Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Termékek, gyártók (egyéb) - szakipar képes leírás - Szakipar.tlap.hu
részletek »

Termékek, gyártók (egyéb) - szakipar - Szakipar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakipar.tlap.hu » Termékek, gyártók (egyéb) - szakipar
Keresés
Találatok száma - 27 db
Vonalkód olvasók, vonalkód nyomtatók, munkaállomások

Vonalkód olvasók, vonalkód nyomtatók, munkaállomások

Vonalkód nyomtatót vagy olvasót, esetleg munkaállomást keres? Netán egy Panasonic Toughbookot szeretne vásárolni? Akkor nálunk jó helyen jár! Oldalunkon megtalálja a legjobb toughbookat, munkaállomásokat, felsőkategóriás asztali számítógépet, vonalkód nyomtatókat, olvasókat és kiegészítőiket. Dunapiac.hu - Mérnöki informatikai termékek széles választékban!

Vendéglátóipari textíliák gyártása - forglamazása

Vendéglátóipari textíliák gyártása - forglamazása

Vállalkozunk szállodák, panziók, közintézmények, éttermek teljes textíliákkal történő felszerelésére, alkalmazkodva az egyedi elképzelésekhez. Az általunk gyártott termékek nagy része saját tervezésű, csak cégünknél kaphatók az ajánlatban szereplő minőségben és összetételben. Termékeink széles választékban kaphatók, mind designban, színben, korlátlan a lehetőség a formára és a méretre vonatkozóan, továbbá vállalkozunk egyedi kivitelezésre is (pl. emblémázás, hímzés, bélyegzés, stb.) Méretekben, mintázatokban és színekben mindenki az igényeihez illőt választhatja: az elegáns, a hagyományos, és a modern irányzatok mellett az egyedi kívánságok is megvalósíthatók. A termékek között megtalálhatók az egészen alacsony árfekvésű, de jó minőségű, és az exkluzív igényeknek megfelelő magas minőségű alapanyagok is. Jellemző ezekre a termékekre a rendkívül nagy méret, minta, és színválaszték, az egymással való kombinálhatóság, és természetesen a kiváló minőség. Cégünk saját varrodával rendelkezik, ahol a fenti termékek konfekcionálása történik. Az olasz befektetői csoport tulajdonában lévő Lurotex Kft.-vel kizárólagossági kapcsolatot alakítottunk ki, mely együttműködés alapján csak társaságunk részére gyártják a szállodai célú alapanyagokat. Az együttműködéssel egy teljes késztermékgyártó vertikum a fonalgyártástól, a szövetgyártás és kikészítésen, a szállodai textíliák előkészítéséig.

Termék - formatervezés

Termék - formatervezés

Kis-Kapin Károly vagyok. A HungaroMind Kft. 2005 évi alapítását megelőző hat évben szerszámtervezőként, termékfejlesztőként, majd fejlesztési projektek vezetőjeként dolgoztam az iparban. A cégalapítást követő évek folyamatosan bővülő megbízásai alapján alakítottam ki szakmai csapatunkat, amelyet ipari tapasztalattal rendelkező terméktervező mérnökök, gépészmérnökök és egy fő formatervező alkot. Munkánkat megbízható szakmai partnereink is segítik, így az ő szakmai tudásuk és gyártási kapacitásuk is bevonható a fejlesztési projektjeinkbe. Úgy hiszem, hogy munkatársaimmal egy olyan kreatív, mérnöki tervezőirodát alkotunk, amely a legnagyobb értéknek a szakmai hozzáértést, a korrekt üzleti és emberi kapcsolatot, valamint a motivált, célorientált munkavégzést tekinti. A HungaroMind Kft. terméktervezéssel és termékfejlesztéssel foglalkozik. Cégünk átfogó szolgáltatást nyújt ügyfeleinek az ipari formatervezés és a műszaki termékfejlesztés területén. Munkánkkal és szakértelmünkkel szeretnénk ügyfeleinket segíteni termékinnovációs elképzeléseik megvalósításában üzleti céljaik elérése érdekében. Örülünk, hogy hazánkban is egyre több cégvezető, innovátor ismeri fel azt, hogy a végiggondolt, a fenntartható fejlődést szem előtt tartó termékfejlesztés a követendő alternatíva a globális versenyben való sikeres szerepléshez és ennek megvalósítását a hazai szakértelemre alapozza.

Rozsdamentes korlát üveggel kombinálva

Rozsdamentes korlát üveggel kombinálva

Üveggel és fával is kombinálható, egyedi tervezésű korlátot, fémszerkezetet, üvegfalakat képzelt el otthonába, üzletébe? Tartós és dekoratív kültéri, beltéri fémkorlátokat, valamint rozsdamentes és üvegkorlátokat gyártunk. Ehhez itthon mi értünk a legjobban. Csiszoljuk, lefestjük és végül össze is szereljük az Ön kényelme érdekében. Felújításban gondolkodik? A kisföldalatti rézmunkái a mi kezünk által keltek új életre. Várjuk hívását, hogy Önnek is bebizonyíthassuk szakértelmünket! Kérjen ajánlatot online még ma!

Ragasztástechnika.net

Ragasztástechnika.net

Kicsiként, amikor valamink eltört, apa vagy anya volt a hős, aki egy kevés pillanatragasztó segítségével megjavította. Szinte csodáltuk ezt a csodálatos ?varázsszert? ami újra egészet csinált a darabokból. Nagyként már magunknak kell megoldani ezt a feladatot, sőt, van, akinek ez nem csak valamilyen tárgy törésénél aktuális, hanem a munkája. A Ragasztástechnika online magazin weboldala a ragasztás különleges világába kalauzol minket: ipari ragasztók, gépi ragasztók, ragasztószalagok, ragasztóhabok és számos különlegességről találunk itt információt és érdekes cikket. Tekintse meg a Ragasztástechnika weboldalát és böngésszen az érdekes cikkek között!

Professzionális áramfejlesztők - szivattyúk

Professzionális áramfejlesztők - szivattyúk

Ring Tamás, Heron áramfejlesztő és szivattyú specialista tanácsait olvashatja ebben a szekcióban. Tamás 15 éve foglalkozik áramfejlesztők és szivattyúk szervizelésével, 2008 óta kiemelt Heron szakértőnk, és a Heron termékek értékesítésével és tanácsadásával foglalkozik. Magyarországon már számos helyen tartott Heron Roadshowt, ahol az érdeklődőknek működés közben mutatta be a Heron termékeket. Tamás lendületes és hihetetlen energiával bíró szakember, aki sohasem fogy ki az új ötletekből. Áramfejlesztők, aggregátorok, 1kVA-6kVa-ig, időszakos használattól kezdve egészen az ipari szektorban történő mindennapos alkalmazásig. Digitális, csendes és ipari, keretes áramfejlesztők. Automatikus feszültség szabályozás, olajszint ellenőrzés. Ha építkezési berendezésekhez, üdülőben vagy hajón van szükség villamos energiára, illetve kertet kell öntözni vagy halastóból vizet szivattyúzni, a Heron áramfejlesztők és a Heron benzinmotoros szivattyúk segítségével megfelelő teljesítménnyel, megbízhatóan és kényelmesen lehet ezeket a munkákat elvégezni. Ezeknek a berendezéseknek a lelke ugyanis a Heron-motor, amelyet az egész világon használnak, különböző változatokban, gyakran igen nehéz körülmények között.

Pillanatragasztók - tömítőanyagok gyártása

Pillanatragasztók - tömítőanyagok gyártása

A német Kömmerling Chemische Fabrik GmbH európai piacvezető ragasztó- és tömítőanyag gyártó. Ragasztástechnikai kereskedésünk a kiváló minőségű Kömmerling ragasztó- és tömítőanyagok széles választékát kínálja az ipar számos résztvevőjének, legyen szó akár rugalmas, oldható kötésről vagy éppen szuper erős szerkezeti ragasztásról. A Kömmerling gyártmányú pillanatragasztók tartósan megőrzik rugalmasságukat, kikötés után nem lesz merev a ragasztás, nem törik a ragasztóréteg. A termékek újításával a kutatás és fejlesztés területén a Kömmerling mindig nagyfokú alkalmasságát bizonyítja. A KÖMMERLING gyártmányú tömítő- és ragasztóanyagok 1994 óta vannak jelen a hazai piacon cégünk által. Kezdetben Magyarországon elsősorban a járműipari ragasztó és tömítőanyagok kereskedelme kapott nagyobb hangsúlyt; majd fokozatosan bevezetésre kerültek a fa és bútoripari, kárpitos, építő és cipőipari termékek. Ezen iparágakon belül cégünk a Kömmerling teljes gyártmányválasztékát forgalmazza. Cégünknek nagyon fontos, hogy partnereink a számukra legmegfelelőbb, legoptimálisabb döntést hozzák meg. Ehhez a legmagasabb színvonalú műszaki, technikai segítséget és információt biztosítjuk. Átfogó ismeretekkel rendelkezünk az adott piaci szegmensen belül előforduló gyártók termékeiről, így partnereinknek értékes időt takarítunk meg adott ragasztóanyagok és technológiák beazonosításában, helyettesítésében.

Olajszűrők - levegőszűrők gyártása és forgalmazása

Olajszűrők - levegőszűrők gyártása és forgalmazása

Engedje meg, hogy az Armafilt Zrt. új igazgatójaként köszöntsem Önt honlapunkon! Kérem, hogy a kölcsönös üzleti tevékenység kiépítése érdekében minden olyan kérdéssel kapcsolatban, amely felmerül Önben, illetve további, részletesebb tájékoztatást kíván, forduljon hozzánk bizalommal! Kérdéseire, észrevételeire örömmel válaszolunk személyesen, telefonon, vagy akár e-mailen keresztül. Az Armafilt Zrt. Magyarország legnagyobb járműipari szűrőgyártója. Gyártmányaink közel 80%-a belföldön kerül értékesítésre, a fennmaradó mennyiséget pedig nagykereskedőkhöz és neves szűrőgyártókhoz exportáljuk. Így fordulhat elő az, hogy más néven, import termékként mégis Armafilt szűrőt építenek be a szervizek, valamint az egyéni vásárlók. A személy és haszongépjárművekhez, tehergépkocsikhoz, valamint a mezőgazdasági és földmunkagépekhez tartozó termékeink száma meghaladja az 1700-at, azonban a különféle üzemanyagszűrők, levegőszűrők, utastéri levegőszűrők, olajszűrők, és tömítések termékpalettáját folyamatosan bővítjük. Aktuális kínálatunkat és árlistánkat megtekintheti webáruházunkban! Az Armafilt üzemanyagszűrői kiszűrnek minden ártalmas szennyeződést az üzemanyagból, amelyek fennakadást jelentenének a motor működésében. Hasonlóan, mint más termékeink az Armafilt gázolajszűrők is ISO 9001:2008 minőségbiztosítási szabvány szerint készülnek, motorjának hosszú élettartamát biztosítják.

Női - férfi alsőneműk - hálóruhák értékesítése

Női - férfi alsőneműk - hálóruhák értékesítése

Az Aranypók Kereskedelmi Rt. Budapest egyik legnagyobb ruházati bolthálózatát m&irc;ködtetô vállalkozás. Jogelôdje 1951. május 18-án alakult Atex Nemzeti Vállalat néven. Ez a vállalat 1962-ben alakult át Fôvárosi Divatáru Kiskereskedelmi Vállalattá, amely aztán a vásárlók körében jól ismert PÓK boltokra utalóan 1973. július 1-ével vette fel az Aranypók nevet. Az Aranypók Kereskedelmi Vállalat 1991. december 31. napjával alakult át többségi dolgozói tulajdonú részvénytársasággá - 389.440 EFt alaptôkével. A társaság dolgozói az országban elsôként alakították meg az MRP-Szervezetet, amely az átalakulást követôen a részvények 48%-át birtokolta. 1994. nyarán az ÁVÜ tulajdonában lévô 10%-os részvénycsomag kárpótlási jegy ellenében kisbefektetôkhöz került. Ezzel egyidôben a részvénytársaság alaptôke-emelést hajtott végre nyilvános kibocsátás keretében, melynek következtében az alapítói vagyon 430.000 EFt-ra nôtt. A társaság jelenlegi üzlethálózatát 27 kiskereskedelmi és egy nagykereskedelmi egység alkotja a fôváros területén. A hölgyek öltözködésének alapja és meghatározója, a melltartó. Ezért itt a hangsúlyt a márkás termékekre helyezzük. Tesszük ezt azon szándékkal, hogy jó minôség&irc; és divatos termékekkel lássuk el vásárlóinkat, segítsük az igényes fehérnem&irc;viselés kultúráját. Az amerikai licence alapján készült Jack Montana ingek a mai kor üzletembereinek viselete.

Hirdetés
Modern nyílászáró kínálat: Passzívház ablak

Modern nyílászáró kínálat: Passzívház ablak

Miért energiatakarékosabb a passzívház ablak? Építtetésekor lényeges tisztában lenni vele, hogy hiába áll rendelkezésünkre minden egyéb építőanyag jó minőségben, csúcsminőségű nyílászáró beépítése híján nem lehetséges közel tökéletes hőszigetelést elérni. Passzívházablak nélkül ugyanis akár 40%-ot is elérheti a ház hővesztesége. Ha foglalkoztatják a részletek, jó pár információban gazdag passzívház ablak beszereléssel kapcsolatos cikket olvashat, ha felnéz az ACTUAL ablak weboldalára. Vagy tekintse meg az árlistát!

Makita - bosch szerszámok webáruháza

Makita - bosch szerszámok webáruháza

Cégünk az Akmé Kft. Makita, Bosch, Metabo és Festool márkák egyik legnagyobb hazai értékesítője. Online áruházunk fő termékei szerszámgépek, építőipari és kerti gépek, kéziszerszámok, munkavédelmi eszközök. Vállalkozásunk kizárólag csak új készülékeket értékesít és hivatalos márkaképviseleten keresztül szerzi be termékeit, minden termékünk rendelkezik garanciával. Minőségi szerszámgépek, építőipari berendezések, kéziszerszámok garanciálisan vásárolhatók webáruházunkban és személyesen!

Magyar kézműves termékek gyártása - forgalmazása

Magyar kézműves termékek gyártása - forgalmazása

Örülök Önnek, mert úgy látom, még mindig nagy érdeklődés van a kézművesek munkájára. Ebből a megállapításból kiindulva döntöttem úgy, hogy létrehozom a Mesterségek Boltját. Az oldal létrehozásában nagy szerepet játszott, hogy szüleim Busi József és Busi Józsefné mezőtúri fazekasok, 40 éve, fazekas termékek gyártásával foglalkoznak, így már gyermekorom óta magamba szívtam a kézműves életmód minden velejáróját. Az oldalon található termékek az ő műhelyükből kerülnek ki, kétkezi munka gyümölcseként. Ők már gyerekkoruk óta a fazekas szakmában dolgoznak, ebből adódóan nagy rutinnal és rengeteg energiával alkotják a szebbnél szebb formákat. Folyamatosan terveznek újabbnál újabb termékeket, mindemellett a néphagyományokat tiszteletben tartva, a hagyományos mezőtúri zöld, sárga és színtelen mázas termékeket is óriási szakértelemmel és rutinnal készítik. Mezőtúri fazekas termékek közvetlen a gyártótól. 40 éve a fazekas szakmában. Kerámiáink között megtalálható, modern és népi hagyományőrző stílusú kerámiák, étkészletek, kerti edények, egyedi kerámiák, hűtőmágnesek, padlóvázák. (miskakancsó, boroskulacs, pálinkás butella, csalikancsó, mézes csupor, méztartó, vázák, kaspók, cserepek, gyertyatartók, adventi tálak) Sokan keresnek meg minket egyedi, sokszor különleges igényekkel, melyeket szinte mindig elvállalunk, mert számunkra is kihívás, egy-egy újabb termék tervezése és gyártása.

Madar és Madar Kft.

Madar és Madar Kft.

Madar és Madar Kft - vas és építőanyag kereskedés. 2009-től online árurendelési lehetőséggel, kedvező szállítási tarifákkal állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Forgalmazott termékeink: betonacél,síkháló,lemez,cső,huzal,acél,s zerszám,idomacél,rúdacél Szolgáltatásai n k: betonacél hajlítás, lakatos szerkezetek készítése, méretre darabolás Folyamatos AKCIÓK, KEDVEZŐ ÁRAK!

Kapunyitó rendszerek

Kapunyitó rendszerek

A legjobb megoldást keresőknek professzionális kapunyitó megoldások. Segítünk a megfelelő kapunyitó kiválasztásában. Ha hosszú távra tervez és szeretné a lehető legjobb megoldást megtalálni. Ha nem szeretné ha a későbbiekben bosszúságot okozna a kapunyitója. Ha egy olyan csapattal szeretné megoldani a kapunyitást, akik már bizonyítottak.

Kandalló Technika

Kandalló Technika

Ismerkedjen meg a kandallótechnika választékával! Idén márciusában nyitott meg bemutatótermünk Kiskunlacházán a Dózsa György út 94 szám alatt. Komplett kiállított kandallókkal, széles választékkal és , hozzáértő eladókkal várjuk kedves vevőinket 30 négyzetméteres bemutatótermünkben. Itt megismerkedhet az általunk forgalmazott és igen jó hatásfokú kandalló tűzterekkel, valamint igen választékos kandallóburkolatokkal is. Katalógusunkban több mint 100 kandallóformát ismertetünk meg , melyeket gyors, precíz és garanciális építéssel ötvözni is tudunk. A variációk szinte végtelenek. A kandallók tervezése 3 dimenziós szoftverrel történik, melyet megrendelőnk a gyártás előtt meg is tekinthet, vagyis bármilyen módosításra még lehetőség van a megépítés előtt.

Hőszigetelő festékek kültéri - beltéri kivitelezésre

Hőszigetelő festékek kültéri - beltéri kivitelezésre

Ez a gyanta-kerámia-kombináció olyan réteget ad, amely nagymértékben visszaveri a hőt, a zajt és a tüzet, 20-30 évig ellenáll az időjárási hatásoknak, nagyon szilárd felületté keményedik meg, és mégis törés nélkül kibírja a 180 fokos hajlítást. Télen kiváló hőszigetelő, megtartja a lakás, épület, stb. belső hőjét, a hővisszaverés következtében a hőérzetet növeli, így alacsonyabb hőmérséklet beállításával ugyanazt érezzük, így komoly plusz energia-megtakarítás érhető el. Megszünteti a fennálló hőhidakat, így alacsony áron komoly energia-megtakarítás keletkezik. Nyáron visszaveri a külső hő 83 %-át, nem melegszik fel a lakás, épület, csarnok, tartálykocsi, stb., így komoly energia-megtakarítás érhető el, nem kell klímaberendezés, és nem fulladozik a melegtől. A napsugár és hővisszaverés következtében megnövekszik a napelem és napkollektor teljesítménye, ha a festett felület fölé napelemet vagy napkollektort szerelnek a lefestett felületek komoly hangszigetelést is biztosítanak. A Protektor festékcsalád felhasználásával Önnek nem kell lecserélnie fűtőrendszerét, szigetelnie falait, hogy csökkenjen fűtésszámlája. Nem kell felszerelnie klímát, drágán tetőt szigeteltetnie, hogy ne legyen lakásában, tetőterében nyáron forróság. Egyedülálló, kerámiát tartalmazó festékcsaládunk használatával kevesebb lesz a fűtésszámlája, otthonának homlokzata és tetője új és tiszta lesz évekig.

Gildan - formaruha gyártás

Gildan - formaruha gyártás

A Gildan póló webáruházban férfi, női és gyermek rövid és hosszú ujjú pólók, pulóverek és nadrágok széles kínálatából választhat. Cégünk profilja többek közt óvodák, iskolák, klubok, vállalkozások, intézmények, zenekarok és egyesületek formaruhával történő ellátása. Webáruházunkban kiválasztott Gildan pólójának, galléros pólójának, pulóverének vagy kapucnis pulóverének emblémázását és reklám-feliratozását is vállaljuk szitanyomással vagy gépi hímzéssel. Emblémázással kapcsolatban minden ügyfelünknek egyedi árajánlatot adunk. 1131 Budapest Reitter Ferenc u 132/e

Tuti menü