Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magasépítés - szakipar képes leírás - Szakipar.tlap.hu
részletek »

Magasépítés - szakipar - Szakipar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakipar.tlap.hu » Magasépítés - szakipar
Keresés
Találatok száma - 6 db
Vasbeton szerkezetek gyártása - építése

Vasbeton szerkezetek gyártása - építése

A Ferrobeton Zrt. az ország egyik legnagyobb beton- és vasbetonelem előregyártó vállalata, a magyar vasbeton előregyártás meghatározó szereplője. A Ferrobeton Zrt. jogelődje 1955. január 1-jén jött létre, majd 1963-ban a hasonló vállalatok összevonásával megalakult az ÉM Betonelem gyártó Vállalat. 1968-tól, mint Beton- és Vasbetonipari Művek működött tovább. Ennek a vállalatcsoportnak a legnagyobb gyára volt a dunaújvárosi gyár. 1991-től a gyár Ferrobeton néven ismét önálló vállalattá alakult, majd 1993. januárjától részvénytársasági formában működött tovább. 1994. december 22.-től a Ferrobeton Zrt. állami tulajdonból kivásárlás útján magánszemélyek tulajdonába került. 2005-ben ünnepelte a részvénytársaság - jogelődöket is figyelembe véve - fennállásának 50. évfordulóját. 2008-tól a Ferrobeton Zrt. a CRH csoport tagjaként működik tovább. A Zrt fő tevékenységi köre: beton-, vasbeton és feszített beton termékek előállítása, forgalmazása, termékszállítás, szerkezet- és gyártmánytervezés, szerkezetszerelés. A Zrt. mindenkor kezdeményezője volt a hazai előregyártás-fejlesztésnek. Saját fejlesztésként hazánkban elsőként gyártott üzemszerű előregyártásban szobaméretű falpaneleket és vizesblokkokat. Termékei között mindig megtalálhatók voltak a lakossági építkezés alapvető elemei, az ipari és a kommunális létesítményekhez szükséges vasbeton termékek.

Nyílászárók gyártása - csarnokszerelés

Nyílászárók gyártása - csarnokszerelés

Az XL Alu Nyílászáró gyártó és Szerelőipari Kft. 2000-ben alakult Veszprémben. Fő tevékenységi körünk egyedi nyílászárók, függönyfalak és bejárati portálok gyártása alumínium és acél profilból, valamint ezek beépítése. Vállalkozunk továbbá acélszerkezetek szerelésére, ami elsősorban csarnokszerelést jelent és végzünk épületbádogos munkákat is. Munkatársaink mindegyike képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező szakember, akik a professzionális megoldásokra törekszenek. Megbízóink elsősorban a középületek kivitelezésében részt vevő generálkivitelezők. A nyílászáró gyártás részünkről alvállalkozói formában történik. Családi házak esetében elsősorban télikertek építésénél kínálunk minőségi megoldásokat. Szolgáltatásunk részét képezi, hogy árajánlatot készítünk tervek, illetve helyszíni felmérések alapján. Korrekt műszaki javaslatokat teszünk abban az esetben is, ha nem mi nyerjük meg a projekt kivitelezését. Tervezők részére csomópont megoldásokat kínálunk. Árajánlatunk elfogadás után, megrendelés esetén szerződést készítünk, majd a szerződéskötéskor 50% előleg átadására kerül sor. A kivitelezés a szerződés mellékletét képező ütemterv szerint kerül megvalósításra. Az XL Alu Kft. becsült piaci részesedése Veszprém megyében 20%, a Nyugat-Dunántúlon 5%. A cég teljes árbevételéből 80%-ot tesz ki a nyílászáró gyártás és 20%-ot a csarnokszerelés.

Ipari létesítmények - csarnokszerkezetek építése

Ipari létesítmények - csarnokszerkezetek építése

1989 - 1997 között cégünk alapítói és munkatársai külföldön, Németországban dolgoztak, főként lakásépítéssel foglalkoztak, de több üzemi épületet is építettek. Pl.: SAS repülőszolgálati épület München II. repülőtéren, raktárépület, majd diszkó Rauenberg ipari övezetében, stb. 1997 óta Magyarországon dolgozunk. A mérnöktanácsadó munkák mellett tevékenységünk jelentős részét ipari jellegű létesítmények építése tölti ki. Előregyártott vasbeton tartószerkezeteket, Hoesch rendszerű kazettás, szerelt oldalfallal burkolunk. Több éves németországi gyakorlatunk és tapasztalataink alapján (német nyelven tárgyalunk, levelezünk, igény esetén alkalmazzuk a VOB szabvány előírásait), eredményesen dolgozunk német tulajdonú beruházásokon. Számos tapasztalattal rendelkezünk belföldön és külföldön egyaránt. Az általunk végzett ipari beruházások között a legnépszerűbb a piacon a csarnokszerkezetek építése, nagy távolságok lefedése vasbeton és acélszerkezetek különböző kombinációjával, a legköltségkímélőbb módon.

Ipari alpinista tanfolyam

Ipari alpinista tanfolyam

Van egy olyan szakma, melynek a gyakorlati és a szaktudás elsajátításával kiemelkedő bérezésre számíthat. Magyarországon és külföldön egyaránt. Sőt, a szakemberek 20 %-a külföldön rövidebb, de akár hosszabb időre is vállal munkát. Ha még végzettségük is van a szakmájukhoz, akkor akár 1-2 hónapon belül is találnak munkát. Ők az ipari alpinisták. Mindezt, azaz a teljes szakmát egy tanfolyamnak köszönhetően sajátíthatják el, még pedig az EFEB Ipari alpinista képzésével! Ezzel a végzettséggel biztos lehet abban, hogy stabil megélhetés vár Önre! Jelentkezzen ipari alpinistának az EFEB-nél!

Épületek - lakókparkok építése

Épületek - lakókparkok építése

Az Épkar Zrt. jogelődje az Épkar 81' GMK. 1981-ben alakult Karcagon, 1993. szeptemberétől részvénytársasággá alakult át. Tagjai természetes személyek. Társaságunk, a szakmában több mint húsz éves tapasztalattal rendelkező, az építőipar területén széleskörű ismertségnek és elismertségnek örvendő céggé fejlődött. Fő tevékenységünk az építőipar, melynek teljes vertikumával foglalkozunk. Bármilyen építészeti elképzelést, az egész ország területén, imponáló gondossággal, készséggel, magas színvonalon, a legmodernebb technológiával, korszerű anyagokkal minden esetben határidőre valósítunk meg. Állandó és saját dolgozókkal dolgozunk, jelentős részük 10-15 éves törzsgárda tag, de vannak, akik a cég alakulása óta nálunk dolgoznak. Cégünknél az átlagéletkor 37,7 év, az átlag munkaviszony 6,6 év. 1991-ben kezdtük el minőségfejlesztési programunkat, mely a kiemelkedően jó minőség elérését tűzte ki célul. A programba beletartozott a dolgozói törzsgárda kialakítása, mely a jó képességű dolgozók hosszú távú megtartásával és szakmai tudásuk fejlesztésével, új technológiák betanításával eredményezte az elkészült létesítmények minőségi színvonalának fokozott emelkedését. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyors, pontos, megbízható munkavégzésre, a minőségre, az igényességre és a tisztességre.

Acélszerkezetek - vasbetonszerkezetek gyártása

Acélszerkezetek - vasbetonszerkezetek gyártása

Megoldásokat kínálunk az új épületek és épületegyüttesek építészeti és szakági tervezésére, engedélyezési és kiviteli tervdokumentációjának összeállítására. Vállalkozási formák: generáltervezés, társtervezés, altervezés, egyedi acél vázszerkezetek gyártmánytervezése. A tervezés mellett egyedi felépítésű acél épületvázak üzemi gyártása megrendelő által szolgáltatott vagy a Térváz Kft. által készített gyártmánytervek alapján. Felületkezelések építtetői igények szerint: mázolással, tűzvédelmi festéssel, tűzihorganyzással. Csarnoképületek acél váz-szerkezetének, könnyűszerkezetű tetőfedésének és homlokzat-burkolatának szerelését, illetve a beruházáshoz tartozó egyéb szak és szerelőipari munkarészeket (kőműves, gépész, villamos, úttérburkolat) végezzük fővállalkozóként (kulcsrakész állapotig) vagy társkivitelezőként. Könnyűszerkezetes épületek tervezése, gyártása, szerelése 9-90m-es fesztávolságig. A gyártás saját telephelyen folyik 7.000 m2-es, 4 hajós, daruzott csarnokban, mely 34.000 m2-es saját ipartelepen fekszik. Ezen kívül hagyományos építőipari tevékenységben, lakó- és mezőgazdasági, állattartási, ipari épületek, élelmiszeripari üzemek tervezésében és kivitelezésében is otthonosan mozgunk.

Tuti menü