Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Termékek, gyártók (beton, kő) - szakipar képes leírás - Szakipar.tlap.hu
részletek »

Termékek, gyártók (beton, kő) - szakipar - Szakipar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakipar.tlap.hu » Termékek, gyártók (beton, kő) - szakipar
Keresés
Találatok száma - 15 db
Transzportbeton - betontermékek gyártása

Transzportbeton - betontermékek gyártása

Egy Kavics Beton csoport 1991-ben Indította építőipari tevékenységét egy több mint 70 éves tapasztalattal rendelkező német nagyvállalat leányvállalataként. A néhány fős kisvállalat a english piaci viszonyoknak megfelelve, a tisztességes üzletpolitikának és az állandó jó minőségnek köszönhetően a kezdetektől gyors és látványos sikereket ért el. Mára az ötvennél több dolgozóval és meghatározó piaci részesedéssel sikeres vállalatnak mondhatja magát a transzportbeton, egy magas építőelemek és a térkövek piacán. térkőértékesítésünk mára már meghaladja a 6 millió m -2-t. Egy A KK kavics beton a legmodernebb német gyártási technológiát és a kiváló minőségű english alapanyagot ötvözi minden termékében. A tartós, jó minőség megőrzése érdekében cégünk rendelkezik a közismerten szigorú iso 9001 minősítéssel. Cégünk tevékenyen részt vesz a english szabványügyi testület két bizottságának, valamint a english betonszövetség két bizottságának és a english építőanyagipari szövetség munkájában. A bizottságokban való részvétel biztosítja számunkra, hogy mindig a legfrissebb információkkal rendelkezzünk a szakma műszaki területeivel kapcsolatosan is.

Térkövek - térburkolatok forgalmazása

Térkövek - térburkolatok forgalmazása

A Dalos Tüzép 1980 óta folyamatosan fejlődő családi vállalkozás. Piliscsabai építőanyag kereskedés telepünkön építőanyagok széles választéka várja. Tüzép telepünkön minden építőanyagot megtalál, ami családi háza alapozásához, szerkezetéhez, tetőszerkezetéhez, felújításához és a kertépítéshez szükséges lehet. Beton térkő kínálatunk a Semmelrock, Frühwald és Leier térkövek széles választékából áll. Kedvező árakkal, teljes körű szaktanácsadással és országos házhozszállítással várjuk. Ma már 2 földmunkagéppel, 3 mixerautóval, 5 billenős és 5 darus tehergépjárművel szolgáljuk ki az építkezőket, kivitelezőket. 10 000 m2-es telephelyünk és a 200 m2-es bemutatóterem és iroda Piliscsaba szívében a 10-es főúttól 150 m-re helyezkedik el. Szép környezetben, családias légkörben, rugalmas ügyintézéssel várják szakképzett munkatársaink minden kedves régi és új ügyfelünket. Keressen bennünket! Győződjön meg róla, hogy mindent megteszünk azért, hogy Ön legyen a Dalos Tüzép következő elégedett vásárlója. Várjuk Önt Piliscsaba szívében, a 10-es főúttól 150 m-re 10 000 m2-es telephelyünkön lévő bemutatótermünkben. A megrendelése alapján munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egy rövid egyeztetés után elkészíti a számlát, aminek másolatát e-mail-ben vagy faxon juttatja el Önhöz. A számla kiegyenlítése után az előre egyeztetett időpontban az árut leszállítjuk a megadott helyszínre.

Térkövek - lábazati burkolatok forgalmazása

Térkövek - lábazati burkolatok forgalmazása

Az Awa 2000 Bt. az ABeton Viacolor, Semmelrock, Weissenböck, Optima, Friedl által gyártott jó min&ilde;ség&irc; térköveket és térburkolatokat forgalmazza, amelyekkel elegáns teraszokat, parkolókat, kanyargós kerti utakat, támfalakat, felhajtókat lehet építeni, hogy környezete reprezentatív hellyé váljon. A termékpaletta támfal és rézs&irc;rendszerekkel, lépcs&ilde;kkel, padokkal, szegély- és teraszépít&ilde; blokkokkal, cölöpökkel, valamint kerítéselemekkel lesz teljessé. Önnek lehet&ilde;sége van az egyes termékcsaládok kombinálására, és mégis minden illeszkedni fog. Térkövek, térburkolatok ,betonlapok fugázásához a Rompox termékeket javasoljuk. Ragasztáshoz, szigeteléshez az Ardex és Guthjar termékeit ajánljuk. Az Argomex, Incana, burkolatok különböz&ilde; méret&irc; és szín&irc; termésk&ilde;hatású, fagyálló beton termékek. A lapok felhasználása igen sokrét&irc; lehet: épületlábazatok, homlokzatok, támfalak, kerítések burkolásához ajánljuk. Dekoratív díszít&ilde;tulajdonságuk miatt bels&ilde; terekben is nagy sikerrel alkalmazhatóak: lépcs&ilde;házi fal, bárpult mögötti fal, boltívek, támfalak ,kandallók környékén. A delap lapot márvány és természetes színes k&ilde;zetek &ilde;rleményéb&ilde;l állítják el&ilde;. Különleges technikai eljárással készített magyar falburkoló. Tucatnyi el&ilde;nyös tulajdonsága közül csak néhány: rugalmas, szín és kopásálló,

Térkövek - betonkövek gyártása és forgalmazása

Térkövek - betonkövek gyártása és forgalmazása

Cégünk 1995 óta foglalkozik térkőgyártással és forgalmazással. Ez idő alatt nagy tapasztalatra tettünk szert, partnereink is válogatott szakértőkből állnak. Gyártóként a legjobb áron közvetlenül értékesítjük térkő termékeinket. Térkő és járdalap termékeink főbb jellemzői: - A Kovi-Kő térkövek és járdalapok nagy szilárdságúak, kopásállók - Térburkolataink fagyállóak, csúszásgátló felülettel - Alapanyaguk beton, mint minden térkőnek, mégis esztétikusak, mert szín és formagazdagságuk tág teret biztosít a fantáziának és az egyéni ízlésnek - Mind a beton térkő, mind a járdalap termékek alkalmazása olcsó, mert házi kivitelezésben lerakható, tetszés szerint felbontható és újra rakható, lerakás után azonnal terhelhető. Felhasználási területek: Vízszintes térburkolatok, járdák, parkolók, sétálóutcák, vendéglátóipari létesítmények, teraszok, kerti utak, valamint egyéb, nagy igénybevételnek kitett magán és közterületek díszburkolatainak készítésére. Térkövek és sima felületu járdalapok: Szürke, barna, vörös, sárga, beige (homok), zöld, fekete, őszilomb Mosott felületu járdalapok: Kavics, fehér mészkő, fehér-vörös, vörös Fő profilunk térkövek gyártása és helyszínen történő árusítása. Kis tételben lakosság, nagyobb tételben viszonteladók részére is (1 db. tól több száz raklapig). Lakossági vevők részére is, szakmai segítségnyújtással, házhozszállítással, széles választékban.

Térkövek - betonelemek gyártása

Térkövek - betonelemek gyártása

Cégünk, a Tata-Kő Kft 2002. óta foglalkozik térkő gyártással és forgalmazással. Ez idő alatt egyre bővülő tapasztalatra tettünk szert, s igyekeztünk folyamatosan előre lépni. Cégünk teljes egészében hazai tulajdonú, méretünkből fakadóan képesek vagyunk egyedi igények, kívánságok kielégítésére is. Gyártóként közvetlenül kereskedünk termékeinkkel, ezért a legjobb árakon értékesítjük beton burkolatainkat.  Igyekszünk komplett szolgáltatást biztosítani, melynek során a gyártás - szállítás - burkolás minden fázisához segítséget nyújtunk. Napjainkban egyre nagyobb teret követel magának az előre gyártott betonelemekkel történő térburkolás. Milyen előnyei vannak a térkő burkolatoknak a helyszínen öntött beton- és aszfaltburkolatokkal szemben? A térkövek gyártása üzemben történik ellenőrzött körülmények között, erre a célra kialakított gyártó berendezésekkel, melynek köszönhetően a térkövek felülete olyan nagy szilárdságú, hogy ellenáll a koptató hatásnak és a fagyásnak. A helyszínen gyártott beton alkotóelemeit nem lehet pontosan adagolni, víztartalmát beállítani, így minőségben sokkal elmarad az üzemi körülmények között gyártott térkőtől. A térkőből készült burkolat lerakásához kötőanyag használata szükségtelen, ezért a burkolat túlterhelés vagy fagyás hatására nem tud megrepedni. A térkő burkolat fugái a csapadékvizet nagymértékben képesek elnyelni.

Térkő - cserép forgalmazás

Térkő - cserép forgalmazás

Cégünk profilja különböző építőanyagok: kéményrendszerek, tetőcserepek - Tondach, Bramac, Mediterrán, Leier - térkövek, nemesvakolatok és cementek online forgalmazása. Rendelje meg építőanyagát otthonról, állítsa össze egyszerűen egyedi személyre szabott kéményét a kéményválasztónk segítségével! Kémények, cserepek, térkövek, nemesvakolatok, cementek nagy választékban a legjobb árakon! Cégünk üzletpolitikája az internetes webshop-ok elvén alapszik. Kiszállítás közvetlenül az ügyfelekhez történik, nincs plusz költség a raktár készletről történő értékesítéssel szemben. Rendelje meg pár kattintással a kívánt építőanyagát. Ingyenes házhoz szállítás a legtöbb terméknél. Rövid szállítási határidővel dolgozunk és igyekszünk ügyfeleink összes igényét maximálisan kiszolgálni. Kérjen árajánlatot és garantáltan 1 munkanapon belül válaszolunk rá. Magyarországon az egyik legelterjedtebb kéménymárka a Leier.33 év garanciát vállal kéményeire. Egyedülálló a magyarországi kémény piacon, hogy bármilyen 2 típusból állíthat össze dupla kéményrendszert. Minden Leier kémény köpenytéglája rendelkezik 4 furattal, ami utólagos merevítési lehetőséget biztosít. A Schiedel egyedülállóan csak kéményrendszerek gyártásával foglalkozik. 30 év garancia kiterjed a kiégés biztonság, savállóság és nedvességgel szembeni érzéketlenségre is.

Térburkolatok - burkolólapok gyártása

Térburkolatok - burkolólapok gyártása

A Semmelrock célja nem kevesebb, mint az, hogy Ön jól érezze magát. Akár a kertjében, a tetőteraszán, vagy otthonának útjain és terein. Termékeinken keresztül az Ön igényeihez méltó formatervezést, téralakítást valósítunk meg. Új trendek felfedezésével, maradandó design és stílus kialakításával ötven éve folyamatos kapcsolatban állunk a művészettel. Emellett olyan, nagy értékű térköveket és lapokat fejlesztünk, amelyeket intelligensnek nevezünk. Mert több rejlik bennük: okos műszaki megoldásoknak köszönhetően éveken át változatlanok és szépek maradnak. Fél évszázadon keresztül minőséget produkálni nem könnyű dolog. Valójában komoly munka. Munka a terméken, és munka önmagunkon. Ezért még inkább örülünk, hogy termékeinkben - az ízléssel párosulva - a know-how is felhívja a figyelmet. Mi kezeskedünk a minőségért. A jövőben is. Termékeinket folyamatos kutatással és fejlesztéssel még intelligensebbé kívánjuk tenni. A minőség iránti igény az Önnek nyújtott szolgáltatásaink kapcsán is kötelez minket. Mi nagybetűvel írjuk a szolgáltatást. A tanácsadás, és az, hogy időt szánjunk Önre: ez a feladatunk. Mivel minőséget kínálunk, növekszünk. Belföldön és külföldön egyaránt. A Semmelrock ma kilenc országban van jelen. Közép- és kelet-európai bővülésünk folytatódik. Cégünk alapját munkatársaink jelentik, akik a formatervezés művészetén dolgoznak.

Park - kertépítési burkolóanyagok gyártása

Park - kertépítési burkolóanyagok gyártása

Cégünk az A Beton Viacolor Térkő Rt. 1990-ben kezdte meg építőanyagipari tevékenységét. Társaságunk célja: az építőiparban, a környezetkialakításban, a park- és kertépítésben szükségszerűen jelentkező minőségi igények kielégítése. A legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő burkolatok három számítógéppel vezérelt gyárban Pécsett, Székesfehérváron, Nyékládházán, Budapesten és Pécsváradon készülnek. Gyárainkban és budapesti vevőszolgálati irodánkban közvetlen értékesítéssel is foglalkozunk, valamint bemutatókerttel segítünk vásárlóinknak a megfelelő termék kiválasztásban. Országos márkakereskedői hálózatunk segítségével több mint 100 helyen megvásárolhatók termékeink. Fejlesztéseink során folyamatosan bővítjük forma- és színválasztékunkat, és gyártunk mosott felületű burkolatokat, valamint magasépítési termékeket is. A térkő időtáló, klasszikus szépségű, ésszerű beruházás a jövőnek. Az A Beton Térkő Zrt. és a Viacolor Kft. a hazai beton burkoló gyártók két legrégebbi meghatározó szereplőjének összeolvadásával 2002 februárjában létrejött az A Beton-Viacolor Térkő Rt. Gyárainkból a mai napig több, mint 10 millió négyzetméter térkövet értékesítettünk. Társaságunk célja: az építőiparban, a környezetkialakításban, a park- és kertépítésben szükségszerűen jelentkező minőségi igények kielégítése.

Mixerbeton szállítás - közúti áruszállítás

Mixerbeton szállítás - közúti áruszállítás

Korszerű billenőplatós teherautóinkkal leginkább a Balaton környékén illetve a Dunántúlon szóródó építőanyag szállítást vállalunk. Az igényeknek megfelelően 7 tonnás billenős teherautótól egészen a 40 tonnás szerelvényig rendelkezünk szállítójárművel. Telephelyünk tüzép jelleggel működik, ahol mindennemű szóródó építőanyagot megtalál. Nagy tapasztalattal rendelkezünk gépi épületbontás terén is, többemeletes családi házak, illetve egyéb épületek gazdagítják referenciánkat. A Környezetvédelmi Hatóság szabályozásának megfelelően kialakított inert hulladéklerakó beton, tégla, cserép, kerámia, bitumin, föld, kövek átvételére,

Hirdetés
Lábazati kövek - térkövek gyártása

Lábazati kövek - térkövek gyártása

Cégünk 2003 óta Angliából hozott technológiával öntőformába, egyedi eljárással különleges térköveket gyárt, lábazati köveket és kerti tipegőket készít. Álmodja meg a kívánt színt, s mi megvalósítjuk! Nincs színmegkötés! Térköveinkkel, lábazati köveinkkel az alapszíneinken kívül igazodunk a megrendelő színigényeihez, így harmonizálni lehet a már adott színvilághoz. Kedveli a történelmi hangulatot sugárzó, melegséget sugárzó, természet közeli anyagokat? Térköveink, lábazati elemeink, tipegőink terméskő jellegűek, azonban áruk kedvezőbb, könnyebben lefektethetők, illetve beépíthetőek. Termékeink kültéren és beltérben egyaránt felhasználhatók. Hőszigetelt köveinket színes kivitelben is elkészítjük, hogy Ön különleges környezetben élvezhesse mindennapjait.

Kerti gyalogutak - medence burkolatok gyártása

Kerti gyalogutak - medence burkolatok gyártása

A Derideo Manufaktúra Kft javarészt manuális munkafolyamatok során egyedi kertépítő elemeket, kerti díszeket készít, melyek természetes módon illeszkednek a növényi és épített környezetbe. Lépőköveink, tipegőink a fa optikai élményét nyújtják, miközben a beton számtalan hasznos tulajdonságával rendelkeznek. Anyagukban színezettek, hosszú élettartamúak, időtállóak, strapabírók. A fa természetes struktúrája társul a beton hosszú élettartamával, termékeink színe, alakja, felülete évek alatt is megőrzi eredeti állapotát, belesimulnak a növényi-vízparti élettérbe. Teraszok, kerti utak, támfalak, ágyásszegélyek, járdák egyszerűen kialakíthatóak belőlük, utólagos gondozást már nem igényelnek. Kőarcaink, kőtábláink a kert egy-egy részében, falakon, oszlopokon, kapubejárókra helyezve hangulatossá teszik a teret, egyedivé varázsolják a megszokott környezetet.

De-Zo Plusz Kft. - aljaztbeton hő és hangszigetelése

De-Zo Plusz Kft. - aljaztbeton hő és hangszigetelése

Aljzatbeton - Esztrich beton kivitelezése,megvalósítása,ötletadása. Ha Ön aljzatbetont igényel mi kiöntjük! Eláruljuk milyen típusú betonra lesz szüksége meglévő felületek alapján és a technológiai eszközünkkel el is készítjük azt. Megmondjuk az optimális Esztrich beton vastagságát, előkészítjük a terepet s lebetonozzuk az aljzatot. Gépesített eszközeink segítségével zömítjük, szintezzük azt. A munkálatokat nagy szakértelemmel végezzük el, mert tetemes év tapasztalata van a hátunk mögött! Keressen fel bizalommal!

Betonserver

Betonserver

A betonszerver egy speciális portál. Cégek és kirendeltségeik megkereséséhez az építkezés helyétől való távolság szerint. Itt található a betont, vagy előregyártott elemeket és apró cementárut gyártó cégek listája, betongyártó és betonbontó specialisták, anyagbeszállítók a gyártáshoz és a bontáshoz, útburkolócégek, lerakatok, gépek és alkatrészek beszállítói.

Betonkeverés - transzportbeton

Betonkeverés - transzportbeton

Cégünk betonkeveréssel 1990. július 01 - től foglalkozik, de a tulajdonosok már előtte is a transzportbetonhoz kapcsolódó tevékenységgel foglalkoztak. (Betonszivattyúzás és transzportbeton kereskedelmi tevékenység.) A betonkeverést egy EMM 100 (2 m3 -es) és egy ELBA 45 - ös automata géppel végezzük, amelyekkel akár napi 800 m3 betonmennyiség állítható elő. A laborvizsgálatot rendszeresen egy külső technológussal végeztetjük, ezzel biztosítva a minőségi beton előállítását. Az alapanyag beszállítása és a betonszállítás saját gépjárművekkel, illetve speditőrök bevonásával történik. A cementet a HCM Rt -től, a kavicsot Bugyi környéki bányákból (MÉHES KFT.) szállítjuk. A betonüzemet 1998. áprilisában a Közlekedéstudományi Intézet vizsgálta akkreditálta. Egyéni szolgáltatásaink közé tartozik a különböző betontermékek gyártása, térkövek, zsalukövek, járólapok, kefnik és egyedi megrendelésekre bármilyen elemek készítése. Cégünk saját magára nézve kötelezőnek ismeri el az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeit, és ebből kiindulva saját minőségirányítási rendszerét kidolgozza, működteti, folyamatosan javítja és fejleszti. Beton, mixerbeton gyártás és forgalmazás. Építési beton elemek (zsalukő, pince falazó), kertépítési beton elemek és beton térkövek gyártása és forgalmazása. Betonszállítás billencs és mixer gépkocsikkal, betonpumpa.

Beton hőszigetelés könnyűbeton adalékanyaggal

Beton hőszigetelés könnyűbeton adalékanyaggal

Ha kiváló minőségű hőszigetelt betont szeretne a legjobb választás a Thermobeton, könnyűbeton adalékanyag. A könnyűbeton speciális felületképzésű polisztirol gyöngyökből készül. Felhasználási területét tekintve, a szinte minden beton felületben kiválóan alkalmazható. Könnyű bedolgozásnak köszönhető könnyen képezhetünk bnagyobb betonfelületeket. Amenniyben további kérdései merülnének fel Thermobeton vagy más néven könnyűbeton termékünkkel kapcsolatban, látogasson el weboldalunkra, ahol további hasznos információt kaphat.

Tuti menü