Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mélyépítés - szakipar képes leírás - Szakipar.tlap.hu
részletek »

Mélyépítés - szakipar - Szakipar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakipar.tlap.hu » Mélyépítés - szakipar
Keresés
Találatok száma - 10 db
Térkő lerakás -  kőműves munkák

Térkő lerakás - kőműves munkák

Nauzer Zoltánnak hívnak, fiatal, agilis, józan életű építőipari szakember. Eredeti szakmámat tekintve épületburkolóként végeztem 1990 - ben a XIV. kerületi Bokányi Dezső Ipari Szakmunkásképző Intézetben. Szakmámban 15 évig dolgoztam, de pár éve magával ragadott a TÉRKÖVEK VILÁGA, melyben azóta is aktívan tevékenykedem. A TÉRKÖVEZÉSSEL kapcsolatos pályafutásomat Budapesten a XV.-kerületi RÉPSZOLG Kht.-nál kezdtem, mint alkalmazott, de éreztem magamban annyi ambíciót, hogy kilépjek az akkori cég alkalmazásából és saját céget alapítsak. Munkámat tekintve tiszta, precíz, megfontolt jellemű emberként ismernek és e tulajdonságokat a beosztottjaimtól is maximálisan elvárom és megkövetelem. Jelenleg is, aktívan részt veszek a kivitelezés fizikai részében is, mert szeretem a TÉRKÖVEK nyújtotta alkotói tevékenységet, amely visszatükrözi a kezem munkáját és jóleső érzéssel tölt el a megrendelő elégedettsége az elkészült munka átadásakor. Pár képpel illusztrálnám eddigi munkáimat és a munka során elvégzendő, elengedhetetlen munkafázisokat és referenciámat!

Talajmechanikai vizsgálat szakvélemény készítés

Talajmechanikai vizsgálat szakvélemény készítés

Cégünk a Geoszféra Kft fő tevékenysége a talajmechanikai vizsgálatok és szakvélemények készítése. Munkatársaink fontosnak tartják a felhalmozott szaktudás folyamatos fejlesztését, és elkötelezett hívei a fejlődésnek. Talajmechanikai vizsgálatok, szakvéleményezés Az általunk készített talajmechanikai szakvélemény tartalmazza a felvonulás, fúrás, mintavétel, laboratóriumi vizsgálat, szerkesztés, feldolgozás, szakvélemény írás és dokumentálás költségeit is. A legkisebb díjtétel elegendő egy átlagos családi ház, vagy egy kisebb csarnok alapozásának megtervezéséhez. /2 db 5 méteres fúrás/

Speciális városi mélyépítés - víztelenítés

Speciális városi mélyépítés - víztelenítés

A Bohn Mélyépít˜ Kft. magyar tulajdonú családi cég, melyet Bohn István alapított 1992-ben. Jogel˜dje az 1983-ban szintén Bohn István által alapított Rekonstrukció Vacuum Gmk. A GMK a szakért˜i és tervez˜i tevékenység mellett az igényes mˆszaki felszereltséget és speciális felkészültséget igényl˜ alapmeger˜sítési munkák kivitelezésével indult. A Bohn Mélyépít˜ Kft-t a geotechnikai szakértés, a speciális mélyépítési statikai és technológiai tervezés, továbbá a saját fejlesztésˆ egyedi összetételˆ géppark alkalmazásán alapuló kivitelez˜i vállalkozási tevékenység az utóbbi években olyan rangos mélyépít˜ vállalkozássá tette, amely a nagy, t˜keer˜s nemzetközi társaságok között is elismert helyet vívott ki a hazai mélyépítési piacon. A cég tagja az EFFC magyarországi szervezetének, az Alapozási Vállalkozók Szövetségének. Mára a géppark folyamatos fejlesztésével a cég elérte, hogy a speciális városi mélyépítés (alapozás, munkagödör megtámasztás, víztelenítés, épületen belüli utólagos pinceszint kialakítása, stb.) szinte minden feladatára felkészült, ugyanakkor a rendelkezésre álló géppark nagysága lehet˜vé teszi, hogy a kivitelezési feladatok mérete sem jelent korlátot.

Mérnökirodai tevékenység - útügyi kutatások

Mérnökirodai tevékenység - útügyi kutatások

AndreaS Kft 1995-ben alakult, mélyépítési mérnökiroda profilját 1996-ban történt tulajdonosváltáskor kapta. Fő profilja a mérnökirodai tevékenység, tervezés, szakértés és tanácsadás, de 2001-2003 években mélyépítési kivitelezést is végzett. A cég jegyzett tőkéje 130.000 EUR, saját tőkéje 220.000 EUR. Kisvállalkozásunk jellemzően 6-8 alkalmazottat alkalmaz és sokszor más szak-vállalkozásokkal együtt pályázik, vállalkozik. A cég fő munkái a tervezés, szakértés, mérések, kutatás-fejlesztés, műszaki ellenőrzés és minőség-ellenőrzés. 1998-tól vállalkoztunk néhány, általunk kifejlesztett technológia mélyépítési munkákra is, melyek később a piac jelentős változásai miatt megszüntettünk. Cégünk kutatási-fejlesztési tevékenysége eredményeképpen több, mélyépítésben alkalmazható terméket, vizsgálati módszert és berendezést gyárt és forgalmaz. Termékeink szabadalmi oltalommal, illetve védjeggyel ellátottak, köztük két európai szabadalommal. Célunk, hogy a mélyépítésben korszerű mérési módszereket és eszközöket, illetve hosszú élettartamú, energiatakarékos, a környezetet védő technológiákat, a hulladék-anyagokat újrahasznosító építési módszereket alkalmazzunk, vagy alakítsunk ki. Az AndreaS Kft. ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszert alkalmaz.

Kútfúrás, kútjavítás, kúttisztítás garanciával

Kútfúrás, kútjavítás, kúttisztítás garanciával

Kútfúrást vállalunk Budapest és vonzáskörzetében, Pest megyében vízgaranciával. Vízkútfúrást, bővizű homokmentes öntöző kutak fúrását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Száraz acél védőcsöves és vízöblítéses gépi kútfúrásos technológiával dolgozunk. Pontos szakmunka, korrekt árak, munkáinkra vízgaranciát vállalunk. 11 év szakértelem a kútfúrás területén. Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek a kúttisztítás és kútfúrás szakmában. Több információt honlapunkon, illetve telefonon és e-mailben kaphat. Keressen minket bizalommal.

Kútfúrás garanciával - Bódis István kútfúró

Kútfúrás garanciával - Bódis István kútfúró

Kútfúró szakemberként az általam fúrt kutakhoz mindig a legjobb minőséget használom, így azok mindig sikeresen működnek, ami a stabil vízhozamot és a tiszta vizet jelenti. Az általam fúrt kutakra garanciát vállalok, mely érvényes a kút kiépítésére, valamint a víz fizikális tisztaságára (hordalékmentesség, tiszta víz és jegyzőkönyvben rögzített vízhozam adatok). A kútfúrás munkát száraz technológiával végzem. A következő területeken vállalok kútfúrást: Budapest, Esztergom, Győr, Székesfehérvár, Szentendre, Tata, Tatabánya és Veszprém. Amennyiben Ön is minőségi fúrt kutat szeretne kertjébe rejtett költségek nélkül, látogasson el weboldalamra, és keressen meg a megadott elérhetőségeken!

Geoműanyagok beépítése - beszállítása

Geoműanyagok beépítése - beszállítása

A hazai mélyépít˜iparban az utóbbi években jelent˜s változások történtek. Komoly, nagy múltú cégek tˆntek el vagy osztódtak több kis részre, és ezzel egy id˜ben sok új vállalkozás jelent meg a piacon. Az új szerepl˜k között 1996-ban, immár 10 éve, tˆnt fel a Gradex Kft., cégünk mára a hazai geomˆanyag piac meghatározó, vezet˜ vállalkozásává vált. A geomˆanyagok alkalmazásának forradalmát éljük át. A mélyépítésben nem csak a földmunkáknál és az alapozásoknál el˜forduló problémákra ad új megoldási lehet˜séget, hanem az utak és vasutak felépítményeiben, a SAMI rétegekben, az aszfalter˜sítésben is egyre gyakoribb, egyértelmˆ gazdasági el˜nyökkel járó alkalmazását tapasztalhatjuk. A Gradex Kft. a geomˆanyagok alkalmazásának teljes keresztmetszetét felvállalta. Cégünk tevékenységére jellemz˜, hogy adott geotechnikai vagy egyéb problémára (amennyiben az, az általunk képviselt anyagokkal és technológiákkal megvalósítható) teljes megoldási javaslatot adunk, melynek elfogadása esetén közremˆködünk a tervezésben, s egyben a létesítmény kivitelezését is vállaljuk.íCégünk az elmúlt 10 év alatt a geomˆanyagok beszállítása, és beépítése területén megfelel˜ referencia állomány alakított ki. Az általunk forgalmazott geomˆanyag termékek a világ élvonalbeli gyártóitól származnak. A termékek min˜sége világszínvonalú.

Betonfúrás - gyémánttechnológiás betonvágás

Betonfúrás - gyémánttechnológiás betonvágás

Cégünk beton-, és vasbetonszerkezetek vágásával, fúrásával és bontásával foglalkozik, a betonvágás és betonfúrás korszerű gépeivel, gyémánt szemcsés szerszámokkal, valamint 15 éves tapasztalattal. A gyémánttechnológiás betonvágás és betonfúrás a hagyományos bontásnál környzetkimélőbb megoldást biztosít, kisebb zaj- és porterheléssel jár. Betonfúrás - Gyémánttechnológiás betonvágás - betonvágás falakon - betonvágás födémeken - betonvágás lakóépületekben - betonvágás ipari létesítményekben - térbeton vágása - dilatációs vágások - száraz és vizes kézi betonvágás - gépi betonvágás - kül- és beltéri betonvágás - gyémánttechnológiás betonfúrás - betonfúrás lakóépületekben - betonfúrás ipari létesítményekben - betonfúrás falakon - betonfúrás födémeken - gyémánttechnológiás betonfúrás - betonfúrás szellőzőfúratoknál - betonfúrás dűbelfuratoknál - betonfúrás gépészeti fal- és födémátvezetéseknél - BETONVÁGÁS

Árokásás - csatornázási földmunkák

Árokásás - csatornázási földmunkák

A földmunkák, sokrétű vállalkozásunk legkiterjedtebb ágazata. Hatékonyan kiszolgáljuk mind a magán mind a nagyobb céges szektort, így akár al- vagy fővállalkozóként is teljesítünk. Szolgáltatásunkat, Caterpillar Komatsu és Bobcat gépekkel végezzük, mindíg a legjobban igazodva az aktuális körülményekhez. A földmunkagépek hatékony bevetését, precíz szakképzet gépkezelőink végzik, így biztosítva megrendelőink számára a minőségi munkát. A gépi földmunkák körébe tartozó mindenféle munkát vállalunk, így tereprendezés, alapozási munkák, csatornázás, mélygarázsok, pincék, medencék kitermelése, talajcsere stb. Állandóan frissülő és fejlődő gépparkunk, gumikerekes és lánctalpas földmunkagépek sorát vonultatja fel. Gépeink alkalmasak csatorna ásásra, kábelárkok kiásásra, kerítésalap ásás -ra, sávalap vagy nyomvonal kiemelésre. A bobcat és komatsu gépek szűk helyen is képesek a hatékony precíz munkavégzésre. A mai gépekkel, legyen az nagyobb volumenű vagy kisebb munka, meg lehet bírkózni bármilyen tág vagy szűk terepen is. Így ma már pénzügyileg előnyösebb és időben is magasabb hatékonyságot tudunk elérni, mint a kézi erő alkalmazásával. Az általunk alkalmazott univerzális munkagépek állandó karbantartás alatt vannak, így bármikor a maximumot tudják kiadni magukból. A csatornázás és árokásás során legtöbbször Komatsu gépeket használunk.

Hirdetés
Alagutak építése - bánya építés

Alagutak építése - bánya építés

A magas szintű szakértelem és megbízhatóság, mely jellemzi már hosszú évek óta a Bavtransbau munkatársait. Kiváló szakemberekkel, korszerű gépekkel, tehergépjárművekkel biztosítják partnereik és megrendelőik igényeinek maximális megvalósítását. Az elmúlt évek során szerzett szakmai tapasztalatuknak és jól felszerelt gépparkúknak köszönhetően gyorsan, pontosan és megbízhatóan dolgoznak, melyet referenciáik is megerősít! Gépi föld és sziklamunkákkal, bánya- és alagútépítéssel, magasépítéssel, beton szerkezetek bontásával, speciális építésekkel kapcsolatban keressen minket. Az építéstechnológia kiválasztásánál a lehetséges legkisebb kockázatra törekedve, mérlegelni szükséges, minden ismert befolyásoló tényezőt, a funkció, és a gazdaságosság szempontjait figyelembe véve. Alkalmazási területe: ablak- és ajtónyílások kivágása, korrekciós vágások, káva nélküli vágások, ferde síkok, lépcsők, dilatációs hézagok vágása, vágási mélység vasbetonban, téglafalba, terméskőbe. A 90-es évek elején bekövetkező egyre nehezedő gazdasági körülmények és a környezetben végbemenő változások észrevétele során az anyavállalatnál dolgozó vezetők a változtatások mellett döntöttek. Így született meg az egykori Bányászati Aknamélyítő Vállalat Déli Üzemegységéből az 1991. december 16-án megalapított Bavtrans Mélyépítő Kft., jelenlegi nevén Bavtransbau Kft., amely teljes egészében magántulajdonban van.

Tuti menü