Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Termékek, gyártók (polietilén) - szakipar képes leírás - Szakipar.tlap.hu
részletek »

Termékek, gyártók (polietilén) - szakipar - Szakipar.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szakipar.tlap.hu » Termékek, gyártók (polietilén) - szakipar
Keresés
Találatok száma - 6 db
Polikarbonát medencefedés egyedi méretre

Polikarbonát medencefedés egyedi méretre

Szeretne a saját medencéjében pihenni? Mi minden kívánságát teljesítjük! Nézzen szét nálunk! Mindegy, hogy masszázsmedencéről, vagy kültéri úszómedencéről álmodozik. Változatos technológiával, a legnépszerűbb márkák termékeivel állunk rendelkezésére, hogy az Önnek leginkább megfelelő megoldást találhassa meg. Kerámia és fóliás medencék, csempés és üvegmozaik burkolatok, élmény elemek és látványelemek széles választéka várja. Kérje ajánlatunkat és valósítsa meg elképzeléseit a segítségünkkel! Hívjon bátran.

P&T Plasztik Kft

P&T Plasztik Kft

Társaságunk a P&Plasztik Kft. Alapításunk célja, hogy a Quinn Plastics (Európa legnagyobb műanyag síklap gyártója). Tevékenységünk során a gyár termékeinek magyarországi kis- és nagykeres-kedelmére fókuszálunk, biztosítjuk a termékek felhasználásához szükséges segéd- és kellékanyagokat, valamint a műszaki tudásbázist. Termékeink között elsősorban polikarbonát lapok, plexi lemezek, san lemezek, kemény és habosított pvc lapok valamint aluminium kompozit lemezek (dibon, alucobond) találhatóak. Kiskereskedelmi águnk termékkínálata elsősorban a lakossági piacot (előtető, teraszfedés, medencefedés, hobbi célú felhasználás, nagykereskedelmi ágazatunkkal pedig az építőipari és reklámipari igényeket fedjük le.

Öntözéstechikai műanyagtermékek gyártása - forgalmazása

Öntözéstechikai műanyagtermékek gyártása - forgalmazása

Vállalatunk 1991-ben kezdte meg működését a Kecskemét melletti Matkópusztán. Műanyagcsövek, csőszerelvények, valamint öntözőrendszerek elemeinek gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk. A cég tulajdonosa Skala Zoltán úr, aki nagy tapasztalattal rendelkezik mind a cégvezetés, mind a műanyag áruk gyártása terén. Az elmúlt évek során vállalatunk rohamosan fejlődött. 1991-ben 1300 m2 bérelt területen folyt a termelés 3 extruderrel, 8 dolgozóval. Ma már 4,5 hektárnyi saját területtel, 4 gyártócsarnokkal, 13 extruderrel, 10 fröccsöntő géppel, saját műhellyel rendelkezünk, ahol szerszámokat készítünk, ezen kívül dolgozóink száma meghaladta a hatvanat! Törzsvásárlóink száma is 20-ról több mint 500-ra emelkedett. A Poliext 20 féle termék gyártásával indult, ma több mint 1000 féle terméket kínálunk, és körülbelül ugyanennyit forgalmazunk más gyártóktól. Elsődleges célunk a jó minőség és a színvonalas kiszolgálás, melyben 20-25 éves munkatapasztalattal rendelkező szakembereinknek, tervezőinknek és szakképzett eladóinknak van nagy szerepe. A hazai mezőgazdasági öntözéshez szükséges elemek teljes választékát kínáljuk vevőinknek. A saját gyártású, illetve a forgalmazott termékek terjesztésében jelentős szerepe van viszonteladóinknak. Export-import tevékenységünk többszörösére nőtt az elmúlt években. Szolgáltatásaink köre mezőgazdasági öntözőrendszerek tervezésével bővült.

Műanyag nyílászárok - Műanyag ablakok beépítése

Műanyag nyílászárok - Műanyag ablakok beépítése

Műanyag ablak és nyílászárók nagykereskedelmi árakon, versenyképes árakkal. Legkésőbb 3-4 héten belül megrendeléstől számítva beszereljük az ön nyílászáróját vagy ablakát. Munkát vállalunk egész Pest megyében, valamint országosan. A szerelés és értékesítés a mi műanyag ablakainknál magas szintű, mi az ügyfélre összpontosítunk elérhető áron minőségi műanyag ablakot kínálunk. A szerelés és értékesítés a mi műanyag ablakainknál magas szintű, mi az ügyfélre összpontosítunk elérhető áron minőségi műanyag ablakot kínálunk. Prioritásunk: a régi ablakokat elszállítjuk amennyiben a műanyag ablakait nálunk rendeli meg, valamint velünk szerelteti be. Műanyag ablak telepítése során eltávolításra kerülnek a régi ablakok, és mi a kőművesmunkát is maximális udvariassággal elvégezzük. A műanyag ablak kínálatunk a standard, valamint a kerek vonalak, igény szerint további bevonatokkal is rendelhető, ami plusz költséget jelent, de ezáltal még vonzóbb, és modernebb megjelenést biztosítva folyamatos karbantartást (festést) nem igénylő műanyag ablakának. Bármilyen kérdése, javaslata van, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. A műanyag ablak fő tulajdonsága megbízható zajvédelem, szigetelés a hideg és a szél ellen, következetesen vonzó megjelenést biztosít. Nevezze meg az ideális ablakot, valószínűleg legközelebb a Pvc-ablakok tulajdonságai állnak.

Műanyag feldolgozás - fröccsöntés

Műanyag feldolgozás - fröccsöntés

Cégünk 1983-ban alakult családi vállalkozásként. Korábban Bt. formában működött, jelenleg Korlátolt Felelősségű Társaságként tevékenykedik 1997 óta. Családi kisvállalkozás jellege azóta is megmaradt. Fő profilunk a műanyag fröccsöntés, melyet önállóan kialakított üzemünkben folyamatosan fejlesztve saját gép- és szerszámparkkal üzemeltetünk. Termékstruktúránk kialakításánál a rögzítéstechnikát céloztuk meg. Így elsősorban a műanyag faltipliket gyártjuk szögletesített, ill. peremes kerek kivitelben. Mivel vevőkör tekintetében szükségesnek tartjuk mind a kis- és nagykereskedelem, mind az egyéni vásárlók igényeinek kielégítését, e szerint alakítottuk ki a csomagolás nagyságrendjét. Attól függően, hogy ki milyen szándékkal veszi meg termékeinket, elviheti azt ömlesztve, 100 db-os, 10 db-os, ill. 4 db-os kiszerelésben is. A tiplikhez szükséges csavaráruért se kelljen máshoz fordulni, partnerkapcsolataink révén azt is megtalálja nálunk. 2 évtizedes működésünk során legfontosabb szempontnak tartottuk, hogy termékeink minősége nem jó, hanem kiváló minősítést kaphasson, a vevő mindenkor elégedett legyen a minőségen túl a kiszolgálással, a szállítási határidő betartásával, a korrekt ügyintézéssel. Mivel igyekszünk vevőink igényét raktárkészletből kielégíteni,a megrendelést követően 1-2 nap alatt teljesítjük azt.

Háztartási műanyagtermék fröccsöntés - extrudálás

Háztartási műanyagtermék fröccsöntés - extrudálás

Az Aynex Kft 1991-ben alakult 100%-os családi vállalkozás, amely 35 éves szakmai múlttal rendelkezik. Fő tevékenységünk háztartási műanyag termékek, virágládák, virágtartók, tálcák, tároló edények, valamint túlnyomáskibocsájtó ventillátorzsaluk, depressziós légbebocsájtó zsaluk, esővédő szellőző rácsok gyártása saját fejlesztésben. Megalakulásunk óta folyamatos fejlődés jellemzi cégünket. Mely lehetővé tette gépparkunk frissítését ,így műszaki termékek pontos és gyors gyártására is alkalmasak vagyunk. A cég telephelyének alapterülete 24000nm, amelyen 3db 900nm-es csarnok található. 13db fröccsöntő géppel rendelkezünk 460-12000KN záróerővel, 70-5000gr fröccsöntőteljesítménnyel. Termékeinket a legkülönbözőbb színekben a megrendelő kívánsága szerint gyártjuk. Minden, számunkra új termék előállítása kíhívást jelent, melyet nagy lelkesedéssel a lehető leggyorsabban próbálunk megoldani. Orvosi műszerek előlapjai készülnek cégünknél, melyek égésgátló adalékot tartalmazó ABS, illetve újraélesztő készülék komplett házát ABS PC Blend (25%üvegszál) alapanyagból készítjük. A minőségellenőrzés a megrendelő részéről biztosított mintadarab ill. a megadott tűrések ismeretében történik. Minden egyes darabot megvizsgálunk. Élelmiszer gyártó megrendelőnk részére PP,PS,PA6 (30% üvegszál) alapanyagokból dolgozunk. A minőségellenőrzés 2 fázisban működik a nagyobb biztonság érdekében.

Tuti menü