalmazásával. A nyílászárós cégek egy része folyamatosan megújul, vagyis egy rövid működés után más néven és más alapanyagot használva újra kezdi tevékenységét. Ismerősei, rokonai meséltek már olyan esetről, hogy mikor a műanyag nyílászáró garanciális javításra szorult felhívták az egyetlen mobilszámot, amit a forgalmazójától ?mestertől? kaptak, és már senki sem volt a vonal végén? Prémium kategóriás nyílászáróinkat közel 10éve forgalmazzuk és építjük be garanciával! Jöjjön el bemutató termünkbe és győződjön meg saját szemével a minőségi ablakok és ajtókról.

Műanyag ablakok - fa nyílászárók forgalmazása

Műanyag ablakok - fa nyílászárók forgalmazása

Műanyag ablak a Windoktól olcsón! Vegye meg Ön is a tőlünk a műanyag ablakokat, műanyag nyílászárókat, fa nyílászárókat! Gondolom Önnek sem mindegy, hogy mennyibe kerül ugyanazt a műanyag ablak, műanyag nyílászárók vagy akár fa nyílászárók és megtakarít-e az üzleten 20%-ot, de sok esetben akár 40%-ot a következő vállalásokkal és garanciákkal. A határidő nálunk nem laza tájékoztató jellegű! Az egyedi méretű műanyag ablak iparágban átlagosan bevett 5-6 hetes vállalási idővel szemben mi komoly garanciával vállaljuk a 3 hetes határidőt! Csúszás esetén a megrendelt műanyag ablak, műanyag nyílászárók, fa nyílászárók a cég ajándéka, vagyis ingyen Önnek adjuk. Garantáltan sérülésmentesen szállítunk! A műanyag ablakok ill. fa ablakok, ajtók, nyílászárók házhozszállításával, és a nyílászárók teljes, kulcsrakész, szakszerű beépítésével járó kellemetlenségektől és az ezzel járó költségektől is megóvjuk Önt, mindezt díjmentesen. Ugye Önnek se mindegy mit kap a műanyag, fa ablakokon, nyílászárókon kívül? Mindenki minőségi műanyag ablakot, ajtót, nyílászárókat ígér Önnek, de ez elcsépelt duma, mivel az esetleges visszaütőjét legtöbb helyen már nem igazán vállalják. Mi biztosak vagyunk mind műanyag ablakaink, műanyag nyílászáróink, mind pedig fa nyílászáróink minőségben, ezért teljes körű, 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, akár a már beépített ablakokra, vagy ajtókra is.

Moka Garden, a kert lakberendezője

Moka Garden, a kert lakberendezője

11 éves szakmai tapasztalattal vállalok kerttervezést, ezt a kor igényeinek megfelelően 3D-s látványterven is megmutatom a megrendelőnek. Fontosnak tartom, hogy a kert illeszkedjen a szűkebb-tágabb környezethez, a megrendelő elképzeléseit megvalósítsa. Szakembereimmel a kivitelezést a lehető leggyorsabban hajtjuk végre úgy, hogy a munkánkra garanciát is vállalunk. Egy kerti tó, csobogó vagy lugas telepítésével a kertet a nyugalom szigetévé varázsoljuk. Ráadásul olyan víztakarékos automata öntözőrendszerrel tudjuk a kert tulajdonosának a kényelmét fokozni, amely meggátolja a felesleges öntözést, a növények pedig harsogóan zöldek lesznek. Moka Garden Kft. 1182 Budapest, Wlassics Gyula u. 154.

Modern - klasszikus kandallók építése

Modern - klasszikus kandallók építése

Ujfalusi Ferenc vagyok, cserépkályha-kandalló építő. 1998 óta foglalkozunk kandallók,kályhák tervezésével és építésével.Vállalkozásunk a mai napig jó minőségű munkáiról ismert. Kandalló építést ,elsősorban Fejér megyében, Budapest és Balaton környékén végezzük. Kandallóinkra 5 év teljeskörü garanciát adunk! Egyedi tervezésű kandalló építését is végezzük. Kandallóinkhoz a gyakorlatban is jól bevált kiemelkedő minőségű, esztétikus öntöttvas kandalló tűzterek beépítését végezzük.Ezen tűztérbetétek hatásfoka a 80%-ot is eléri, teljesítményük 7-30 kW-ig terjed, amivel 160-350 lm3 helyiségek is kifűthetőek.A hagyományos kandallók korszerűbb utódjai a vizes tűzterek, melyek ötvözik egy nagyteljesítményű kazán és egy kandalló előnyös tulajdonságait.A vízteres kandallók hatásfoka 80 % körül alakul. Kandalló beépítéshez ajánlott kéményméret 20x20 cm, de amennyiben ennél kisebb kémény áll csak rendelkezésre, létezik akár 14x14 cm-es kéményre köthető tűztér is. A kandalló árak tartalmazzák a felépítést, a kandalló burkolatot, nyitott kürtőt, tűztér nélkül. Kandalló tűztérbetétek házhoz szállítása, Budapest és Dunaújváros 50 km-es körzetén belül ingyenes. A csempekandallók megőrzik a cserépkályhák jellegét.A csempekandallókba,kiváló minőségü öntvény tűztérbetétek kerülnek beépítésre,ami légfűtés elvén gyors felfűtést,egyenletes meleglevegő elosztást biztosít.

Tuti menü