Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könnyűipar képes leírás - Szakipar.tlap.hu
részletek »

Könnyűipar - Szakipar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakipar.tlap.hu » Könnyűipar
Keresés
Találatok száma - 13 db
Szabó János

Szabó János

Burkoló alapanyagok, segédeszközök A burkolás elkészítése/elkészíttetése magas kiadásokkal jár. Mielőtt felbérelünk, egy burkoló mestert többségünk ki fogja kalkulálni magának a kiadást, mivel ennek tudatában fogja eldönteni, hogy valóban belekezd-e a munkálatokba. Az anyagok beszerzésén nem kell spórolni, ha nincs elég pénzünk a megfelelő minőségű alapanyagok megvásárlására inkább várjunk még, tegyünk félre és később végeztessük el a munkálatokat. Az alacsonyabb költségű és valószínűsíthetően gyengébb minőségű segédanyagok számtalan terhet eredményezhetnek a jövőben, az ebből a tényezőből következő hibák megjavíttatása a későbbiekben mégnagyobb összegbe fog kerülni. Arra is gondolhatnánk, hogy magunknak spórolunk azzal, ha többet szánunk a burkolás és a burkoló mester kifizetésére. A fizetendő kiadások véglegesítése azonban nem olyan egyszerű, mivel több szemponttal is számolnunk kell.

Nyomdatechnikai berendezések forgalmazása - szervizelése

Nyomdatechnikai berendezések forgalmazása - szervizelése

A Grafolit 1992 óta foglalkozik nyomdatechnikai berendezések magyarországi forgalmazásával. A kínált termékek az el˜készít˜ berendezések, a nyomóberendezések valamint a kötészeti eszközök széles skáláját ölelik fel. A Grafolit els˜sorban nyugat-európai, japán, tengerentúli gyártók új termékeit forgalmazza képviseleti megállapodás keretében. Rendkívül széles beszállítói rendszerünk azt is lehet˜vé teszi, hogy szinte bármilyen vev˜i igénynek megfelel˜ használt gépet szállítsunk. A forgalmazói tevékenység mellett vállaljuk gépek: - üzembe helyezését - szervizelését - betanítását Cégünk 15 éve foglalkozik nyomdagépek értékesítésével. Fő szempontunk a korrekt üzleti kapcsolat és a megbízhatóság, tehát a jó hírnév megőrzése. Csak a rendszeresen karbantartott nyomdagépeket ajánlunk. A tőlünk vásárolt nyomdagépek minősége garantáltan jó. Rossz állapotú gépet nem kínálunk. A hengerek állapota és a regiszter pontossága megfelelő. A gépeket megtekintett vagy ellenőrzött, letisztított állapotban adjuk át. Igény esetén vállaljuk a gépek szállítását és üzembehelyezését. Szerződéskor 10%-ot kérünk átutalni a fennmaradó 90%-nak pedig a gép leszerelése előtt kell folyószámlánkra beérkeznie.

Lakkok - festékek gyártása és fejlesztése

Lakkok - festékek gyártása és fejlesztése

A gyárat 1922. december 1-én Reichhold és Boecking német gyárosok alapították jelenlegi helyén, Győri Lakkgyár Reichhold és Boecking néven. Kezdetben a tulajdonosok bécsi és pozsonyi gyáraikból ideszállított olajokat, olajfestékeket szereltek ki kisebb egységekbe. 1924-ben német és pozsonyi szakemberek segítségével megkezdték az olajlakkok gyártását a közben megépített lakkfőző konyhán (üzemben). 1928-ban már központi fűtéssel ellátott kétemeletes üzemépületben indult meg az olajfestékek és olajzománcok termelése. Az ekkor már 25-30 dolgozót foglalkoztató gyárban 1934-ben megkezdődött a testvérgyárakból kapott recept és technológia alapján a jól bevált szintetikus zománc, a 'Durlin' gyártása. Ennek bevezetése után rövidesen újabb termékcsoportot, a nitrolakkokat kezdték gyártani. Az 1940-es években a létszám már 40 fő volt. 1999. augusztus 1-vel a társaság átalakult, új társasági formában és új névvel GYŐRLAKK Festékgyártó Részvénytársaságként működik tovább. 2006-ban ISO 14001 szabvány szerinti tanúsítvánnyal bővült irányítási rendszere, amit mintegy integrált rendszerben működtet a mai napig. A társaság mindennapos célja partnerei biztonságos kiszolgálása az integrált irányítási rendszer által garantált megbízható, jó minőségű termékekkel, megfelelő árakon, továbbá a változó piaci igények kielégítése, a termékszerkezet bővítése, környezetbarát termékek kifejlesztése.

Könnyedén elkészíthető névjegykártyák

Könnyedén elkészíthető névjegykártyák

A könnyűipar egyik területe a papír és a nyomtatás. Melyben jelentős szerepet tölt be a különféle reklámokhoz szükséges nyomtatott forma. Mai modern technikákkal nyújt szolgálatot ezen a szakterületen a Digi-Print Nyomda, melyet Budapest VII. kerületében találhat meg az érdeklődő. Amennyiben szeretné, online lehet kérni tőlük egyedi árajánlatokat is. Továbbá foglalkoznak plakátok nyomtatásával és különféle szórólapok, matricák nyomtatásával is, a névjegykártyák kiváló szintű, egyedi tervezésű kivitelezése mellett.

Gyógyszerek - hatóanyagok gyártása és fejlesztése

Gyógyszerek - hatóanyagok gyártása és fejlesztése

Az Egis Nyrt. gyökerei a XIX. századból erednek. 1865-ben alapították a svájci Dr. Albert Wander A.G-t, melynek magyarországi leányvállalatát 1913-ban vették fel a cégjegyzékbe Dr. Wander Gyógyszer- és Tápszergyár Rt. néven. A vállalat fő termékei tápszerek, malátakészítmények és gyógycukrok voltak. Az 1920-as évek második felétől indult a vállalat igazi fejlődése. Ekkor kezdtek import hatóanyagokból készgyógyszereket gyártani. Két közismert terméke a csecsemők táplálásában korszakos jelentőségű Hordenzym és az Ovomaltine gyógytápszer volt. A termékskála egyre szélesebb lett, az élelmiszer- és gyógyszeripari termékek mellett megjelentek a kozmetikai és tisztítószerek is. Létrehozták a vállalat saját kutatólaboratóriumát és izolálták a tiszta chelidonin alkaloidot. A gyár kereskedelmi és gyógyszer-forgalmazási tevékenysége a két világháború közötti időszakban kiteljesedik, ezzel párhuzamosan megkezdődik a tudományos kutatómunka. Egyre több erőforrás jut a kutatás támogatására, melynek eredményeként kifejlesztették és forgalomba hozták az első heterociklikus szulfonamid készítményt, a Ronin -t. 1955 és 1966 között 104 új generikus és licenc terméket vittek piacra. 1967-ben megjelenik az első, saját kutatásból származó originális termék, melyet Halidor néven törzskönyveztek. 1970-ben helyezték üzembe a Társaság új gyárát Körmenden, az osztrák határ közelében.

Gázvezeték szerelés - fűtésszerelés

Gázvezeték szerelés - fűtésszerelés

Cégünk 1982-ben az elsők között alakult magánválalkozások közé tartozik. Fő tevékenységi körünk az Épületgépészeti tervezés és kivitelezés, ezen belül specializálódtunk a Gáz szakterületre (gázvezeték szerelés, fűtésszerelés). Cégünk fő profilként az Ipari és Társasházi gázvezetékek tervezésésre és kivitelezésésre szakosodott. Saját bejelentett szakképzett alkalmazottakal, profi gépekkel és szerszámokkal, telephellyel rendelkezünk. Cégünk rendelkezik még a Gázvezetékek Műszaki Biztonsági bevizsgálásához szükséges engedélyekkel is. Ha fűtésszerelés vagy épületgépészet, akkor a Hő-terv Kft. hatalmas tapasztalattal és rengeteg kiváló referenciákkal rendelkezik, hogy megoldja problémáit, még ha nehéz gázvezeték szerelési munkáról is van szó. Vállaljuk családi házak, társasházak ipari létesítmények gázszerelését, felújítást, illetve karbantartását. Garanciális javításra még nem volt példa, erre nagyon büszkék vagyunk. Igyekszünk ezt a minőséget megőrizni. Alkalmazottaink mindegyike rendelkezik munkavédelmi és tűzvédelmi szakvizsgával, valamint hegesztési vizsgával. Munkánkat mindig körültekintően és szakszerűen végezzük, ezért garanciális javitási munkára még soha nem került sor.

Fröccsöntés, ipari műanyag termék gyártás

Fröccsöntés, ipari műanyag termék gyártás

Egyedi tervezésű műanyag alkatrészt gyártására lenne szüksége? Válasszon minket! Több, mint 30 év szakmai tapasztalattal, partnereink igényeire szabott, egyedi gyártószerszámokkal állunk rendelkezésére, ha fröccsöntésre, magas bonyolultsági fokú, precíziós műanyag alkatrészkészítésére van szüksége. Vállaljuk műanyag termékek gyártását nagy tételben akár ipar célokra is. Minőség termékeink a gyógyszerészet és vegyszeripar magas igényeit is kielégítik. I.M. Plast Kft ? Műanyagból bármit! Hívjon bizalommal.

Felületnemesítési eljárások névjegykártyákra

Felületnemesítési eljárások névjegykártyákra

Dobja fel névjegyét különböző felületnemesítési eljárásokkal, és szerezzen ezáltal egyedi megjelenést. A névjegykártya az üzleti találkozók, megbeszélések egyik igen fontos darabja. Sokan elhanyagolják, pedig egy igényes, jól megszerkesztett, figyelemfelkeltő névjegy stabilitást, biztonságot és profizmust sugároz. Honlap7unkon részletes leírásokat talál a különböző felületnemesítési eljárásokról, melyeket külön-külön, és akár egymással kombinálva is kérhet névjegykártyájára. Hat fős grafikus gárdánk bármilyen elképzelését megvalósítja, és minden esetben egyedi tervet készít az Ön számára kommersz sablonok alkalmazása helyett. Látogasson el weboldalunkra, ahol minden információt megtalál, továbbá könnyedén megrendelheti névjegykártyáján, melyet akár 24 órán belül átvehet.

Díszlécek - dekorációs elemek hungarocellből

Díszlécek - dekorációs elemek hungarocellből

Díszítőelemeinket beltéri használatra extrudált polisztirolból, kültéri felhasználásra expandált polisztirol alapanyagból gyártjuk natúr vagy kérgesített felülettel óriási formaválasztékban így bármilyen igényes megjelenésű épület bel- és külső felületének, díszítésének kialakításához mindenki megtalálhatja a számára elképzelt méretű, formájú, minőségű anyagot. A polisztirolnak, mint alapanyagnak köszönhetően díszléceink nagy szilárdságúak emellett mégis rendkívül könnyűek, dekoratívak és még házilagos kivitelezés esetén is könnyen beépíthetőek, felszerelhetőek. Széles választékban kínáljuk bel-és kültéri díszléceinket, oszlopokat, konzolokat, párkányokat, feliratokat. A minden igényt kielégítő választék mellett lehetőség van bármilyen egyedi elképzelés megvalósítására is. Rajz vagy fénykép alapján, rövid határidőn belül elkészítjük az épületek díszítőelemeit, valamint vállaljuk műemlék, vagy műemlék jellegű épületek sérült, vagy hiányzó elemeinek legyártását, pótlását az eredetivel tökéletesen megegyező kivitelben ( igény esetén gipsz anyagból is). Boltívekre, íves falak is elkészítjük díszlécét! Íves kivitelben is megrendelhető minden fajta polisztirol díszlécünk!

Hirdetés
Bútorok kárpitozása - antik bútorok felújítása

Bútorok kárpitozása - antik bútorok felújítása

Ha ön szeretne szép, dekoratív bútorokat, melyek jól funkciónálnak és minden igényt kielégítenek a lakásában, megfizethető árak mellet, akkor mi vagyunk akit keres. A Kárpit Kft. elfogadható árakon, tevékenységünket folymatosan bővítve, a piac jellemzőit figyelembe véve, a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtja önnek. A Kárpit Szervíz 1999 - óta működő, egyéni vállalkozás, Kft.- ként 2008 februárjában alakult meg. Az alapítók: Jokán Melinda és Pintye Zsolt, több generációra visszamenő, évtizedek tapasztalatát hozták magukkal a vállalkozásba.

Autófestékek - autófényezési anyagok értékesítése

Autófestékek - autófényezési anyagok értékesítése

Az Autolackfarben Kft 17 éves múlttal és tapasztalattal szolgálja mind a kis- és nagyfelhasználók körét az autófényezési piacon. Kizárólag importált termékeket forgalmazunk. Rugalmasan reagálva a piac igényeinek változásaira, bevezettük az igen sokrétű ipari keverőrendszerünket, mely ügyfélkörünk növekedéséhez vezetett. Cégünk 17 éve foglalkozik autófesték, speciális bevonatok és fényezési segédanyagok importjával, értékesítésével. Az elmúlt években a cég profilja ipari festék keveréssel is bővült. Szaküzleteink fényezési kellékek széles skálájával áll elégedett vásárlói rendelkezésére. Cégünk fő profílja autófényezési és ipari anyagok és segédanyagok importálása és értékesítése Magyarországon. Az Autolackfarben Kft. 1996-ban alakult meg családi vállakózásként, melynek elődje a 90'-es évek eleje óta forgalmazott autófényezési anyagokat. 2003 óta forgalmazzuk a spanyol Gespaint festékgyár termékeit. Elsősorban fém felületekre kínálunk különböző korrózióvédelmi és felületkezelési elvárásoknak megfelelő egy-és kétkomponensű alapozókat és fedőfestékeket ipari és autófényezési területen. Európában már 20 éve müködő és jó hírnévvel rendelkező Gespaint autólakkok forgalmazása garantálja cégünk sikerét. 2004-ben cégünk elkezdte forgalmazni a lengyel Troton vállalat segédanyagait és a holland-német Multichem vállalat Profix nevű autofesték keverő rendszerét és segédanyagait.

Autó üléshuzat gyártás.

Autó üléshuzat gyártás.

Cégünk családi vállalkozás amely 1999-től alakulása óta foglalkozik autó-üléshuzatok gyártásával . Kezdetben főleg az un. Univerzális üléshuzatok előállításával, foglalkoztunk , de a piaci igények egyre inkább a méretre készített üléshuzatok felé mutattak. A méretpontos üléshuzatok előállításához , direkt üléshuzatokhoz gyártott kiváló minőségű bevizsgált anyagokat használunk. A logisztikai szolgáltatást egyedi szerződésünk alapján az MPL .végzi ,akár 12.órán belül képes az egész ország területére termékeinket eljuttatni. Cím: 7627 Pécs, Bokor u. 2

Alkalmi ruhák - Katiszalon

Alkalmi ruhák - Katiszalon

Esküvői ruhák és alkalmi ruhák, örömanya kosztümök készítése, bérlése, kiváló minőségben, igényes kivitelezéssel, Swarovski kristállyal. Családi vállalkozásunk több mint 10 éve működik. Ma már egy 600m2-es szalonban, Veresegyházán, várjuk minden kedves ügyfelünket, látogatónkat. A felső ruházat mellett, akár egyedi igényű fehérneműt is készítünk, vagy igényes kollekciókat forgalmazunk. A ruházat mellet, minden alkalmi és esküvői kiegészítőt is megtalálhat nálunk. Igy széles választékot kínálunk diadémokból, ékszerekből, táskákból, kesztyűkből, cipőkből is. Ne csak honlapunkat nézze meg, látogasson el üzletünkbe is: 2112. Veresegyház, Fő út 74.

Tuti menü