Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Termékek, gyártók (fém) - szakipar képes leírás - Szakipar.tlap.hu
részletek »

Termékek, gyártók (fém) - szakipar - Szakipar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakipar.tlap.hu » Termékek, gyártók (fém) - szakipar
Keresés
Találatok száma - 23 db
Szerszámok - gépalkatrészek gyártása

Szerszámok - gépalkatrészek gyártása

Engedje meg, hogy üdvözöljem honlapunkon, és a következőkben bemutassam Önnek vállalkozásunkat, valamint cégünk által képviselt neves németországi szerszámgyártók kínálatát . Remélem a bemutatásban szereplő termékek árát ill. minőségét tekintve, felkeltik érdeklődését és hamarosan maga a szerszám bizonyíthatja be, hogy Ön jól választott. Vállalkozásunk ill. szakmárkakereskedőink természetesen szorosan együttműködve a németországi gyárral több mint 20.000 minőségi szerszámmal elégíti ki a magyarországi iparosok igényeit. Ezúton néhány szóban bemutatom ipari vállalkozásunk tevékenységi köreit ill. gyártó kapacitásunkat. Reméljük a weboldalon közétett cégünk által készített termékek fotói, meggyőzik Önt ill. vállalkozását, hogy érdemes cégünk képviselőjével felvenni a kapcsolatot. Gyártó üzletágunk 1996-óta Betéti társaság formájában működik sikeresen a fémfeldolgozóipar területén. A gyártás során cégünk redelkezésére különféle egyetemes esztergák d500mm 1500mm-ig, marógépek, köszörűgépek ill. CNC vezérelt precíz, futáspontos termelékeny marógép 800mmx350mmx500mm valamint tömbszikraforgácsoló gép állnak. Tömegcikk gyártó részlegünknél excenter présgépek 40T-ig , hidraulikus gép 100T-ig fröccsöntőgép 200gramm-ig teljesítményig terhelhetőek. Társaságunk 2002-ben kereskedelmi üzletággal bővült, ahol a fémiparban felmerülő ipari szerszámigényeket elégítjük ki.

Speciális Salgó polc rendszerek

Speciális Salgó polc rendszerek

Cégünk fő profilja a csavaros és csavarmentes Salgó polcok, illetve összeállítható hagyományos Dexion Salgó polcos állványrendszerek forgalmazása raktári készletről igény szerint. Társaságunk által forgalmazott csavarmentesen kapcsolható Salgó polcrendszer az innováció terméke. Minden olyan helyen használható, ahol cél a gyors Salgó polc telepítés és a költséghatékony szerelési díj. A keretek magassága és szélessége ügyfeleink kérésére szabadon tervezhető. A magassági korlátot kizárólag a helyiségek kialakítása határozza meg. Ajánljuk irodáknak, ipari raktáraknak, pénzintézeteknek, irattárak, könyvtáraknak, de akár háztartási használatra is tökéletesen alkalmas. 1136 Budapest, Tátra utca 5/a.

Rozsdamentes acél termékek - csőszerelvények forgalmazása

Rozsdamentes acél termékek - csőszerelvények forgalmazása

Cégünk, az Inomix Kft., rozsdamentes acéltermékek, alapanyagok, félkésztermékek, késztermékek forgalmazásával áll ügyfelei rendelkezésére, elsosorban a technológiai csoszerelés, gépszerelés, élelmiszeripar, gyógyszeripar, és vegyipar területén. A weboldal majdnem az Inomix Kft.-t igyekszik bemutatni. A cég, debreceni központtal, rozsdamentes acél termékekkel kereskedik. Ha tartós, megbízható alapanyagra van szüksége, az inox a jó választás. Rozsdamentes acél lemezek, perforált lemezek, fittingek, csövek, csőszerelvények, idomacélok stb...széles választékban az Inomix Kft.- nél. Acélcsövek: - Rozsdamentes és saválló csövek (varratos és varratnélküli kivitelben) - Igény szerinti felülettel: kefézett, csiszolt, polírozott - Élelmiszer, győgyszer és vegyipar területeire - Precíziós acélcsövek Acéllemezek: - Rozsdamenetes acél lemezek - Betétben edzhető, nemesíthető, kopásálló, hőálló acéllemezek - Sík, bordás és dekorációs lemezek, plazmavágatok Acél szálanyagok: - Rozsdamentes kör, lapos, négyzet, hatszögacélok, zártszelvények - Szerszámacélok, nemesíthető acélok - Edzhető rozsdamentes acélok - Hőálló és kopásálló acélok Szerelvények, karimák, fittingek, ipari tömlők: - Saválló és szénacél szerelvények (pillangószelepek, golyóscsapok) - Rozsdamentes fittingek, élelmiszeripari armatúrák, triclampok, kamlokok, gyorscsatlakozók - Roppantógyűrűs csavarzatok

Rozsdamentes acél - alumínium félgyártmányok forgalmazása

Rozsdamentes acél - alumínium félgyártmányok forgalmazása

Cégünk immár több, mint 15 éve jelen van a piacon, 1994-es megalakulásunk óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozunk. Vállalkozásunk az elmúlt években dinamikus fejlődésnek indult, vásárlóink között tudhatjuk a győri, a mosonmagyaróvári, székesfehérvári, illetve a móri ipari park több multinacionális cégét is. A növekvő igényeknek megfelelően bővítettük raktárkészletünket, illetve szolgáltatásainkat, ma már a pontos és szakszerű kiszolgálás mellett szabászgépeken történő méretre vágással és saját gépkocsikkal végzett házhozszállítással is igyekszünk vásárlóink igényeit kielégíteni. 2009-ben megnyitjuk webáruházunkat, mellyel vásárlóink kényelmét kívánjuk növelni. Vas-Színesfém Kft 1994-es megalakulása óta színesfém félgyártmányok, ipari műanyagok és nemesacélok forgalmazásával foglalkozik. Vásárlóink között tudhatjuk a győri, a mosonmagyaróvári, székesfehérvári, illetve a móri ipari park több multinacionális cégét is. Pontos és szakszerű kiszolgálás, szabászgépeken történő méretre vágás és saját gépkocsikkal történő házhoz szállítás várja a vásárlókat. Bizonyos termékeket nem lehet darabra, illetve méterre vásárolni. Ahol a termék ára kg-ban van megadva, ott a vásárolni kívánt darab súlyát kell a kosárba írni. Ehhez segítségül ott szerepel a termék métersúlya.

Páncélajtók - ajtórácsok készítése

Páncélajtók - ajtórácsok készítése

Vagyonvédelmi lakatos, komoly szakmai gyakorlat. Precíz és árarányos munkavégzés egyedi, megbízható, kivitelezés. Belvárosi telephelyemen vállalok, kovácsoltvas, kerítés, kapu, korlát, gyártását és szerelését. Páncélajtó, biztonsági ajtó, rácsajtó, ablakrács, rácsablak, ajtórács, készítést, beépítést. Hevederzár, és biztonsági zár, zárbetét beszerelését. Hatósági ajtónyitás, zárnyitás, zármentés, hevederzár nyitás, páncélajtó nyitás, zárszerelés. Betörés utáni helyreállítás. Zárszerelés, zárjavítás, zárcsere, a város bármely pontján. komoly szakmai gyakorlat. A munkát saját magam, nem alkalmazott végzi. szakmai gyakorlat 45 év.

Öntvénymegmunkálás - kokillagyártás

Öntvénymegmunkálás - kokillagyártás

Az Alu-Rock Kft. 1951-ben alapított szövetkezet utódjaként, 100%-ban magyar magántulajdonú családi vállalkozásként végzi magas minőségű kokilla öntéssel készülő termékek gyártását 90%-ban export megrendelésekre. Több mint fél évszázados gyakorlattal és szakmai háttérrel a Vevő első osztályú kiszolgálására törekszik a határidők betartásával, pontossággal és rugalmassággal. Vevőinken kívül cégünket a Lloyd's Register Quality Assurance auditálja 1999 óta rendszeresen, melynek eredményeképpen ISO 9001:2000minőségirányítási rendszerrel rendelkezünk. Meglévő szabad kapacitásaink lekötésére örömmel adunk árajánlatot az Ön termékeinek bérmunkában történő gyártására is. Ipari termékek: Hajtóműházak, hajtóműalkatrészek, világítástechnika, komplikált formájú és vékonyfalú alkatrészek öntése, műszer- és gépalkatrészek hagyományos és CNC megmunkálással, beépítésre készen. Saját tervezésű kerti bútorok: Teljes egészében általunk előállított termékeink az öntött alumíniumból készült kerti bútorok: székek, asztalok, padok, virágtartók és pavilonok. Bútoraink műanyag porlakk bevonatot kapnak, majd az előszerelést és csomagolást követően készülnek el. A késztermékek úgynevezett lapra szerelt állapotban kerülnek kiszállításra, így a felhasználónak kell a bútorokat összeállítania. Az Alu-Rock Kft. az Ön minél szélesebbkörű kiszolgálására törekszik. Így Ön egy kézből kaphat meg mindent.

Korlátbolt - fém korlátok

Korlátbolt - fém korlátok

Webáruházunkban fém és fa korlátok, illetve ezek kombinált változatainak, továbbá alumínium, rozsdamentes korlátok, biztonsági rácsok, korlátvédő hálók széles választékát találja. Az általunk forgalmazott rozsdamentes korlátrendszer sok alkotóelemének köszönhetően vásárlóink szinte minden igényét kielégítik. Nagy előnyük, hogy alkotórészenként megvásárolva Önök alakíthatják ki - saját igényeik szerint - álmaik rozsdamentes korlátját. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weboldalunkra, ahol számos minőségi termék áll rendelkezésére otthona csinosításához és biztonságossá tételéhez!

Hidraulikus prés gépek

Hidraulikus prés gépek

Kiváló minőségű, strapabíró szerszámkészletek és hozzá való kiegészítők, a Lincos Kft. webáruházában. Alacsony árakon forgalmazzák termékeiket, akciósból is sokat találunk. Dugókulcs készleteik elengedhetetlenek az autószereléshez. A legkisebb kiszereléstől egészen a 171DB-os készletig találunk. A szerszámkészletek mellett különböző emelőket, töltőket, szerszámtartó szekrényeket és még rengeteg egyéb terméket is megtalálunk kínálatukban. Cégük Debrecenben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Hegesztési szaktanácsadás - acéltermékek forgalmazása

Hegesztési szaktanácsadás - acéltermékek forgalmazása

A Corweld Kft-t 1991-ben alapította a Budapesti Műszaki Egyetem néhány oktatója és kutatója. Az alaptevékenységet a kezdetektől az egyetemi munka folytatása jelentette, nevezetesen a kutatás-fejlesztés, szakértői tevékenység az alkalmazott anyagtudomány területén. Konkrétan elsősorban az erősen ötvözött (korrózió- és/vagy hőálló acélok, a nikkelötvözetek, a titán, a tantál és általában a CRA's kategóriába tartozó fémek és fémötvözetek adott célra történő optimális kiválasztása (ár/érték arány, várható élettartam figyelembe vételével), valamint az ipari felhasználás során fellépő károsodások analízise. A Corweld Plus Kft. 1998-ban alakult. Tevékenysége, elsősorban erősen ötvözött, korrózióálló és hőálló acélok valamint nikkelötvözet hegesztőanyagok forgalmazása saját, Inox márkanév alatt. A közel 80 minőséget és 300 változatot lefedő Inox családot folyamatosan bővítjük, és igazítjuk Megrendelőink igényéhez. A Corweld Plus Kft. évek óta képviselete, 2004. óta pedig a 3M csoporthoz tartozó Speedglas automata hegesztőpajzs család és Alfodó légzésvédelmi berendezések Master Distributora. Teljes választékát kínáljuk a méltán világhírű termék család pajzsainak, önellátó és külső levegőellátó rendszerrel felszerelt légzésvédőinek, és azok alkatrészeinek.

Hirdetés
Golyó többféle kivitelben

Golyó többféle kivitelben

Webáruházunkban forgó alkatrészekhez, hajtáshoz és karbantartáshoz szükséges kiegészítőket talál. Vásárolható nálunk többek között csapágy, ehhez való golyó, lánc, kerék és szíj is; de pneumatikus szerkezetekhez is tartunk kiegészítőket. A nálunk vásárolt termékek házhozszállításáról is gondoskodunk, nehéz csomagok esetén saját magunk szállítjuk ki rendelését. Az ország több pontján személyesen is átveheti termékeinket: budapesti, debreceni, zalaegerszegi és kecskeméti üzletünkben is szeretettel várjuk.

Gépalkatrészek - tengelyek gyártása

Gépalkatrészek - tengelyek gyártása

Delta-Gép Gépgyártó Kft. 1989. február 15-én alakult. Telephelyünk Magyarország nyugati részén Győrtől 50 km-re található. Alkalmazottaink száma 8 fő. Rendelkezünk CNC esztergákkal, megmunkáló központokkal, CNC köszörüvel, fogazó gépekkel, fogköszörüvel, furatköszörüvel. Tengelyek gyártására 1000 mm hosszúságig cégünk nagyon jól felkészült. Ezen kívül kis és közepes sorozatú gépalkatrészek gyártására vállalkozunk. Gépalkatrészeket szállítunk Ausztriába és Németországba. Hagyományos vegyestüzelésü kazánokhoz csatlakoztatható automata biomassza adagoló és égető berendezés. Alkalmas: faapriték,gyaluforgács, fűrészpor, fa pellet, energiafű pellet, energia fűz apríték kender apríték és különböző mezőgazdasági illetve malomipari melléktermékek szárítóknál, tisztítóknál képződő hulladék stb.) szabályozott jó hatásfokkal történő elégetésére. A Biottomat kazánok elsősorban apríték tüzelésre kialakított kazánok, melyek alkalmasak vegyes tüzelésre is. A kazán automata salakkihotdóval és füstjárat tisztítókkal van felszereleve. Speciálisan kifejlesztett Biottomat vezérlők alkalmsak akár komplett fűtési megoldások vezérlésére. A feladat megoldása szoftver fűggő. Jelenleg 6kimenet vagy motor kapcsolható a legújabb fejlesztésű vezérléshez, ami ezen kívül még 4bemenetet képes figyelni. A vezérlőhöz csatlakoztatható 2db digitális 1C pontos hőérzékelő.

Garázskapuk - garázsajtók forgalmazása

Garázskapuk - garázsajtók forgalmazása

Személyre szabott garázskapu és kapunyitó megoldások. Az otthona fantasztikus! A garázs- és utcakapura is büszke? Garázskapu, kapunyitó és garázsnyitó megoldások már az egész ország területén! Professzionális Hörmann garázskapuk az ország legelkötelezettebb szakembereitől. Segítsük Önnek kiválasztani a megfelelő garázskaput, kapunyitót és utcakaput.

FémDekor Kft. - kerítés, kapu készítés

FémDekor Kft. - kerítés, kapu készítés

A FémDekor Kft. fő profilja kovácsoltvas kerítés, személybejáró, toló- és úszókapu tervezése, kivitelezése a lehető legrövidebb határidővel, minimum 5 év garanciával. Leendő ügyfeleinkkel minden esetben egyeztetjük a minőségi elvárásokat, és azok ismeretében választjuk ki a legmegfelelőbb anyagokat. Ezen kívül szigorúan minden kovácsoltvas kerítéshez opcióként tűzi horganyozást ajánlunk, amely feltétlen szükséges ahhoz, hogy megelőzzük a korróziót. Látogasson el weboldalunkra, ahol bővebb tájékoztatást kaphat szolgáltatásainkról és megtekintheti referenciáinkat is! 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 4.

Esőcsatorna rendszerek készítése - szerelése

Esőcsatorna rendszerek készítése - szerelése

A dédnagyapa még a húszas években váltotta ki az iparengedélyt és alakította meg az első bádogos társaságot, amiben később a fia is tevékeny részt vállalt. A dédnagyapa nyugdíjba vonulása után a hatvanas évektől a fia, a nagyapa másodállásként vitte tovább a családi vállalkozást, és ahogy teltek-múltak az évek mindkét fiának, Károlynak és Istvánnak adta tovább a szakma fortélyait. 1973 óta dolgoznak önálló bádogos iparosként, majd 1993 óta nemcsak kivitelezéssel foglalkoznak, hanem cégük fő profilját a kereskedelem adja. Ez idő tájt kötöttek szerződést a svéd Lindab cég magyarországi leányvállalatával. A svéd Lindab termékcsaládot nemcsak a szakmai tapasztalataik alapján választották ki, hanem meghatározó volt a megbízhatóság, a hosszú élettartam, a környezetbarát termékminőség és az egyik legnagyobb termékkínálat is. A Lindab termékek nagyon sokrétű felhasználásra adnak lehetőséget a könnyűszerkezetes csarnoképítésen keresztül, a tetőfedő anyagokon át egészen a szellőzőrendszerekig. 1992-től a dédunokák, Balázs és András is beszállt az üzletbe. Magától érthetődően megmaradt a bádogosprofil: esőcsatorna-rendszerek, oromzatok, párkányok, élburkoló-elemek készítése és szerelése. Élhajlított elemek gyártása 6m hosszúságig. Vállaljuk a nálunk forgalmazott és akár hozott lemez alapanyagokból 1mm-es lemez vastagságig a megrendelt hosszúságú, formájú élhajlított profilok elkészítését.

Egyedi rozsdamentes korlát készítés

Egyedi rozsdamentes korlát készítés

Vállaljuk rozsdamentes korlátok tervezését, készítését és felszerelését ingyenes helyszíni felméréssel és rövid határidővel. Rozsdamentes korlátrendszereinkre 30 év garanciát vállalunk! A 30 év garanciát azért tudjuk vállalni, mert csakis minőségi anyagokkal dolgozunk, semmilyen esetben sem használunk fel hibás vagy minőségileg nem megfelelő rozsdamentes termékeket. A rozsdamenetes acél korlát anyagában rozsdamentes, tehát valóban ellenáll a nedvességnek és nem rozsdásodik, ezért semmilyen felületkezelést nem igényel. Kérjen ajánlatot és igyekszünk egy munkanapon belül válaszolni Önnek! 2143 Kistarcsa, Nagytarcsai út 4.

Darabolók, körfűrészek fémmegmunkáláshoz

Darabolók, körfűrészek fémmegmunkáláshoz

Cégünk magas minőségű GÜDE típusú nagy teljesítményű gépi eszközök hivatalos márkaképviselete és eladás szervizre szakosodott webáruháza. Rengetek fajta termék (barkács, hegesztő technika, takarító gépek, kerttechnika, építőipari gépek stb.) megtalálható kínálatukban, kedvező árakon. Mindegyik termékünkhöz rengetek, kedvezményes áron juthat kiegészítő termékekhez is. Kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek, így bár,milyen kérdésére szívesen válaszolnak. Vásárlóinknak ingyenes kiszállítással kedveskedünk.

Csavarok - kötőelemek forgalmazása

Csavarok - kötőelemek forgalmazása

A Fabory meghatározó szereplője a nemzetközi kötőelem kereskedelemnek. Magyarországon jelenleg 6 üzlet és az egész országot lefedő területi képviselő hálózat biztosítja ügyfeleink maximális elégedettségét és a markáns pozíciót a hazai piacon. A Fabory a minőség, a szakértelem és a kiemelkedő szolgáltatások segítségével igyekszik ügyfeleit segíteni gazdasági céljai elérésében. Főbb előnyeink: több mint 50 000 féle kötőelem raktárkészletről, 25 000 féle szerszám és ipari segédanyag, professzionális logisztikai és raktár megoldások, kiemelkedő szakmai tanácsadás, webáruház, letölthető műszaki adatlapokkal és 24 órán belüli házhozszállítás, akár ingyenesen is. Termékeink: csavarok, alátétek, anyák, menetes rudak, dűbelek, finommenetű termékek, rozsdamentes, réz, műanyag és egyéb fém alapanyagokból. A kötőelemek szakértőiként naponta tanáccsal látjuk el ügyfeleinket a rögzítési alkalmazások összes szempontjának tekintetében, amelynek tárgyköre a csavarbiztosítástól és összeszereléstől a korrózió elleni védelemig és a hozzávalókig terjed. Azok számára, akik szeretnének jártasságra szert tenni ezekben a témákban, részletes információ áll rendelkezésre katalógusukban és a termék dokumentációkban, a legkülönflébb nyelveken. Továbbá, a Fabory munkatársak mindegyike szakképzett, és a cégen belüli továbbképzéseknek köszönhetően naprakész ismeretekkel rendelkezünk.

Tuti menü